Sunshine On My Mind | OUTFIT POST



Zdravo svima i dobro došli u novi post!

Ne, neću vas zamarati činjenicom da mi je prijemni prekosutra i da pisanjem ovog posta želim da skrenem sebi misli sa toga kako bih se maksimalno opustila i odmorila pred samo polaganje. Okej, ipak sam morala to da podelim sa vama. No, u nastavku ovog posta čija je tematika već poznata po samom naslovu ću vam predstaviti jednu pravu letnju odevnu kombinaciju koju jedva čekam da iznosim u narednom periodu.

Outfit koji sam spremila da vam pokažem je sačinjen od predivne bele lepršave haljinice sa zelenim printom cveća koja je izrađena od tako kvalitetnog, laganog i prijatnog materijala da ne osećate da je imate na sebi. Ne providi se jer ima prišivenu postavu, ima prelepe volane kako na brtelama tako i u predelu dekoltea i na samom rubu suknje i zaista savršeno pristaje svakog figuri jer uz pomoć tanke vrpce oko struka figura bude savršeno istaknuta. Prosto je obožavam i zaista svakome preporučujem da ovako nešto udobno ima u ormaru. Ona je poručena sa sajta Shein i zbog toga što čiti skoro čitavu kombinaciju odlučila sam da ne upotrebim nijedan aksesoar kada je nakit u pitanju dok sam se odlučila za nešto drugačiju torbu, a u pitanju je ceger sa profila @srafceger na kojem je divna Audrey Hepburn i koji je odličan za svakodnevnu upotrebu, napravljen od eco-friendly materijala, jako praktičan i savršen za dnevnu kupovinu jer zaista dosta namirnica može da stane u njega, a napravljen je od 100% pamuka. U njega sam ubacila divno cveće koje sam pronašla u bašti jer mi se savršeno uklopilo uz haljinu, a sve sam zaokružila sa crnim omiljenim sandalama na platformu koje su kupljene u CCC shoes&bags prodavnici.

Kako se vama dopada ova kombinacija?

Uživajte u fotografijama ispod! :)



























Haljina/Dress: SHEIN
Ceger/Grocery Tote Bag: @srafceger
Sandale/Sandals: CCC Shoes & Bags

Naravno da za vas imam i kupon kod kako biste barem malo uštedeli ukoliko želite da poručite nešto sa sajta Shein, a sve što treba da uradite da biste dobili dodatnih 15% popusta na iznos porudžbine koji je $60 ili više i na već snižene artikle je da ukucate kod 3Qmilica prilikom čekiranja i to je to! Kod možete upotrebiti od 01.07. do 30.09. Uživajte u kupovini!

P.S. If you want to make an order on Shein online store I have a discount code for you so if you type 3Qmilica when placing an order that's in total $60 or more you'll automatically get extra 15% off on any items, even already discounted ones. The code is valid from July 1st to September 30th! Enjoy Shopping!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Haljina je prelepa i super ti stoji. Moram da kažem da mi se baš sviđaju sandale, baš su lepe.
    Odličan post!
    P.S. Srećno na prijemnom! 😘

    ReplyDelete
  2. Kombinacdija je fenomenalna, slike isto top. uživala sam listajući ih. :)

    Savršen nered

    ReplyDelete
  3. Rakastan vaatteitasi! Tämä on avantgarde ja ainutlaatuinen.
    Floral & Casual Dresses

    ReplyDelete
  4. Jao Miicoo... Sve je predivno. Ti, sve na tebi, slike.. Stvarno sam očarana!♥

    https://sosihappylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Autfit je prelijep i oduševljena sam istim. Od tebe manje nisam očekivala, jer znam da si osoba, koja ima stila. Čak mi je tvoj autfit postao inspiracija za to kako bih ja mogla nešto svoje da uklopim. Divan post.❤️

    Sweet-dreams-14.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Outfit je prelep, haljinica je vrh 🥰

    ReplyDelete
  7. Baš je lep outfit! Super post draga

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Prelepo! Opet moram reći jako mi se dopada editovanje naslovnih fotkica. Outfit je predivan! Fotkice mi se mnogoo dopadaju, divna sii!

    advicesandfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Još ne znam taj brend, sviđa mi se što sve ovdje vidim, ruž je tako lijep.
    Women's Sleepwear Sets

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!