RECENZIJA kozmetičkih noviteta (Eveline, Top Choice, Dermedic, Kaomoji balms) | + INTERNACIONALNO DARIVANJE!



Zdravo svima! Dobro došli u još jedan post predstavljanja noviteta i recenziranja proizvoda čije sam vam prve utiske već prenela na svom IGTV kanalu (ako niste već pogledali klik ovde). U pitanju je paket preparata vama već sigurno poznatog brenda Eveline, ali pored njega sam takođe dobila i artikle drugih brendova koji su novi na tržištu a oni su: Top Choice, Dermedic i Kaomoji čiji je zastupnik kompanija Trade Express zahvaljujući kojoj imamo sve ove divne proizvode dostupne u našim drogerijama kao što su lilly i dm.

Pre nego što započnem recenziranje već pomenutih proizvoda želim da napomenem da zajedno sa njima organizujem darivanje jer su bili ljubazni da skoro od svega pošalju duplu količinu kako bi i neko od vas dobio priliku da iste proizvode isprobate. Za INTERNACIONALNO DARIVANJE se možete prijaviti na mom Instagram profilu odnosno OVDE!

Sadržaj paketa:



• Kaomoji balzam za usne sa vitaminom E (7g)
• Eveline Facemed+ Purifying micelarna voda za čišćenje lica i skidanje šminke (100ml)
Eveline MiniMAX lakovi za nokte (00, 190 i 521 - providna, boja slonovače i crvena nijansa)
• Eveline maskice za lice: Hyaluron Expert uglađujuća maska za lice, SOS Professional Rejuvenating 5 u 1 maska sa dijamantom i 24K zlatom, Inovativna CellSkinCare Professional Stem Cells 3 u 1 maska za lice sa 24K zlatom i organskim hijaluron kompleksom.
• Top Choice sunđer za šminkanje sa poklon stalkom u rose gold varijanti
• Uzorci Eveline proizvoda: Slim Extreme 4D Scalpel turbo cellulite reductor trostruko koncentrovani serum za sedmodnevni anticelulit tretman, #cleanyourskin 3u1 gel za čišćenje lice, piling i maska, Hyaluron Clinic B5 hidrirajuća krema protiv prvih bora, Royal Snail koncetrovana ultra-obnavljajuća krema, Exclusive Snake neinvazivna koncenrtovana krema za zatezanje kože i regeneraciju, Bio-Vegan matirajuća krema za lice sa 95% prirodnih sastojaka.
• Uzorci Dermedic proizvoda: Capilarte šampon za jačanje kose protiv opadanja kose, Angio Nano Vit A krema za lice za jačanje, negovanje kože koja umanjuje crvenilo, ujednačava ten i sadrži SPF 20, HydraIn3 Hialuro intenzivno hidrirajuća krema za suvu i dehidriranu kožu, Oilage anti-aging negujuća dnevna krema koja vraća koži gustinu.


Opis proizvoda: "Eveline FaceMed+ luksuzna Antirid krema za zatezanje lica i okooločnog predela zahvaljujući pažljivo odabranim sastojima obezbeđuje regeneraciju kože u tri koraka: NEO-DNA kompleks omogućava oporavak oštećenih ćelija kože i stimuliše procese stvaranja novih, KAVIJAR I PRODIZIA stimuliše sintezu i regeneraciju kolagena i elastinskih vlakana koji vraćaju koži čvrstinu i uglađuju bore, EKSTRAKT CRNE ORHIDEJE hrani, jača tenziju kože i čini je elastičnom. Revolucionarna formula takođe sadrži: kofein, mikropigmente bisera, kompleks ulja i ekstrakt svile. Formula obogaćena kofeinom jača procese mikrocirkulacije u epidermisu, smanjuje osećaj natečenosti i nadutosti oko očiju, dok mikropigmenti bisera suptilno posvetljuju kožu o smanjuju simptome umorne kože. Kompleks ulja i ekstrakt svile hrane i neguju osetljiv deo oko očiju."

Upotreba: Naneti svako jutro i veče na očišćenu kožu oko očiju.


