Cheap Printed Dresses on Dresslily | WISHLIST



Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu! Ovog puta ću vam predstaviti trenutno omiljene predmete sa sajta Dresslily iz nekoliko različitih kategorija.

S obzirom na to da smo zbog cele situacije više okrenuti ka onlajn kupovini i zato što svako od nas voli kada mu na adresu stigne paket sa novim stvarčicama koje u ovim trenucima namenjujemo za odlazak na izlete u prirodi, do prodavnice po namirnice i slično svakako mislim da je bitno za nas da se eto tim malim sitnicama obradujemo kako bi barem malo uneli radosti u naše živote jer je trenutno previše negativnosti oko svih nas.

Zato vam u nastavku posta prikazujem moje letnje favorite kada su u pitanju haljine iz kategorije Printed Dress koje su mi najveću pažnju privukle baš jer su idealne za trenutno vreme i sve toplije dane.

Ovo je moja lista želja:

*Ako vam se bilo koji predmet dopadne i potreban vam je link do istog klik na njegovu sliku i bićete automatski preusmereni do samog sajta.




Pored ovih haljina i pomenute kategorije možete pogledati i sledeće sekcije: curvy dress (gde možete pronaći plus size haljine za devojke sa oblinama), vintage dress (gde možete pronaći haljine staromodnog stila koje su nosile naše mame, bake itd) i floral print dress (gde možete pronaći haljine slične prikazanim sa različitim cvetnim dezenima).

Pored pomenutih kategorija postoji još jedna koja mi je privukla pažnju, a to je Tankinis u kojoj postoji širok asortiman predivnih kupaćih kostima, a ja sam morala da vam pokažem svoj lični favorit:


Ukoliko se odlučite za kupovinu bilo kojih od prikazanih predmeta ili nečeg drugog sa njihovog sajta za vas imam kupon kod koji možete iskoristiti neograničeno mnogo puta i ostvariti 22% popusta tako što ćete ukucati GBJKNO i na predmete koji su trenutno na Mega sniženju od 70%!

Uživajte u kupovini onlajn, ostanite bezbedni!

Voli vas vaša,
Milica.