Neoretin Discrom Control RetinSphere gel krema za lice i piling tupferi | RECENZIJA



Dobro došli u novi post u kojem ću vam recenzirati proizvode španskog brenda Neoretin koji su kreirani u Cantabria laboratorijama kako bi vama pružili inovativnu RetinSphere tehnologiju koja je delotvorna u ujednačavnju tena i time omogućava negovanje kože sa tamnim flekama.

U nastavku ovog posta ću vam predstaviti dva proizvoda koji su najpopularniji iz njihovog asortimana, a u pitanju su sledeći preparati:





Opis proizvoda: "Neoretin Discrom Control gel krem je brzo apsorbujući preparat koji sadrži moćnu visoko-tehnološku kombinaciju sastojaka koji istovremeno efikasno deluju na usporavanje starenja kože i protiv tamnih fleka. Ovu jedinstvenu formulaciju karakteriše sistem 6 izuzetnih aktivnih komponenti koje utiču na sve faze sinteze melanina, omogućavajući optimalnu kontrolu pigmenta. Jedinstveni balans visoke UVA/UVB zaštite SPF 50, šestokomponentnog miksa sa eksofilajantnim i regenerativnim osobinama inovativne RetinSphere tehnologije omogućava ujednačen ten, pročišćenu, prosvetljenu i blistavu kožu, a istovremeno i efikasno sprečava pojavu hiperpigmentacija."

Način upotrebe: naneti ujutru na čistu i suvu kožu lica i vrata.

Količina: 40ml
Regularna cena: 3.150,00
Trenutna cena sa popustom od 20%: 2.520,00


Moje mišljenje: 

- Pre svega hajde da vam prenesem utiske vezane za samu ambalažu proizvoda. Dopada mi se što dolazi dodatno upakovan u kartonsku kutiju jer time znate da niko pre vas nije otvorio pomenuti proizvod. Takođe mi se dopada sama tubica u kojoj proizvod dolazi jer se na njenom vrhu nalazi pumpica koja dodatno olakšava doziranje preparata. Ambalaža baš izgleda luskuzno i po meni je jednako bitno da proizvod izgleda kvalitetno i spolja kao i "iznutra". Pumpica savršeno funkcioniše i zaista izbacuje sasvim dovoljno proizvoda za jednu upotrebu na licu i vratu. Tekstura je tečna ka gustoj, bele je boje i jedino što mi se kod iste ne dopada je lepljiv i blago mastan trag koji ostavlja nakon što se krema nanese na lice. Nakon par minuta taj osećaj je sve slabiji, a kada se skroz upije (za šta joj treba oko 5-10 minuta) lepljivost iščezava, ali se koža i dalje blago presijava što mi se na neki način i dopada jer izgleda zdravo i negovano. Takođe me malo odbija sam miris koji mi nije prijatan i za moj ukus mi se ne dopada, međutim i on nestaje nakon što se krema upije pa mi je to potpuno zanemarljivo. Sama krema je izuzetno efikasna i zaista radi sve što obećava.

- Ja sam neko ko je zaista imao dosta problema sa neujednačenim tenom i zbog akni i bubuljica sa kojima sam se mučila u pubertetu sam dobila dosta fleka za koje sam mislila da nikad neće nestati. Hiperpigmentacija mi se javljala na nekim mestima ali u blagom stepenu međutim dugo već želim i nje da se rešim i upravo sam ovim proizvodom to uspela. Nanosim ovu gel kremu svako jutro nakon što se umijem i sa njom sam tokom celog dana zaštićena od štetnih sunčevih UVA i UVB zraka, a takođe mi koža dobija prirodan i jako lep sjaj i što je najbitnije ova krema mi nije zapušila pore, nije mi isušila kožu, nije mi izazvala crvenilo niti pospešila pojavu bubuljica i iritacija. Baš odgovara mom kombinovanom tipu kože i savršena je za svakodnevnu negu. Što se tiče antiaging efekta njega prosto ne mogu da potvrdim jer još uvek nemam vidljive znakove starenja, ali mislim da je odličan što se tiče preventive. Samo delovanje na hiperpigmentaciju odnosno tamne fleke me je oduševilo jer mi se ten baš ujednačio i konačno više ne vidim fleke od nekadašnjih akni. Pozitivno sam iznenađena i moram priznati da ovaj preparat zaista vredi svakog dinara.


Ocena: 9/10

Možete je poručiti OVDE i sada je na sniženju od 20%!


