Sačuvajte uspomene uz YoloBook albume | RECENZIJA - YoloBook Mini & YoloBox



Da li ste i vi jedna od onih osoba koje zbog razvoja digitalizacije i sve češćeg korišćenja mobilnih telefona i u svrhu fotografisanja ne pridaje važnost albumima i čuvanju uspomena na taj način? I ja sam bila ali sam ubrzo promenila mišljenje jer na telefonima ništa ne traje večno i u to sam se uverila nekoliko puta na teži način kada sam ostala bez ijedne fotografije. Pored toga što smo svi mislili da je način čuvanja fotografija u albumima zastareo takođe smo i pribegavali i nekim drugim metodama jer prosto nije bilo interesantno i na dohvat ruke kao album unutar telefona.

Na naše tržište se još pre nekoliko godina pojavila kompanija YoloBook koja je za vrlo kratko vreme postala poznata širom Srbije, a nedavno i širom Evrope pa možete poručiti njihove proizvode iz skoro svih zemalja koje nju čine, ali prvenstveno imaju zastupnike u Bosni, Hrvatskoj, Bugarskoj i Rumuniji.

Ukoliko niste upoznati sa brendom YoloBook u pitanju je kompanija koja se bavi izradom fotografija koje se mogu prikazati u tri njihova različita proizvoda, a to su YoloBook Maxi (izrada 60 fotografija) i njegova mini verzija (izrada 48 fotografija), YoloFrame (dostupne dimenzije su 30x30 i 30x46) i YoloBox koji je jedan od novijih članova porodice i pruža mogućnost izrade pojedinačnih fotografija u polaroid formatu spakovanih u kutijici sa dizajnom po vašem izboru. Sve njihove proizvode možete pronaći na njihovoj aplikaciji koja je fenomenalno odrađena i na kojoj uvek imate dostupne informacije poput trenutnih akcija i sniženja, spisak i cene pojedinačnih proizvoda kao i mogućnost da dodate fotografije iz vaše galerije i da na taj način potpuno kontroliše izradu albuma i pored toga uvek možete iskoristiti neki od promotivnih kodova da uštedite prilikom kupovine koja je izuzetno pojednostavljena.

Ja sam za danas vama pripremila recenziranje njihova dva noviteta, a to su YoloBook Mini i YoloBox. Paketić je stigao u rekordnom roku, a u kvalitet sam se odmah uverila po otvaranju istog.

Ovako izgledaju pomenuti proizvodi:




Pored kvaliteta, iznenadio me je i sam dizajn proizvoda koji imaju apsolutno predivne korice, natpise i poruke. Na aplikaciji pored toga što birate fotografije koje želite da dodate takođe možete da birate i kako će vam izgledati naslovnica albuma ili kutijice kada je u pitanju YoloBox.

YOLOBOOK MINI


O YoloBook albumima: "YoloBook albumi za slike su način čuvanja uspomena koji nikada ne izlazi iz mode! Naši foto albumi kombinuju unikatni dizajn, moderan pristup izradi slika i vaše najlepše trenutke zabeležene okom kamere." *izvor

O YoloBook Mini albumu: "Uz naš foto album YoloBook Mini možete izabrati 48 najdražih slika sa putovanja ili važnih događaja, a isto iznenađenje možete prirediti članovima porodice i prijateljima."

Cena Maxi verzije sa 60 fotografija (dimenzije: 15 x 15cm): 1990 RSD
Cena Mini verzije sa 48 fotografija (dimenzije: 11.1 x 15.5cm): 1390 RSD
* Poštarina je besplatna!


Proces odabira fotografija i poručivanja:

