Spring Try-On Haul & Review | DRESSLILY



Zdravo svima! Dobro došli u još jedan post na mom blogu, a ovog puta vam predstavljam porudžbinu sa sajta Dresslily koja je stigla još pre nekih mesec dana, ali je poručena još sredinom marta pa joj je trebalo nešto više vremena da stigne što je i očekivano zbog cele situacije koja još uvek nije u potpunosti stabilizovana.

Paket koji mi je stigao sadržao je tri stvarčice koje su zaista stigle u odličnom stanju, bez ikakvog oštećenja tako da sa te strane moram da ih pohvalim i nisam platila nikakve druge troškove poput carinskih dažbina, pdv-a i slično.

Pre nego što počnem sa recenziranjem odevnih komada koje sam odabrala odnosno ljubičaste bluze, plave majice i crnih helanki želela bih da napomenem da ukoliko ukucate kod GBJKNO prilikom potvrđivanja porudžbine ćete dobiti čak 22% popusta na celokupan iznos porudžbine. Kod možete iskoristiti neograničeno mnogo puta i takođe se odnosi na sve predmete na njihovom sajtu!


how would I style it

Prva stvarčica koju sam poručila je ova ljubičasta bluza u koju sam se zaljubila još kada sam je ugledala na sajtu i odmah sam znala da je moram imati jer je baš u mom stilu i kroja kakvog ja volim. Bluza je dugih rukava, nešto debljeg materijala koji je gladak spolja a mekan (velvet) iznutra. Veoma je rastegljiva i zato pristaje figuri pripijeno i savršeno ističe sve adute, prikrivajući nesavršenosti. Poručena je u S veličini i savršeno mi odgovara, međutiim možda su mi malo kraći rukavi ali je to zaista zanemarljivo. Meni se pre svega dopala zbog izreza koji je ovalnog oblika i koji otkriva dekolte ali ne na provokativan način. Bluza takođe napred celom dužinom ima funkcionalan rajsferšlus srebrne boje što joj daje na atraktivnosti i seksipilu. Meni je odlična za svaki tip izlaska, proslave i slično. Nemam niti jednu zamerku i zapravo sam pozitivno iznenađenja sa kvalitetom iste, kao i udobnošću prilikom nošenja.

Možete je poručiti OVDE!

*Uklopila sam je sa crnim helankama koje sam takođe poručila na Dresslily sajtu, a koje ću recenzirati u nastavku. Obula sam Deichmann klasične crne plišane salonke.



how would I style it

Sledeći predmet koji sam poručila je plava majica sa fotografija iznad koja je zapravo namenjena mojom mami koja je uzgred oduševljena njome i jedva čeka da je iznosi kada se malo prolepša vreme s obzirom na to koliko je promenljivo ovih dana. Poručila sam je u S veličini jer sam čitajući sam opis na sajtu shvatila da je dosta 'oversized' i da je poprilično rastegljiva, a moja mama inače nosi M i mislim da sam ipak donelu dobru odluku što sam je naručila u jednoj veličini manje jer joj savršeno odgovara i nigde je ne zateže. Takođe odgovara i meni koja nosim S tako da znači da jedna veličina može odgovarati više osoba ali da će svakom stojati drugačije (na meni je opuštenog kroja, na mojoj mami je baš onako taman, ali ne zateže). Veoma je prijatna za nošenje i iako je materijal dosta tanak nije providna što je svakako veoma bitno. Dopada mi se što ima taj takozvani 'čamac' izrez koji prelepo izgleda pogotovo kad imate izražene ključne kosti. Rukavi su do laktova i sa strane su sečeni i kroz rez je provučena vrpca sa obe strane pa se otvor može širiti i suzavati, a na dnu vezivati mašna ili čvor. Dosta je dugačka (ja sam je upasala pa se ne vidi) i dolazi čak do kukova što mi se ne dopada jer ne volim kad je tako sečena i više bih volela da ima lastiš i da je malo kraća, međutim mojoj mami se dopada jer prekriva nesavršenosti tom dužinom i zadnjicu što ona, u svojim godinama, ne voli da ističe. I ona i ja smo oduševljena njome i sigurna sam da će mi dozvoliti da je i ja kad tad pozajmim.

Možete je poručiti OVDE!

