Pop of Red | OUTFIT POST



Zdravo, dragi moji! Dobro došli u još jedan post na mom blogu!

Ovog puta ću vam predstaviti kombinaciju koja je sasvim slučajno nastala s obzirom na to da sam nedavno sređivala i prepakivala ormar i shvatila koliko sam stvari pronašla jer sam zaboravila da ih uopšte i imam. Tako vam je to kad uvek nosite šta vam prvo padne pod ruku. 

Kada sam ugledala haljinu koju ću vam predstaviti u nastavku baš sam se pozitivno iznenadila jer se prosto savršeno slaže sa torbicom koja mi je nedavno stigla na adresu sa profila @happybagsrs. Zaljubila sam se u nju na prvi pogled jer je prelepog dizajna, može se nositi na dva načina odnosno preko ramena i u ruci i dopada mi se što je svuda ukrašena srebrnim nitnama. Izuzetno je prostrana i mnogo kvalitetnija nego što sam se nadala, a cena joj je bila veoma pristupačna. Imate moju iskrenu preporuku!

Haljina je bila pun pogodak zbog kariranih crvenih detalja koji su se savršeno uklopili sa torbicom i samim tim razbili crnu monotonost. Odlučila sam se takođe za srebrne aksesoare pa sam odabrala ogrlicu sa crvenim cirkonom koju je Elena ili Nina Dobrev nosila u seriji Vampirski dnevnici koja mi je jedna od omiljenih i koju mi je dečko uzeo još na početku veze, a od koje se ne odvajam. Prstenje je poručeno sa Aliexpress-a i bilo je par dolara u setu, dok sam sve zaokružila omiljenim crnim sandalama na štiklu brenda Deichmann iz prošlogodišnje sezone.

Uživajte u fotografijama! :)























Ogrlica/Necklace: GIFT
Haljina/Dress: Dresslily (rasprodata/sold out)
Torbica/Bag: HAPPY BAGS
Prstenje/Rings: AliExpress
Štikle/Heels: Deichmann (prošlogodišnja sezona)
Karmin/Lipstick: VELY VELY (nijansa Glamorous)

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Koliko ti ova kombinacija dobro stoji 😍
    Prelepa si zaista 💙
    Torba je veoma lepa.

    ReplyDelete
  2. Oduševljena sam autfitom.😍 Takođe i sama dosta puta nađem neke stvari u ormaru, koje jedva da sam nosila, a baš zbog toga mi bude osjećaj kao da su nove. Sjajan post.❤️

    ReplyDelete
  3. Sve si lepo ukombinovala i prelepa si ❤️

    lepotoodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!