Aesthete | OUTFIT POST



Znate koliko volim online kupovinu i koliko volim kada ugrabim neku super stvarčicu po daleko nižoj ceni nego u prodavnicama koje su kod nas dostupne tako da sam godinama već verna jednom brendu za koji znam da je većina vas već čula, ali ukoliko niste u pitanju je čuveni Shein na kojem možete pronaći bezbroj kako odevnih komada, tako i aksesoara, obuće pa čak i dekorativnih predmeta za kuću. Međutim najbolje od svega je što imaju sekciju i za žene, kao i za muškarce ali i decu. Takođe konstantno imaju određene promocije, sniženja i akcije a i na određeni iznos nude i besplatnu poštarinu. Ja ću vam u nastavku ovog posta predstaviti outfit sa čak dva njihova predmeta i ukoliko vam se neki od njih svidi ili ako želite nešto drugo da poručite sa njihovog sajta iskoristite kupon kod 3Qmilica i sa njim ćete ostvariti dodatnih 15% popusta i na već snižene artikle za sve porudžbine preko $60!

Outfit koji sam osmislila je pogodan za skoro sve prilike jer ga lako iz casual možete pretvoriti u elegantnu kombinaciju ukoliko umesto sandala obujete štikle i odaberete neku manju, efektniju torbicu ali i drugačiji nakit. No, ovaj outfit sam prvenstveno kreirala za neku popodnevnu šetnju jer je baš ženstven, udoban i takođe sa njim možete napraviti neke odlične fotkice jer je skroz letnji i uklapa se uz trenutan period, ali takođe je idealan i za plažu ili odlazak na bazen/jezero/reku. Sačinjen je od preslatke pamučne baby plave crop majice na brtele koja mi se pre svega dopala zbog naboranog dela oko grudi koji čini da vam poprsje izgleda baš ženstveno, a opet ne vulgarno. Odlučila sam se za visoko-strukiranu sivu teksas suknju koja je takođe sa sajta Shein jer mi se mnogo dopada kroj i oduševila me je koliko je elastična, udobna i zato što izgleda pripijeno ali me nigde ne steže. Majica je poručena u S, dok je suknja poručena u M veličini. Takođe je posebnu notu ovoj kombinaciji dala i ova prelepa platnena torba u koju sam se zaljubila čim sam je ugledala na @happybagsrs profilu jer je savršena za leto, dovoljno je velika da vam stane sve što vam je potrebno u toku šetnje ili odlaska na plažu i baš je u morskom fazonu. Kvalitet me je oduševio, a cena joj je toliko povoljna i pristupačna da od mene imaju ogromnu preporuku. Sve sam zaokružila sa crnim rimljankama koje imam već nekoliko godina, ali i ogrlicom zlatne boje sa priveskom sove koja je moj ogroman favorit i koja se baš lepo uklopila uz celokupan look.

Kako se vama dopada outfit? Da li biste ga nosili?

Uživajte u fotografijama! :)




















Ogrlica/Necklace: eBay
Majica/Top: SHEIN
Suknja/Skirt: SHEIN
Torba/Bag: HAPPY BAGS
Rimljanke/Lace Up Sandals: Zaful (ako se dobro sećam)

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. P r e d i v n o !
    Ne znam odakle da počnem, slučajno sam naletela na tvoj blog i ja sam oduševljena! Editovanje ovih slika je tako svedeno a opet ostavlja predobar utisak! Fotkice suu divne i odevna kombinacija je odlična, već jako dugo želim da naručim neke stvarčice sa SheIn-a, ali nikada nisam naručivala online i a često sam čula da ljudi govore, ne isplati ti see da uzimaš, dok platiš dostavu izađe te isto kao da si ovde uzela..i onda nikad da se opredelim za online shopping... Radujem se čitanju tvojih postova a evo i linka do mog bloga možda ti se dopadne ♡

    advicesandfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Kakvu prekrasnu odjeću nam kažete, koliko ljeta i lijepog vremena želite stići.

    Womens Clothing Boutique

    ReplyDelete
  3. Mnogo mi se dopada outfit! Prelepa si ❤️


    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Prelepa si, draga! Jako lep outfit i torba je prelepa, kao i same fotografije. Happy Bags ima odlične torbe.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!