Moje mišljenje:

- Koristila sam ovu antirid kremu za okooločni predeo od dana kada mi je stigao paket (otprilike dve nedelje) i nanosila je svako jutro i veče i moram priznati da me je oduševila. Tekstura joj je jako lagana, brzo se upija ali ostavlja nežan film i zaglađen izgled pomenutog predela. Sastav je odličan i sadrži sastojke koji su dosta negujući i koji zaista rade ono što i obećavaju. Ovaj proizvod mi je bio preko potreban jer genetski imam baš izražene tamne kolutove oko očiju i pre sam koristila Alverde roll-on međutim ovaj proizvod je daleko efikasniji jer su ti tamni kolutovi mnogo manje primetni. Prosto nisam mogla da verujem da je toliko poboljšao izgled mojih umornih očiju za svega nekoliko dana korišćenja. Ovo bih vam definitivno preporučila da probate!


O proizvodu: "Eveline Facemed+ SOS serum protiv prvih bora je program nove generacije namenjen umornoj koži bez sjaja i koži sklonoj pojavi bora i finih linija. Inovativna formula obogaćena bioaktivnim vitaminom C omogućava vidno poboljšanje stanja kože već nakon prve primene. Vitamin C povećava sintezu kolagena, povećava čvrstinu i elastičnost kože vraćajući joj sjaj."

Upotreba: Preporučljivo je da se proizvod koristi noću, a serum je potrebno naneti na očišćenu i suvu kožu lica izbegavajući predeo oko očiju i usana. Naneti serum 2-3 puta nedeljno, ne upotrebljavati na oštećenoj koži, a dok traje tretman i 4 nedelje nakon izbegavati jako sunce i korišćenje solarijuma. U toku tretmana se može dogoditi blago peckanje i crvenilo što je normalna reakcija kože. Ako se simptomi nastave prestati sa upotrebom."


Moje mišljenje:

- Baš sam bila u potrazi za dobrim serumom sa vitaminom C i mnogo mi je drago da sam dobila priliku da baš isprobam ovaj jer mi se sudeći po opisu jako dopao i mislila sam da će biti delotvoran jer je izuzetno intenzivan i zato se ne preporučuje tretman češći od 2-3 puta nedeljno nakon čega se preporučuje pauza između tretmana. Miris je citrusan, dozira  se pipetom, tekstura je gelasta, narandžaste je boje i veoma se lako razmazuje i koža ga vrlo brzo upija ali ostavlja pomalo lepljiv trag koji kasnije nestane. Ja sam ga isključivo koristila uveče kako su i preporučili i jeste me peckala koža što su i napomenuli da je normalna reakcija ali je to ubrzo prošlo. Od kada ga koristim primetila sam da mi je koža zaglađenija i da joj je vraćena elastičnost ali i da nije toliko suva kao ranije. Što se tiče anti-agin efekta tu ne mogu ništa da kažem jer imam jedva primetne bore oko očiju i usana i na njima nisam primetila neku razliku ali mislim da usporava pojavu novih kao što i tvrdi i odličan je jer služi kao preventiva što je veliki plus.


Opis proizvoda: "Kaomoji balzam za usne sa mirisom višnje i vitaminom E za negu usana."


Moje mišljenje:

- Htela sam da probam ovaj balzam još kad se prvi put pojavio kod nas u dm drogerijama međutim nekako bih se uvek odlučivala za one na koje sam navikla pa sam odlagala kupovinu. Kada sam ga ugledala u paketu baš sam se prijatno iznenadila i jedva sam čekala da ga pomirišem i koristim. Jako mi se dopada što izgleda kao emoji odnosno emotikoni koje svi koristimo na društvenim mrežama i slično i meni je baš ovaj koji se smeje "do suza" i omiljeni i onaj koji najčešće koristim. Kada se otvori možete primetiti da se dobija beli ispupčeni balzam koji sadrži 7g, miriše prelepo na trešnju i veoma je uljane teksture tako da se topi u dodiru sa toplotom usana i vrlo se lepo razmazuje i takođe daje instant sjaj usnama i automatski izgledaju punije i negovanije. Baš u periodu kad sam ga dobila su mi se naglo osušile usne zbog toga što sam dosta vremena provodila u kući i nisam bila na svežem vazduhu pa mi je mnogo pomogao i vitamin E koji sadrži je zaista hidrirajući i regeneriše usne. Oduševljena sam sa istim i sigurno ću kupiti još neki da upotpunim svoju kolekciju!


Opis proizvoda: "Top Choice blender sa gratis stalkom u rose gold varijanti savršeno nanosi i blenda puder bez neujadnačenih tragova nanošenjem. Posebno je dizajniran tako da njegov oblik čini da se jednostavnije nanese sam proizvod kako na čelo, tako i na obraze ali i na delovima lica do kojih je teže dosegnuti kao što su delovi oko nosa, unutrašnji deo očiju i slično."