- Poručila sam YoloBook u mini verziji (48 fotografija) gde sam dobila mogućnost da preko aplikacije direktno odaberem fotografije iz galerije mobilnog telefona. Pre nego što sam otpremila slike ja sam ih sve skratila da budu u razmeri 3:4 i sačuvala ih u album pod istim imenom kako bih olakšala sam odabir fotografija. Kada pristupite aplikaciji preporučujem vam da prvo napravite nalog, a onda kada se ulogujete pojavljuju se njihovi proizvodi i ako postoji neka akcija ona se nalazi na samom vrhu tako da to uvek imajte u vidu. Kada se odlučite za neki od ponuđenih proizvoda dobijate mogućnost da birate verziju, a nakon što istu odaberete pojave vam se neke informacije poput dimenzija, za koliko će proizvod biti izrađen i stići na vašu adresu, kao i gumb "dalje" nakon čega ćete videti listu na kojoj se nalaze kategorije njihovih dizajniranih korica usklađene sa godišnjim dobima ili specijalnim prilikama. Kada odaberete ono što vama odgovara kao tematika za fotografije (ja sam izabrala "This is us" jer je album namenjen mom dečku i koricu pod imenom "Together Forever") birate izgled same naslovnice koja vam je prikazana baš onako kako izgleda i uživo i zaista postoji bezbroj opcija tako da sam sigurna da ćete pronaći ono što vam odgovara i zato smatram da su njihovi proizvodi idealni kao poklon za vaše najbliže. Slike se izuzetno brzo otpremljuju i bitno je da ne izlazite iz aplikacije dok se one aplouduju kako ne biste prekinuli sam proces, a kako bi kvalitet fotografija ostao nepromenjen izuzetno je bitno da imate dobar pristup internetu. Kada odaberete fotografije pratite korake na aplikaciji sve dok vam se ne pojavi obaveštenje da je porudžbina uspešno napravljena i kada dobijate broj iste. Tada ostaje samo da čekate da vaš proizvod stigne!

Moje mišljenje:

- Kada mi je paket stigao prvo sam ga predala dečku jer je baš YoloBook Mini bio poklon namenjen njemu koji sadrži sve naše fotografije uslikane u toku naše dvogodišnje veze (kojih pritom nema toliko puno pa je mini verzija odlična opcija za vas ako takođe nemate dovoljno fotografija da ispunite maxi verziju). Odabrala sam koricu na kojoj piše "Together Forever" sa natpisom "Never let you go" koja mi je nešto najslađe što sam videla i sam dizajn mi se jako dopada jer je jednostavan, a opet predivno osmišljen. Kada otvorite album prva stranica je kao poleđina razglednice gde možete napisati posvetu koju želite ili nešto o samom albumu (ako ste se odlučili za čuvanje fotografija sa 18. rođendana na primer, venčanja, neke druge proslave, putovanja i slično). Zatim su na narednih 48 stranica urađene vaše izabrane fotografije u formatu 4:3 (standardni horizontalni, mada možete uraditi i vertikalne fotografije 3:4 i one u razmeri 1:1 - kao na Instagramu bez problema) koje su zaista odštampane na visoko-kvalitetnom sjajnom papiru koji je po meni otporan na tragove prstiju, grebanje noktima i slično odnosno na većinu oštećenja. Takođe mi se dopada što je kvalitet nepromenjen u odnosu na one fotografije dostupne na telefonu tako da im skidam kapu što se toga tiče. Kada prođete deo sa fotografijama na kraju vas čeka natpis "The End" tako da svaki album ima svoju priču što je divan detalj. Na samoj poleđini i zadnjem delu korica imate natpis koji ide uz prednju stranu vašeg izabranog dizajna, a moj je "You know you're in love when you don't want to fall asleep because reality is finally better than your dreams." i ako mene pitate jedan od lepših ljubavnih citata. Malo je reći da sam oduševljena ovim proizvodom i moram vam priznati da ću od sada svaku uspomenu čuvati baš u ovom albumu tako da planiram da napravim ozbiljnu kolekciju.

Cena: 1390 RSD + besplatna poštarina!

Trenutna akcija koja traje samo još DANAS je da po ceni jednog YoloBook Mini albuma dobijate čak 3 uz promo kod YOLOMINI koji možete iskoristiti prilikom poručivanja putem njihove aplikacije.

Ukoliko vas zanima unutrašnjost albuma pogledajte video ispod tako što ćete kliknuti na "play" dugme:


YOLOBOX


O proizvodu: "YoloBox je kutijica sa 30 do 60 polaroid fotografija sa Vašeg Facebook ili Instagram profila, galerije telefona. Vaš izlet u prirodi, proslavu veridbe ili vikend u Parizu sačuvajte u maloj kompaktnoj kutiji i zaštitite od prolaznosti vremena. Ponesite svoja najlepša sećanja uvek i svuda sa sobom!"

Cena: 1990 RSD (dimenzije 10 x 12.7cm) + 10 RSD po svakoj dodatnoj fotografiji!
+ besplatna poštarina


Proces odabira fotografija i poručivanja:

- Pošto sam vas već otprilike upoznala sa celim procesom poručivanja potrudiću se da vam za kutijicu skratim ceo taj proces jer sve što je potrebno da uradite je da: instalirate aplikaciju ako već niste, da se ulogujete u vaš nalog, da odaberete željeni proizvod (u ovom slučaju YoloBox), da odabrete željenu verziju dizajna kutijice (u mom slučaju je originalna), da kliknete na dugme "dalje" i da zatim izbarete 30 do 60 fotografija (najbolje da ih prethodno izrežete u format 1:1 tj. kao na Instagramu ili Facebook-u i da ih sačuvate sve u jednom albumu) i da onda pratite korake koje slede sve dok ne dobijate potvrdu da je vaša porudžbina prihvaćena.

