Halcyon | OUTFIT POST



Kada pretražite halcyon videćete predivne fotografije plave ptice koja mi je inspircija za ovaj foto-šuting čije ćete fotografije videti u nastavku, međutim značenje ove reči kao prideva je skroz drugačije, a ono predstavlja dane u mladosti, kao i mir, sreću i radost.

Kombinacija koju jedva čekam da vam pokažem je u malo drugačijem fazonu od onog na koji ste navikli sa moje strane jer retko nosim ovakve boje, ali vam moram priznati da ponekad volim da izađem iz zone komfora. Outfit je sačinjen od divne plave majice sa letnjim natpisom brenda Stradivarius koja je nešto najudobnije što sam nosila i dostupna je po jako povoljnoj ceni, a materijal od kojeg je napravljena je idealan za leto. Nju sam upasala u omiljenu teksas visoko-strukiranu suknjicu sa iscepanim detaljima koju sam još prošlog leta poručila sa sajta Shein sa kojeg inače najčešće poručujem i apsolutno je obožavam i ovog leta. Naravno, ništa bez aksesoara pa sam se odlučila za zlatne alke sa belim školjkicama koje su nešto najlepše što posedujem. Njih možete poručiti preko Instagram profila @bibianishop gde možete pronaći širok asortiman nakita, gumica za kosu i ostalih aksesoara tog tipa po odličnim cenama za kvalitet koji dobijate, dok su pritom ručno izrađeni i s ljubavlju. Takođe sam se odlučila za crni novčanik koji je izuzetno praktičan jer vam u njega može stati telefon, ali i sva ostala dokumenta i novac i kupljen je na sniženju u terranovi pre nekoliko meseci, dok sam sve zaokružila sa novim sandalama brenda Opposite u radnji "obuća Fontana" koje možete pronaći na nekoliko lokacija u Beogradu, a takođe imaju i odlično sniženje pa vam preporučujem da bacite pogled na njihovu onlajn prodavnicu, a ja sam za sebe odabrala model sa nitnama koji mi se mnogo dopao jer je skroz u mom fazonu i moram da dodam da nikad udobnije sandale nisam nosila i da su ovo prve koje mi nisu izazvale žuljeve. Kako se vama dopada ovaj outfit? Da li biste ga nosili?

Uživajte u fotografijama!


















Proizvod sa slike možete pronaći ovde, a fotografisala sam ga jer je odlična dnevna krema za lice sa SPF50+ faktorom koja je neophodna tokom letnjeg perioda. Ne masti kožu, savršeno je zagladi i čine je mekanom i glatkom, a ne ostavlja lepljiv osećaj. Topla preporuka!






📍 Lokacija/Location: Savanova, Beograd (savsko šetalište)

Minđuše/Earrings: @bibianishop
Majica/Shirt: Stradivarius
Suknja/Skirt: SHEIN
Novčanik/Wallet: terranova
Sandale/Sandals: Opposite (obuća Fontana)

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Kako je outfit divan, oduševljena sam 😍❤️

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Autfit je baš moćan. Sviđa mi se što si izašla iz zone komfora i obukla nešto drugačije, nego inače.❤️

    ReplyDelete
  3. Predivna si, odlično ti pristaje plava boja! <3

    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  4. Ove fotkice su ti baš divne, super post i outfit mi se dopada! 💛💛💛
    LIVING LIKE V

    ReplyDelete
  5. Obožavam tvoje outfite. Zaista su odlične kombinacije. Prelepa si.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!