Galafarm PR paket | RECENZIJA



Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu! Ovog puta ću vam predstaviti PR paket koji sam nedavno dobila od kompanije Galafarm koja se bavi proizvodnjom i prodajom kozmetičkih i dijetetskih proizvoda kako za negu lica i tela, tako i specijalizovanih preparata za negu kože mama i beba bez parabena. Najpoznatiji su po njihovim prirodnim biljnim uljima koja se nalaze u sastavu većine njihovih proizvoda.

U nastavku vam ostavljam fotografije preparata koje sam ja dobila na recenziranje, a to su:






O proizvodu: "Sensilis Germogal antibakterijski gel za održavanje higijene ruku pomaže pri uništavanju bakterija, gljivica i virusa na koži čime se smanjuje rizik od prenosa infekcija. Sadrži 60% etanola. Delotvornost proizvoda je 3-5 sati, odnosno proizvod je potrebno naneti 3-4 puta u toku dana za optimalnu zaštitu.

Način upotrebe: "5ml gel naneti ravnomerno, razmazivanjem u tankom sloju na površinu kože.

Moje mišljenje:

- Oduševila sam se kada sam videla da su mi poslali ovaj proizvod jer nam je u ovim trenucima ovako nešto najophodnije, a antibakterijski gelovi se inače jako brzo troše pa mi je baš bilo drago da i ovaj isprobam jer je stigao u pravo vreme. Pakovanje je jako praktično i dopada mi se što se dozira istiskivanjem. Miriše prijatno i nije previše intenzivan, tekstura je gelasta i providne je boje kao i ostali gelovi ovog tipa. Lepo se razmazuje i nije potrebno mnogo proizvoda za dezinfekciju šaka na primer. Oseti se zaista razlika između ostalih gelova koje sam isprobala i ovog jer nakon njega nemam onaj osećaj lepljivosti i toga kao da jedva čekam da operem ruke jer i dalje imam osećaj da nisu dovoljno čiste. Brzo se suši, ne isušuje kožu i ostavlja je mekanom što mi se mnogo dopada. Nije skup i zato bih preporučila svima vama da ga isprobate jer će vam se sigurno dopasti.

Ocena: 9/10

Možete ga poručiti OVDE!


O proizvodu: "Sensilis kokosovo ulje štiti kožu od štetnih sunčevih zraka i smiruje kožu nakon predugog izlaganja suncu. Posebno se preporučuje za negu suve i osetljive kože. Koži vraća vlažnost i elastičnost čime usporava njeno starenje i održava je mekom i glatkom. Kokosovo ulje smanjuje nadraženu kožu glave, pomaže pri otklanjanju peruti, neguje oštećenu kosu, ojačava koren kose i daje joj sjaj, volumen i vitalnost. Masažom kože glave sa kokosovim uljem poboljšava se prokrvljeost kože i ishrana korena kose, što povoljno utiče na prirodan rast kose.

Način upotrebe: "Sensilis kokosovo ulje je u čvrstom stanju na sobnoj temperaturi. Pre korišćenja staviti bočiciu u toplu vodu na 3 minuta kako bi se ulje rastopilo i bilo spremno za upotrebu.

Način primene na kosi: Naneti nežnom masažom na suvu kosu i kožu glave. Ostaviti da odstoji oko 30 minuta, a potom oprati blagim šamponom.

Način primene na koži: Nanosi se u tankom sloju i nežno masira, 1 do 2 puta dnevno.

Moje mišljenje:

- Često sam razmišljala o kupovini ovog kokosovog ulja kada bih posetila lilly drogeriju gde inače možete pronaći ceo njihov asortiman, međutim iz nekog razloga bih se uvek odlučila za neko komercijalno ulje za kosu koje je inače puno silikona, parabena i ostalih štetnih supstanci jer ranije nisam toliko vodila računa o tome kakav je sastav samog proizvoda. Kada mi je stiglo ovo ulje jedva sam čekala da ga isprobam na kosi jer sam dosta puta čula koliko je kokos dobar za negu suve i oštećene kose. Koristila sam ga baš onako kako je navedeno, a to je nanošenje na suvu kosu i masiranje temena nakon čega je potrebno da odstoji oko pola sata na glavi pre šamponiranja. Zaista čini čuda i čak i mojoj, izuzetno oštećenoj kosi zbog stilizovanja, pomogao da ponovo dobije sjaj i mekoću. Najbitnije je da mi nije dodatno izmastio kosu i da je efekat mekane kose postojan sve do sledećeg pranja. Obožavam ga i svima bih vam preporučila da isto isprobate ako već niste. Takođe je odličan i za umirivanje kože, a ja sam ga koristila na mestima gde bi me ujeo komarac ili ako bih imala neko crvenilo na koži usled prekomernog izlaganja suncu bez zaštite i stvarno imam sve reči hvale.