Moje mišljenje:

- Spadam u onu grupu koja preferira nanošenje pudera i blendanje ostalih kako tečnih tako i suvih proizvoda poput pudera u kamenu, bronzera i slično sa blenderom odnosno sunđerom umesto četkice jer tako mogu da ih nanesem bez ikakvog traga koji inače ostavlja četkica i samim tim se ti proizvode stope sa mojom kožom što mi se izuzetno dopada. Ovaj blender dolazi u pakovanju sa stalkom koji je izuzetno praktičan pogotovo za sušenje blendera nakon pranja ali i estetski prelepo izgleda zbog rose gold boje i "swirl" efekta. Može se koristi i suv ali ja preferiram da ga prvo nakvasim i ocedim pa da onda nanosim puder jer se za nijansu poveća, postaje mekši i ne upija toliko proizvoda a i lakši je za čišćenje od suvog. Moram priznati da je izuzetno kvalitetan i da se nigde nije oštetio iako ga već aktivno koristim otprilike dve nedelje. Baš mi se dopada i sigurno ću nastaviti da ga kupujem jer sam videla da se pojavio u dm drogerijama.


O proizvodima: "EVELINE miniMAX quick dry & long lasting su brzosušeći lakovi sa produženom trajnošću i debelom četkcom pogodnom za brzo i jednostavno nanošenje. Mala ambalaža praktična je za putovanja ili ručne ženske tašne."

Moje mišljenje:

- Već godinama sam verna Golden Rose i essence lakovima međutim nisam uvek sa svakom od nijansi bila zadovoljna jer bi bila prozirna ili bi joj trebalo više da se osuši pa sam dugo bila u potrazi za povoljnim lakom za nokte koji se lako nanosi, dugo traje, brzo se suši i koji je pigementovan i konačno sam sve to pronašla u upravo ovim lakovima jer su fenomenalni. Crveni (521) je najlepše nijanse koju sam ikad videla, jedan sloj je sasvim dovoljan da se postigne boja kao iz bočice, osuši se za 2-3 minuta i traje barem 3-4 dana što je za svaku pohvalu. Četkica kod svih je izuzetno precizna i omogućava da se lak brže i lakše nanese pa čak i moji nokti sa njom izgledaju uredno i iako ne mogu da se pohvalim da umem precizno da nanesem inače lakova za nokte, s ovom četkicom to mogu. Pepeljasto sivi ili boje slonovače sa nude pod tonom je u broju 190 i sa njim mi je potrebno dva sloja za postizanje punog intenziteta nijanse jer ume da bude providan ako se ne nanese u dva sloja međutim to nije problem jer se jako brzo suši kao i ostali lakovi iz ove kolekcije. Obradovala sam se i providnom laku jer sam njega nanosila nakon nanošenja svih lakova koje sam koristila u proteklih par nedelja kao nadlak i oduševio me je jer se brzo suši a produžava dugotrajnost i postojanost lakova ispod njega.


O proizvodu: "Eveline FaceMed+ 3u1 micelarna voda sa hijaluronskom kiselinom pruža celodnevnu hidrataciju koži, skida čak i vodootpornu šminku, delotvorno čisti kožu i umiruje crvenilo i iritacije na koži."

Moje mišljenje: 

- Mislila sam da ću zauvek biti verna micelarnoj vodi brenda Nivea za osetljivu kožu međutim upravo ova mi je promenila mišljenje pošto nema alkohola i samim tim me od nje ne peckaju oči i nije gruba ni pri skidaju vodootporne šminke poput maskare, ajlajnera, tečnog ruža i sličnog. Dubinski čisti kožu i uklanja u potpunosti šminku pa vam uz nju ništa drugo nije potrebno za hidrataciju jer pokriva i to zahvaljujući hidra kompleksu koji sadrži. Ja sa svakom micelarnom vodom postupam isto i uvek se nakon korišćenja iste umijem i uradim potpunu rutinu kao i inače jer jedino tako mogu da budem sigurna da sam očistila sve ostatke šminke ali moram priznati da ova micelarna voda sa lakoćom dubinski čisti kožu i zaista odlično uklanja šminku. Jedva čekam da je kupim u full-size verziji kada potrošim ovo mini pakovanje od 100ml.