Moje mišljenje:

- Kao što sam već napisala, prethodni proizvod sam namenila dečku dok sam ovaj namenila sebi i čuvanju fotografija skoro svih kombinacija tj. outfita koje sam objavila kako na Instagram profilu tako i na blogu. Odlučila sam se za originalnu verziju dizajna kutijice jer me je nekako najviše podsetila na leto iako imaju posebne verzije za zimu i leto, međutim nisam mogla da odolim pink boji i slatkim mafinima, srcima i lubenicama. Kutijica je u obliku pravouganika i kada se otvori na unutrašnjoj strani poklopca je ispisana poruka koja glasi "Live for the moment. Keep your memories!" što je još jedan divan detalj, a u samoj kutijici se nalazi 60 polaroid fotografija koje su urađene profesionalnom foto-mašinom na visoko-kvalitetnom Fuji Glossy papiru koji je takođe, po meni, otporan na oštećenja. Fotografijama nije promenjen kvalitet i izgledaju identično kao na telefonu što je veliki plus i zbog čega sam najviše zadovoljna sa brendom YoloBook jer se zato razlikuje od ostalih fotografskih kompanija i radnji. Imam samo reči hvale i zaista niti jednu zamerku jer je svaka fotografija savršeno urađena i sama po sebi možete služiti kao ukras. Ova kutijica je takođe idealna jer iste fotografije možete zalepiti na zid i njima kreirati određenu dekoraciju oblikom koji želite uz slaganje fotografija jednu pored druge, a samo pakovanje koristiti za odlaganje nečeg što vam je bitno poput nakita ili čega kog drugog da se setite. Malo je reći da sam prezadovoljna!

Cena: 1990 RSD za 60 polaroid fotografija + 10 RSD za svaku dodatnu!
* besplatna dostava!

Trenutna akcija koja traje samo još DANAS je da po ceni jedne YoloBox kutijice dobijate čak 2 uz promo kod YOLOBOX koji možete iskoristiti prilikom poručivanja putem njihove aplikacije.

Takođe, pre nego što ovaj post privedem kraju želela bih da vam skrenem pažnju na pogodnosti prilikom poručivanja preko već pomenute aplikacije jer u bilo kom trenutku možete osvojiti bonus poene tako što ćete svoj kod, koji dobijate nakon što aktivirate nalog i pristupite tabu pod nazivom "Da li želiš besplatan Yolo proizvod" na samoj početnoj stranici, podeliti sa Vašim prijateljima za 20% popusta prilikom njihove porudžbine a vi ćete nakon što ga vaš prijatelj iskoristi osvojiti 350 bonus poena kada oni naprave porudžbinu. Jedan poen je jednak jednom dinaru tako da uz nekoliko korišćenja koda možete dobiti potpuno besplatan proizvod!

Sve ove proizvode možete poručiti preko već pomenute aplikacije, a za više informacija pre instaliranja iste možete posetiti njihov sajt kako biste pogledati ceo asortiman i za obaveštenja o akcijama i sniženjima preporučujem da ih pratite na Instagramu, ali i lajkovati njihovu Facebook stranicu!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li već poseduje YoloBook proizvod?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Ovi albumi su zaista super. Poručivala sam ih i baš mi se dopadaju. Pored toga, stalno imaju odlične akcije.
    Super recenzija draga! ❤️

    ReplyDelete
  2. Izuzetno mi je drago što si dobila priliku da sarađuješ sa njima, te ti želim mnogo uspjeha. Ovi albumi su zaista odlični i mislim da su vrijedni novca, a svakako ostane uspomena za cijeli život ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete
  3. Već sam kod nekoga čitala o ovome i tada, kao i sada, sam oduševljena idejom. Odlična je fora i ako ikad budem htjela ovako nešto, znam gdje da tražim. Sjajan post.💖

    Sweet-dreams-14.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Niin täydellinen. Tämä on vastaus, jota olen etsinyt.
    Ladies Vests Wholesale

    ReplyDelete
  5. Obožavam Yolobook albume,divan način da se uspomene sačuvaju.

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!