Dr Colić maske za lice | RECENZIJA



Posle pauze od nekoliko dana konačno ponovo kuckam post za vas, a ovog puta je tematika koju sam odabrala recenziranje i to noviteta na našem tržištu kada su u pitanju maske za lice od već vama poznatog kozmetičkog brenda Dr Colić koji vam pruža medicinsku negu kože po pristupačnim cenama odobrenu od naučnih instanci.

Linija maski za lice sa različitim efektima sadrži četiri maske, odnosno maske naslovljene na sledeći način: Moisturizing, Detoxing, Nourishing i Deep Clean. Ja sam na recenziranje dobila sledeće tri i o njima ću podeliti svoje mišljenje sa vama i ukratko vas upoznati sa svakom pojedinačno:





Opis proizvoda: "Maska za lice sa hijaluronskom kiselinom i kolagenom u kombinaciji sa uljem argana sprečava prevremeno starenje kože i stvaranje bora. Povećava hranljivi sadržaj ćelija kože i dodatno hrani kožu. Redovnom upotrebom maske, dva puta nedeljno, pojačava se nahranjenost kože i dobija se zategnut izgled koji neće proći nezapaženo."

Karakteristike sastojaka:

Ulje argana suvu kožu dubinski hidrira, a kod zdrave kože doprinosi ujednačavanju tena, poboljšanju mišićnog tonusa i elastičnosti kože.

Hijaluronska kiselina osim sto popunjava bore, obezbeđuje i dubinsku hidratantnost, te koža ostaje glatka i elastična tokom dana.

Kolagen je strukturni protein naše kože koji joj pruža elastičnost, održava dobru teksturu i jača otpornost. Obnavlja stanje kože od posledica starenja, oštecenja od sunca, fleka i ožiljaka od akni.

Način upotrebe: Preporučuje se nanošenje maske uvece, na ocišćenu kožu lica i dekoltea. Maska treba da stoji oko 20 minuta, nakon čega se nežan film aktivnih komponenti (predlog: ostatak seruma) na koži može lagano umasirati. Nakon završenog tretmana nije potrebno umivanje. Posle toga poželjno je naneti odgovarajucu Dr Colic Beauty Therapy kremu za lice.

Cena: 370 RSD


Moje mišljenje:

- Obožavam maske za lice, a najviše uživam u korišćenju upravo sheet maskica jer nakon korišćenja istih nije potrebno umivanje pa jednostavno ostatak seruma koža može da upije i takođe mi se dopada to što se može čak držati i u frižideru nekih 10-ak minuta pre upotrebe pa da leti pruži i rashlađivanje i osvežavanje lica i da ga tako umiri. 

- Čim sam pogledala sastav ove maske znala sam da će mi se svideti jer obožavam arganovo ulje i sviđa mi se kako moja koža reaguje na njega. Ova maska mi nije izazvala nikakvu iritaciju, peckanje niti crvenilo, jako je blaga i baš lepo zagladi kožu, nahrani je dubinski i da joj predivan prirodan sjaj. Odlična je i leti i zimi jer baš u ovom periodu nam sunce isušuje kožu, a zimi niske temperature pa je samim tim možete koristiti skoro pa tokom cele godine. Ogromna preporuka!

Možete je poručiti OVDE ili je pronaći u dm/lilly drogerijama!



Opis proizvoda: "Maska za lice sa hijaluronskom kiselinom i kolagenom je idealna za kožu koja doživljava ozbiljan nedostatak vlage, što se pokazuje kroz pojavu bora i znake suve i umorne kože. U kombinaciji sa kokosovim uljem vraća koži neophodnu vlagu, štiti kožu od starenja i propadanja. Kokosovo ulje sadrži vitamin E koji je odličan antioksidans i daje licu blistavost."

Karakteristike sastojaka:

Kokosovo ulje obiluje vitaminom E koji rešava probleme grube, suve i krute kože. Intenzivno vlaži kožu i odličan je za podmlađivanje.

Hijaluronska kiselina i kolagen imaju isto delovanje kao kod prethodno recenzirane maske.

Način upotrebe je identičan prethodno opisanom!