*Bluzu sam upasala u omiljenu crnu visoko-strukiranu suknju, a obula sam već pomenute crne plišane salonke i tako bih je ja stilizovala.


Poslednja, ali ne manje bitna, stvarčica koju sam poručila sa već pomenutog sajta i koju sam pronašla u sekciji Dresslily's Women's Fashion su ove crne helanke koje sa obe strane imaju prorez ukrašen 'lace-up' detaljima i čije se nogavice šire u zvonasti kroj. Na sajtu su mi se donekle i dopale jer su nešto što do sada nigde drugde nisam viđala, ali glavni razlog zašto mi se nisu svidele uživo je dužina samih nogavica jer sam očekivala da će helanke biti duže jer mi ovako kakve jesu skraćuju noge i zvonaste nogavice zaista izgledaju čudno i smešno na meni kada su isečene do iznad članka. No, mislim da ću uspeti da ih sredim da mogu da ih nosim tako što ću odseći prošireni deo odnosno odneću kod šnajderke da mi ih skrati do dela gde sam vezala mašnicu i tako ću napraviti helanke do kolena. Sa strane izgledaju lepo, ali kad ih gledate od napred jednostavno to na meni nije to. Pertlani detalji su mi zaista prelepi i divno ističu taj predeo čineći ih atraktivnim odevnim predmetom ali nikako vulgarnim. Mislim da su idealne za izlaske i dešavanja tog tipa, ali ih ne bih nosila u svakodnevnoj varijanti. Što se tiče materijala, nije mi baš najbolji jer je dosta tanak, ali mi se sviđa što su rastegljive i pripijene uz telo do kolena, nisu providne iako sam mislila da će biti ali mi se ne dopada što se presijavaju na svetlošću jer izgledaju jeftino. Poručila sam ih u M veličini i kao što i sami vidite, odgovaraju mi ali su prekratke.

Možete ih poručiti OVDE!

- Još jednom da vas podsetim da ukoliko odlučite da poručite nešto iz ovog posta ili bilo koji drugi predmet koji Dresslily online prodavnica ima u ponudi da iskoristite kod GBJKNO koji će vam doneti čak 22% uštede!

- Koji predmet od recenziranih vam se najviše dopada?
- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Sva tri predmeta ti veoma lepo stoje. Moram da ti kažem da si se baš prolepšala, prelepo izgledaš na ovim fotografijama.

    ReplyDelete
  2. Izgledaš divno draga!Stvari ti prelepo stoje i jako mi se svidja tvoj stil!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
  3. Stvari koje si poručila su sjajne i veoma mi se dopadaju. Najbolji utisak su mi ostavile ljubičasta i plava bluza. Divan post.❤️

    Sweet-dreams-14.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Super stvari si naručila, a posebno mi se dopada plava majica koju bih i sama nosila. Pantalone su dosta interesantne i odlično mi idu uz tvoj stil koji je kao i uvek savršen. 💖

    ReplyDelete
  5. Plava bluza mi se jako dopada,baš ti lepo stoji. Odličan post ❤️

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Moj favorit je prva kombinacija, bluza je prelepa, a pantalone izgledaju baš zanimljivo, odlično sklopljeno. ❤

    ReplyDelete
  7. Pantalone su prelepe 😊😘

    ReplyDelete
  8. I love the pants and the style of it.

    http://sarahrizaga.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Ti si meni toliko zgodnaa i lepaa da na tebi sve divno stoji �� sve mi se svidja

    ReplyDelete
  10. Prezgodna si i sve ti divno stoji, posebno helanke :* da nisi napisala, ne bih ni skapirala da su krace :D

    ReplyDelete
  11. Najviše mi se dopada plava majica, baš je lijepa boja a ovaj kroj tebi super odgovara. A i inače ti sve divno stoji! Super post!

    LIVING LIKE V

    ReplyDelete
  12. Divan post draga Milice,ove crne helanke ti divno stoje.Lično nije nešto što bih ja nosila,ali tebi stoji divno!Prava si zgodnica.♥

    https://tendresse2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Wow, mnogo mi se dopadaju stvari koje si sebi poručila, a posebno ove zadnje helanke. Tebi stvarno sve stvari odlično stoje. Takođe, lijepo od tebe što si i mami odabrala tako lijepu majičicu ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!