Ocena: 10/10

Možete ga poručiti OVDE!



O proizvodu: "Solarus SPF 27 mleko za sunčanje sa UVA i UVB filterima predstavlja hidratantnu formulu koja se lako upija, ne ostavlja masne tragove i ne blokira pore omogućujući koži da diše. Obezbeđuje širok spektar zaptite od štetnog dejstva sunčevih UVA i UVB zraka."

Način upotrebe: Nanesite proizvod obilato i ravnomerno na suvu kožu, 15 minuta pre izlaganja na suncu. Nanošenjem male količine značajo se smanjuje nivo zaštite. Češće nanosite proizvod, posebno nakon znojenja, plivanja ili brisanja. Nemojte se predugo izlagati suncu, iako koristite proizvod za zaštitu od sunca.

Moje mišljenje:

- Neko sam ko svake godine isprobava nove proizvode za sunčanje i obično se uvek odlučim za one na akciji ne gledajući sam sastav niti nivo zaštite. U poslednje vreme sam počela da obraćam pažnju na sam kvalitet proizvoda koji koristim i moram priznati da sam jedva čekala da isprobam ovaj proizvod pošto nije testiran na životinjama, sastav mu je zaista odličan, vodootporan je i sadrži vitamine poput A i E jer u svom sastavu ima ulje šargarepe koje je poznato po tome da doprinosi bržem tamnjenju same kože prilikom sunčenja i postizanja onog prelepo bronzanog i preplanulog izgleda. Prvo što mi se dopalo kod njega je sama tekstura jer je gusto baš onoliko koliko treba i jako se lepo razmazuje i brzo upija, a ne ostavlja onaj beli trag na koji smo navikli kod drugih proizvoda ovog tipa. Miris je prelep, baš na ona mleka koja inače koristimo i dopada mi se što taj miris ostaje na koži dosta dugo vremena. Što se tiče same zaštite moram priznati da me je oduševio posle prvog nanošenja jer obično uvek prvo pocrvenim pa tek kasnije nakon nekoliko dana potamnim, sa njim to nije bio slučaj već sam odmah dobila blagi preplanuli ten bez crvenila. Nežan je prema koži, ne izaziva iritacije i pomaže prilikom hidratacije kako se ne bi isušila usled sunčanja. Kada je reč o vodootpornom efektu, tu se takođe odlično pokazalo jer i nakon kupanja sam ga i dalje u određenoj količini imala na koži pa mi nije bilo potrebno da ga opet nanosim u velikim količinama, već je vrlo malo proizvoda bilo dovoljno da ponovo budem zaštićena. Odličan preparat i svakom bih ga preporučila zbog samog odnosa cene i kvaliteta, ali imajte na umu da se jako brzo troši.

Ocena: 10/10

Možete ga poručiti OVDE!

- Nadam se da vam se dopao PR paket i da vam je recenzija pomenutih proizvoda pomogla da se odlučite za prirodniju i zdravu alternativu preparata ovog tipa. Ukoliko do sada niste isprobali ništa njihovog brenda preporučujem da ih zapratite na Instagramu @galafarmbeograd i da posetite njihov sajt gde pored lilly drogerije takođe možete pronaći sve njihove proizvode i iste naručiti.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
Da li ste isprobali neki od pomenutih proizvoda, i ako jeste kakvi su vaši utisci?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Isprobala sam gel za pranje ruku i meni je odličan. Super post, draga ❤️

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Paket mi djeluje odlično i baš mi se dopada dejstvo svakog od navedenog proizvoda, jer su svi korisni i svrsishodni. Sjajan post.❤️

    ReplyDelete
  3. Obožavam Galafarm proizvode. Solarus mleko za sunčanje je moj favorit. Pantenol u spreju je isto veoma dobar.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!