Cena: 340 RSD


Moje mišljenje:

- Sigurno već znate da sam obožavatelj kokosovog ulja i da sa ushićenjem isprobavam bilo koji proizvod kada je on u sastavu istog. Ova maska me je zaintrigirala jer je moja koža nekad toliko suva da krene da se peruta na određenim mestima (najčešće obrazi) zbog nedostatka vlage iako imam kombinovani tip kože tako da sam ovu masku čuvala sve dok mi se nisu pojavili simptomi suve i umorne kože i tada sam je i upotrebila i apsolutno se oduševila. Odmah nakon primene koža se više nije perutala, a sutradan (koristila sam je pred spavanje) je izgledala potpuno preporođeno i dobila je na zategnutosti. Apsolutno se slažem sa svim efektima koje navode jer su zaista tačni!

Možete je poručiti OVDE ili pronaći u dm/lilly drogerijama!

P.S. Ovu masku ćete moći da osvojite u darivanju za par nedelja na mom Instagram profilu, budite u toku!



Opis proizvoda: "Maska za lice sa hijaluronskom kiselinom i kolagenom u kombinaciji sa žalfijom duboko čisti, dezinfikuje i smiruje kožu."

Karakteristike sastojaka:

Žalfija je jedan od najjačih antioksidanasa koji čini kožu blistavom i zdravom. Ima višestruko dejstvo, od usporavanja bora i starackih pega do regulacije nivoa sebuma na koži i cišcenja lica od akni i bubuljica.

Zeleni čaj smanjuje crvenilo kože, tretira izrazito masnu kožu i pre svega sužava pore. Umiruje kožu i deluje protivupalno, umanjujući nelagodnosti koje prate osobe sa problematičnim tipom kože.

Hijaluronska kiselina i kolagen imaju identično dejstvo kao navedeno kod prvo recenziranog proizvoda.

Način upotrebe je isti kao opisan na početku posta!

Cena: 340 RSD


Moje mišljenje:

- Znala sam da će mi se ova maska najviše dopasti i da će mi najviše odgovarati jer je baš za problematičnu kožu kakva je moja. Pre svega moram da napomenem da me je miris iste opčinio jer obožavam biljke i sve biljne mešavine, a miris žalfije i zelenog čaja je nešto posebno. Kao ni prethodne dve, ni ova maska mi nije izazvala nikakve neželjene rekcije, jako mi je lepo umirila i osvežila kožu i ovim potvrđujem da je efektna baš onako kako obećava. Odlično mi je očistila kožu i primetila sam da mi se nakon nje nisu pojavljivale nove bubuljice barem nedelju dana što je za mene prava retkost tako da bih ovu masku izdvojila kao omiljenu!

Možete je poručiti OVDE ili je pronaći u dm/lilly drogerijama!

- Pogledajte takođe i četvrtu masku koju imaju u ponudi, a takođe vam preporučujem da pogledate njihov čitav asortiman proizvoda na njihovoj onlajn prodavnici i da ih zapratite na Instagram profilu @coliccosmetics kako biste uvek bili u toku kada izbace novitete ili vas informišu o akcijama i popustima.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li vam se dopada recenzija? Koji masku biste prvo isprobali?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Odlična recenzija draga! I meni se dopadaju maske ali ne bih ih toliko koristila zbog hijaluronske kiseline. Dermatolog mi je rekao da mi za sada nije potrebno ❤️

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Odlično odrađena recenzija. Maske inače koristim 1-2 puta u mjesec dana. Imam problematičnu kožu pa me maske često dovedu do neželjenih reakcija (izbiju mi prištići, umjesto da se povuku). Više mi pašu gelovi za čišćenje lica i pilinzi. Još jednom pohvale za recenziju!

    Savršen nered

    ReplyDelete
  3. Dr Colić maske za lice su odlične. Koristila sam njihove prve maske i super su. Imam i ove maske, ali nikako da dodju na red za korišćenje.
    Super post!

    ReplyDelete
  4. Nisam probala ove maskice ali sve izgledaju super, posebno ova sa hijaluronskom kiselinom i kolagenom, to bih zaista voljela isprobati jer zvuči kao da bi bilo odlično za moju kožu. Divne fotkice, predivna recenzija! 🙈😍💝💝

    LIVING LIKE V

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!