Opis proizvoda: "Neoretin Discrom Control Lightening Peel su tupferi sa koncetrovanim sastojcima koji stimulišu intenzivnu eksfolijaciju, prosvetljenost i blistavost kože. Mogu da se koriste samostalno ili u kombinaciji sa ostalim preparatima iz pomenute linije ili procedurama protiv tamnih fleka za unapređenje rezultata."

Način upotrebe: Naneti jedanput nedeljno uveče masirajući kružnim pokretima u trajanju od jednog minuta čime će se podstaći uklanjanje izumrelih ćelija i stimulisanje resorpcije aktivnih sastojaka. Ostavite da deluje tokom noći i isperite ostatak ujutru mlakom vodom.

Količina: 6x1ml (6 tupfera)
Regularna cena: 2.250,00
Trenutna cena sa popustom od 20%: 1.800,00


Moje mišljenje:

- Možete da zamislite moje oduševljenje kada sam ugledala proizvod sa piling efektom jer nema tih reči da opišu koliko volim sve preparate za eksofolijaciju jer su napravili ogromnu razliku kada je u pitanju izgled moje kože koja je sada u neuporedivno boljem stanju nego pre nekoliko godina kada proizvodi ovakvog tipa maltene nisu ni bili dostupni.

- Kao što ste već mogli da pročitate u delu gde sam vam opisala sam preparat, u pitanju su piling tupferi koji su me pre svega privukli zbog praktičnosti korišćenja. Svaki od ukupno 6 tupfera (koliko dolazi u pakovanju) je individualno upakovan tako da vam ova jedna kutija može zaista dugo služiti. Upotrebila sam do sada svega tri tupfera i mislim da sam uspela da steknem valjane utiske o tome da li rade ono što obećavaju, a to je prosvetljivanje i blistavost kože uz pomoć dubinske eksofolijacije koja pospešuje uklanjanje izumrelih ćelija i time čini kožu glatkom, sjajnom i mekanom na dodir. Moji utisci su za svaku pohvalu i već mogu sa sigurnošću da potvrdim da ne postoji bolji piling tretman za ovakvu cenu na našem tržištu i da dobijate tretman kao iz salona koji pritom možete uraditi sami kod kuće. Koristila sam ih kao po uputstvu i efekat je stvarno sjajan. Uz malopre pomenutu gel kremu ovo je savršenstvo od proizvoda i ta dva preparata čine fantastičan duo jer zajedno pomažu u ujednačavanju tena i prosvetljuju kožu što je i te kako poželjno, pogotovo za nas koji smo imali problema sa hiperpigmentacijom usled upornih akni i ožiljaka nakon njih. Pomogao mi je čak i u smanjenju vidljivosti ispucalih kapilara oko nosa tako da sam ostala zatečena sa samim delovanjem i koliko moja koža izgleda bolje u odnosu na period pre korišćenja ovih proizvoda. Apsolutno preporučujem svima sa problemima kao što su moji! Proizvod mi nije izazvao iritacije niti crvenila, prijatno miriše i ne isušuje kožu što je najbitnije ali preporučujem svakako nanošenje hidratantne kreme ujutru nakon umivanja i ispiranja ovog proizvoda.

Ocena: 10/10

Možete ih poručiti OVDE i to po sniženoj ceni od 20%!

- Sve proizvode iz njihovog asortimana možete pronaći na sajtu MSFPHARM, a na njihovoj onlajn prodavnici kojoj možete pristupiti ovde je trenutno aktuelno sniženje od 20% na čitavu ponudu i pritom na sve porudžbine u iznosu preko 3.000 RSD dobijate mogućnost besplatne dostave širom Srbije! Ostanite kod kuće i kupujte onlajn!

Takođe ih možete zapratiti i na Instagramu @neoretin.rs i uvek biti u toku kada u svoju ponudu uvrste novitete ili ukoliko su njihovi preparati na sniženju u okviru određene promocije!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li ste isprobali nešto iz njihovog asortimana i ako jeste kakvi su vaši utisci?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Nisam probala ove proizvode, ali mi deluju super, prvo mi se svidja poćakovanje u kome dolazi, a onda verujem da je proizvod vredan jer si ga svakako ocenila ocenom 19, naravno to e treba da bude merodavno, svakako treba ga isprobati ❤️

    ReplyDelete
  2. Jako mi se sviđa vaš prijedlog. ❤️❤️❤️

    Wholesale Women's Loungewear Sets

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!