- Da ne bi ovaj post bio predugačak neću se ponavljati pa ukoliko vas zanima kakav efekat ima svaka od ovih maskica kao i serum protiv celulita pročitajte deo gde sam predstavlja sadržaj paketa na početku posta. 

Za sada sam jedino isprobala 5u1 maskicu sa leve strane i zaista hidrira kožu, zaglađuje je i daje joj sjaj. Što se tiče ostalih tek planiram da ih probam pa budite u toku jer ću svoje utiske o njima deliti u nekom trenutku na mom Instagramu u vidu priča odnosno story-a!

Za ovaj serum sa desne strane sam čula sve najbolje i sa sličnim efektom sam već koristila njihov u zelenom pakovanju i bila sam oduševljena efektom toliko da je krenuo da mi topi masne naslage do te mere da sam naglo krenula da gubim i na težini i obimu pa sam iz tog razloga prestala da ga koristim kada sam bila zadovoljna rezultatima, a taj post imate OVDE!


- Kao i kod prethodno pomenutih maskica i za ove kreme važi isto da sam ih već ukratko opisala u delu sa predstavljanjem sadržaja paketa na početku ovog posta. Još uvek nisam isporbala nijednu od ovih kremica pa ću vas o tome naknadno informisati na Instagramu.


Što se tiče ove kremice u pitanju je Eveline Bio-Vegan krema za lice sa matirajućim efektom koja ima čak 95% prirodnih sastojaka i koja mi je posle prvog korišćenja postala must-have. Prilikom sledeće kupovine u dm-u je sigurno uzimam jer je hidrirajuća, pruža mojoj kombinovanoj koži svu negu koja joj je potrebna, ima matirajući efekat ali koža opet izgleda negovanu i ima blagi zdravi odsjaj, vrlo se brzo upija i ostavlja nežan i mekan trag. Mnogo mi se dopada!



- Ove uzorke sam takođe opisala na početku posta u nekoliko rečenica pa da se ne bih ponavljala napomenuću da su u pitanju kreme za lice sa različitim efeketima i za različite tipove kože. Pošto nema mnogo proizvoda unutar uzoraka nisam mogla da steknem valjane utiske ali nijenda od njih mi nije izazvala iritacije niti crvenilo i sasvim su lepo negovale lice.

Na poslednjoj fotografiji vidite uzorak šampona protiv opadanja kose koji bih baš volela da isprobam jer mi se baš dopada i efekat i kako miriše ali moram priznati da su to samo prvi utisci jer je ovo uzorak za jednu upotrebu. 

Dermedic proizvodi su dostupni u odabranim lilly drogerijama!

Ovom prilikom želim da se zahvalim kompaniji Trade Express koja mi je omogućila da isprobam sve ove divne proizvode i što su pružili priliku da neko od vas - mojih divnih čitaoca i pratioca da osvoji paket proizvoda koje sam recenzirala u ovo postu a kako biste se prijavili za to darivanje kliknite ovde!

- Da li ste isprobali nešto od pomenutih proizvoda? I ako jeste, kakvi su vaši utisci?
- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Ja nikako da isprobam nešto od Evelina, nekako me do sada nije privlačilo, ali vidim okolo puno pozitivnih iskustava. zainteresitat ćete me da ponešto isprobam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Definitivno imaju baš dobrih proizvoda, kako starih tako i noviteta i kad budeš htela da uzmeš nešto mislim da bih ti prvo preporučila njihovu Bio-Vegan matirajuću kremu za lice, malo je reći da je odlična! ❤

      Delete
  2. Odlična recenzija. Nisam probala proizvode, ali mi svaki djeluje odlično, znajući da uvijek pomeneš u tekstu sve bitne pojedinosti. Sjajan post.💖

    Sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogo mi je drago da čitaš moje recenzije i da ti se dopada kako ih pišem, puno mi znači! Baš ti hvala i drago mi je da ti se sviđaju proizvodi. ❤

      Delete
  3. Odlicna recenzija,balzam mi se jako svidja. Obozavam emotikone i moracu da ga imam u svojoj kolekciji ♥


    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, Aleks! 🤗 Odličan je stvarno, oporavio mi je usne bolje i brže nego bilo koji drugi balzam a sastav mu je odličan. Javi ako probaš! ❤

      Delete
  4. Baš bih volela da pročitam koju recenziju i na tvom blogu jer mislim da bi se odlično snašao i u tome! Baš mi je drago da ti se dopadaju proizvodi. Javi kako ti odgovara micelarna voda! 🤗

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!