Try-On Haul & Recenzija | Anitex čarape



Zdravo, dragi moji!

S obzirom na to da je već svima vama opšte poznato da ja najviše uživam u pisanju recenzija onda verujem da ste sigurno očekivali još postova tog tipa tako da eto mene ispunjavajući vaše predikcije.

U nastavku posta ću vam predstaviti nešto što do sada nisam spominjala na blogu i brend koji sam nedavno otkrila ali je već pridobio sve moje simpatije. U pitanju je kompanija sa naših prostora i ime joj je Anitex socks tako da već i po naslovu možete da pretpostavite da se bave prodajom raznih modela čarapa bile one kratke, unihop, dokolenice, sa dezenima ili ne, a koje spadaju u ženski, muški ili čak dečiji program. Mene je najviše zainteresovao ekluzivni program za žene koji u ponudi ima bezbroj predivnih modela unihop čarapa u nekoliko boja i sa mnogo različitih dezena koje su takođe dostupne u varijaciji veličina i pre svega po pristupačnim cenama za naše područje.

Kao što sam već napomenula predstaviću vam neke modele koji spadaju u kategoriju sa kojom ste malopre upoznati a to je ekluzivni program za žene. Reč je o tri različita modela, a kako im izgledaju pakovanja možete pogledati na fotografijama ispod:


Sva tri modela su dostupna na sajtu za poručivanje na ovom linku, a moje iskreno mišljenje nakon nošenja i korišćenja ćete imati priliku da pročitate u tekstu koji sledi.





Sreća pa imam jako fotogeničnu zgradu pa i u toku ovog karantina mogu da vam uslikam super fotografije i dočaram predmete koje predstavljam u punom sjaju.

- Prvi model koji vam recenziram je dostupan pod imenom Lora, a njega čini jedinstvenim kvalitet na zavidnom nivou, elastičnost i odlično prijanjanje uz oblik tela što je meni za svaku pohvalu jer sam ih obukla bez ikakvih problema i oduševila sam se koliko su udobne i kako me ne stežu oko butina i struka. Poručila sam ih u veličini koju inače nosim i mislila sam da ću imati problema kao i sa svakim unihop čarapama koje sam do sada koristila jer mi je uvek nekomforno da u njima budem par sati jer krenu jako da me stežu i prva reakcija mi je da ih što pre skinem, međutim ovaj model se uopšte i ne oseća i materijal je tako lagan a opet nisu previše tanke što je odlično. Najviše su mi se dopale zbog dvodelnog dizajna odnosno što su crne i bez dezena do malo iznad kolena i onda prelaze u print sa tufnicama tako što je prelaz ukrašen sa prelepom šljokičavom srebrnom tračicom koja se takođe ne oseća i ne steže oko butina. Od sva tri para koja ću vam predstaviti ovaj mi je apsolutni favorit jer na neki način izdužuje noge i baš ih čini da izgledaju senzualno i sofisticirano. Zbog njihovog dizajna bi definitivno trebalo da se nose uz suknje, haljine i neku obuću koja nije previše dugačka da sakrije dizajn kao što su na primer štikle, gležnjače, baletanke, starke itd. Izuzetno sam zadovoljna sa ovim parom!






Drugi par mi je zapao za oko zbog popularnog dezena koji je obuzeo ceo svet jer je postao veliki hit i trend, a u pitanju je leopardska šara koja je isprintana duž celih unihop čarapa koje su crne boje ali nešto tanje od prethodnog modela. Još su više elastičnije i takođe su veoma prijatne za nošenje do te mere da ćete zaboraviti da ih imate a zaista odišu seksipilom i svakom outfitu daju neku posebnu notu pa sam sigurna da nećete ostati neprimećeni u njima.  Mogu se uklopiti uz bilo koji odevni predmet ali po meni najbolje idu uz neki komad urbanog stila kao što je kratka izazovna suknja, visoko-strukirane iscepane farmerke sa čizmama na štiklu ili čak možda neka kratka haljina sa tilom, ali sa njima svakako možete smisliti bezbroj kombinacija i zato su mi jedne od omiljenih.




Poslednji model koji sam poručila je iz iste kategorije i kolekcije kao prethodno spomenuti, a ona se zove Tina i kao što vidite na fotografiji iznad ovaj par krase elementi slični malopre predstavljenim a to je crna boja, kroj koji prijanja oblinama nogu na savršen način, kvalitetna izrada, komfornost, moderan print zvezda različitih veličina kao i tanje tkanje. Stvarno su prelepe i kupile su me upravo printom koji me je očarao. Za razliku od modela sa leopardskim šarama ovaj može da se kombinuje uz apsolutno sve jer je jednako kežual kao što je i elegantan i kul. Baš mi se dopada kako izgleda na meni i sigurna sam da ću ga iznositi čim budem za to imala prilike. Za sada se odlično uklapa u moju novu kolekciju koja je ulepšana zahvaljujući spomenutim modelima.

Sve pomenute unihop čarape ali i ostale modele možete pogledati na njihovom sajtu, a poručivanje možete izvršiti preko njihovog Instagram profila @anitexsocks i tako nećete morati da izlazite iz kuće, a obradovaćete sebe sa odličnim komadima kako za vas tako i za vama drage osobe, pa i decu jer zaista imaju širok asortiman fenomenalnih modela i nude dostavu širom Srbije tako da uživajte kod kuće i pripremite se za povratak na posao, u školu i slično tako što ćete vaše kombinacije upotpuniti njihovim modelima!

Uživajte u onlajn šopingu i ostanite kod kuće! :)

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Koji model vam se najviše dopada?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Odličan post, jako lepo napisano! Sva tri modela ti prelepo stoji i izgledaš zaista divno! Moj favorit su prve, baš su lepe.

    ReplyDelete
  2. Prelepa si draga ❤️❤️
    Sva tri modela mi se jako dopadaju ❤️


    ReplyDelete
  3. Odličan post!Sva tri modela su predivna i divno ti stoje!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!