Ideal Of Sweden X GLACIAL Stainless Steel Bottle | RECENZIJA



Sigurna sam da ste već naišli na bezbroj tekstova gde se apeluje smanjenje korišćenje plastike zarad dobrobiti planete jer je ona jedan od velikih razloga za sve što se trenutno dešava, a po najviše za globalno zagrevanje i zagađenje koje se svakim danom pogoršava. Izuzetno sam bila prijatno iznenađenja kada sam na sajtu koji se bavi prodajom aksesoara za telefone poput zaštitnih maskica, pop socket držača, futrola, punjača, baterija i sličnog videla da su se takođe i dotakli i nečeg što je sigurno globalni problem i što doprinosi smanjenju plastike i zagađenja istom. Ideal Of Sweden je u saradnji sa GLACIAL brendom sklopio saradnju i doneo nam flašice za višekratnu upotrebu od nerđajućeg čelika i prelepog dizajna izrađenog po karakteristikama pravog i prirodnog kamena i time doprineo da prosto nemamo izgovor za korišćenje plastičnih flašica za jednokratnu upotrebu koje konstantno kupujemo i bacamo u smeće ne obazirujući se koliko smo štete samo time naneli.

Zato vam u današnjem postu donosim recenziju njihove flašice za višekratnu upotrebu koju možete koristiti godinama, ako ne i decenijama zbog kvaliteta koji obećavaju.


𝕂𝕒𝕣𝕒𝕜𝕥𝕖𝕣𝕚𝕤𝕥𝕚𝕜𝕖:

• zapremina tečnosti koja može da stane u flašicu je 400ml
• Održava toplotu bilo kog pića čak 12h
• Održava hladnoću bilo kog pića čak 24h
• Ne sadrži plastiku ni u kakvom obliku jer je 100% BPA Free!
• Možete sipati bilo koje piće, neće promeniti ukus istih i držaće ih svežim i zaštićenim od bilo kojih spoljašnjih uticaja satima!
• Smanjuje pojavu plastike u okeanima!


ℂ𝕖𝕟𝕒: 39,99 EUR


Možete je poručiti klikom na ovaj link i pronaći u još 8 različitih motiva! Takođe računajte na činjenicu da šalju širom sveta i da je isporuka veoma brza bez obzira na stanje i trenutnu situaciju sa COVID-19 virusom. Isporuka košta svega 4,99 EUR gde god da živite, imate pravo na godinu dana garancije, dobijate je u savršenoj kutiji sa detaljnim informacijama kako da je koristite, od čega je napravljena, šta su njeni benefiti ali i ukoliko vam se posreći kao i meni vaučer za popust za vas i vama dragu osobu za neku narednu kupovinu. Imate mogućnost čak i povraćaja novca u roku od 30 dana od datuma kada primite pošiljku ukoliko vam predmet dođe oštećen ili imate neku zamerku!


Moje mišljenje: 

- Oduševila sam se pre svega sa pakovanjem koje izgleda zaista toliko luksuzno i po njemu vidite da su na sve mislili i da su zaista obezbedili da vam flašica stigne bez ikakvog oštećenja i u pakovanju koje je dosledno njenog kvaliteta i dizajna koji me je oborio s nogu. Uzela sam je u dezenu crnog mermera jer mi nekako najlepše i najsofisticiranije izgleda, a takođe je i u mom stilu jer me podseća na rokerski fazon zbog dizajna. Čep ima hermetički dodatak pa možete biti sigurni da se iz boce ništa neće prosuti, da gazirana pića neće izvetriti i da čak i ako izlažete flašu direktnom uticaju spoljašnje sredine poput sunčevih zraka ili hladnoće piće unutar nje će ostati netaknuto tokom celog tana i ona će se postarati da održi temperaturu kao kada ste tek sipali piće. Podseća na termos i tako bih je najbolje opisala ali je daleko praktičnija od njega i iako je dosta teža od obične flašice to samo znači da je napravljena zaista da traje i od kvalitetnih materijala kao što je nerđajući čelik koji je njen glavni sastojak. Ja sam isprobala da li drži piće hladnim 24h kao i toplim 12h i zaista je temperatura u oba slučaja ostala nepromenjena uprkos svim uticajima pod kojim sam je koristila (ostavljala je pored prozora na direktnoj sunčevoj svetlosti i slično). Stvarno vredi svakog centa i cena joj se skroz opravdana pa je čak i povoljna za kvalitet koji dobijate. Odlična je stvar i za poklon jer sam sigurna da ne postoji osoba kojoj se ne bi dopala pošto je i praktična a i prelepo i moderno izgleda. Sigurna sam da bi svi poželeli da je imaju kada bi je videli da iz nje pijete. Meni je pun pogodak!

𝕄𝕠ž𝕖𝕥𝕖 𝕛𝕖 𝕡𝕠𝕣𝕦č𝕚𝕥𝕚 𝕠𝕧𝕕𝕖!

P.S. Za vas imam kupon kod ID15-31409 koji će vam doneti čak 15% popusta na bilo koji iznos porudžbine koju kreirate na njihovom sajtu! Uživajte u kupovini!

- Da li ste nekada čuli za ovaj brend? I ako niste, kako vam se čini ova flašica tj. boca koja se može iznova koristiti bezbroj puta?
- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Jednog dana ću sigurno kupiti jednu ovakvu flašicu, samo kad bih mogla da se odlučim koju jer su sve prosto prelepe! <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jedva čekam da je i ti imaš pa da zajedno možemo da uživamo u njima 😊❤

      Delete
  2. Mnogo ti hvala i na komentaru i na praćenju, obavezno uzvraćam! 😊❤

    ReplyDelete
  3. Divne su flašice

    ReplyDelete
  4. Nisam nikad čula za njih, ali si me ovim tekstom veoma zainteresovala. Sama činjenica da drži piće hladnim i do 24h je odlična, posebno za tople dane koji su pred nama.

    ReplyDelete
  5. Dear Aves, thank you for following me! I'll do that too right away. 😊

    ReplyDelete
  6. Sweetie I have a new post. If you want a check, I'd be glad. Kisses xoxo

    https://salyaves.blogspot.com/2020/05/2-may-2020.html

    ReplyDelete
  7. Kad god vidim ovu flašicu poželim istu imati, predivna je <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da ti se sviđa! Hvala ti ❤

      Delete
  8. Ciao, ja trenutno imam par staklenih Equa bočica, ove do sada nisam vidjela, predobro izgledaju :) mogla bih si i ovu uzeti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni se dopadaji Equa bočice ali mi je ova ipak favorit! Drago mi je da se i tebi sviđa. ❤

      Delete
  9. I admire this article for the well-researched content and excellent wording. we provide buy ice pack for injuries at affordable prices. for more info visit our website.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!