Recenzija porudžbine iz Farmasi kataloga | @farmasi_nbgd



Zdravo svima i dobro došli u još jedan post na mom blogu! Ovog puta vam recenziram šminku koju sam dobila na isprobavanje, a poručena je kroz Farmasi katalog koji možete pogledati ovde. Dok imate moju iskrenu preporuku da porudžbinu prosledite divnoj Anđeli sa profila @farmasi_nbgd.

U nastavku ću vam predstaviti šminku koju oni svakog meseca imaju u ponudi u svom katalogu u kom uvek možete pronaći dosta proizvoda po sniženim cenama kako za domaćinstvo, tako i kozmetiku i šminku i još mnogo toga.

U nastavku vam ostavljam fotografije PR paketića:




O proizvodu: "Uz Farmasi toniranu i hidratantu BB kremu osigurajte hidrataciju, SPF zaštitu, prozračno prekrivanje i uživajte u laganoj šminci."

Glavni sastojci i njihovi benefiti:

- Ulje makadamije: celodnevno hidrira kožu.
- Vitamin B3: daje koži prirodan sjaj.
- Ekstrakt zobi: hrani i obnavlja kožu.
- Arganovo ulje: pomaže u smanjenju sitnih bora.
- Protein svile: omekšava kožu i izjednačava ten.
- SPF15: štiti kožu od štetnih UV zraka.
- Kolagen: usporava starenje kože.

Dostupne nijanse: Light, Light to Medium, Medium, Medium to Dark.

Količina: 50ml
Trenutna cena (u julskom katalogu): 699 RSD (snižena sa 1199 RSD)


Moje mišljenje:

- Dobila sam ovu BB kremu u okviru 4 uzoraka sa svim dostupnim nijansama i s obzirom na to da svaki uzorak može da se upotrebi za najmanje 2 šminkanja mogla sam da steknem valjane utiske, ali sam ovu kremu takođe koristila i pre nekoliko godina i nije mi se promenilo mišljenje.

- Meni lično trenutno odgovara treća nijansa odnosno Medium jer se najbolje stapa sa mojim tenom kože, međutim moram da priznam da nije baš toliko prozračna kao što obećavaju već je tekstura dosta gusta i pokrivna moć kreme je izuzetno velika za proizvod ovog tipa pa nemam taj lagani osećaj kao sa ostalim BB kremama nego kao da sam stavila puder. Lepo se upije ali mora da se setuje i zato nekad ume da izgleda "cakey" što mi se ne dopada. Miris nije intenzivan i jako je prijatan, a brzo isparava sa kože. Krema se lepo razmazuje i blenda i zaista je postojana na licu i dopada mi se što štiti od štetnih sunčevih zraka što je retkost kod kremica ovog tipa. Nije me oduševila, ali ne mogu da kažem da je nikad više neću koristiti. Radi sasvim solidan posao, ali ipak ostajem verna mom Healthy Mix puderu od brenda Bourjois. Verujem da bi ova BB krema bila odlična za sve osobe sa suvom kožom jer nema mat završnicu i pruža hidrataciju koži zbog ulja koje sadrži.

Možete je pogledati u katalogu OVDE!


O proizvodu: "True Colour ruž za usne poseduje formulu koja kombinuje posebno odabrane sastojke kako bi se osigurala dugotrajna boja na usnama."

Dostupan je u 14 različitih nijansi!

Količina: 4g
Trenutna cena (u julskom katalogu): 359 RSD (snižen sa 599 RSD)


Moje mišljenje:

- Iskreno sam se razočarala kada sam ugledala nijansu ovog karmina jer imam baš identičnu koju volim i koristim godinama, međutim to razočaranje je kratko trajalo jer sam se setila da bih baš ovaj ruž mogla da vam poklonim u nekom od narednih darivanja, dok sam svočovala moj stari koji već sigurno dve godine koristim. Nijansa koju ja imam je broj 45 odnosno Bold Bordeaux i predstavlja savršenu bordo nijansu trule višnje koja je meni inače omiljena. Jedino što mi se ne dopada je što nema mat završnicu, međutim u samom katalogu postoji ova skoro pa identična nijansa u mat verziji. Tekstura mu je divna, onako puterasta i bogata pa je pigmentacija vrhunska, a ruž se savršeno razmazuje mada vam preporučujem da oivičite usne sa olovkom u istoj ili sličnoj nijansi jer sa njim ne možete biti precizni prilikom nanošenja jednom kada "istupite" zaoštren vrh karmina. Baš je postojan iako nije mat i tu mu skidam kapu, tako da se baš radujem što će ga neko od vas osvojiti.

Giveaway će biti na mom Instagram profilu za otprilike dve nedelje pa budite u toku i pratite me za više informacija o tome! Uz ovaj karmin ćete moći da osvojite još nekoliko proizvoda koje sam za vas pripremila. 

Možete ga pogledati u katalogu OVDE!


O proizvodu: "Lip Plumper odnosno balzam za povećanje volumena usana pomaže u postizanju punijih i glatkih usana. Hidrira usne i istovremeno im daje zategnut izgled. Pruža osećaj svežine i hlađenja. Za najbolje rezultate preporučuje se korišćenje dva puta dnevno, ujutru i uveče."

Upotreba: Sjaj naneti na prethodno očišćene usne, sačekati 5 minuta, a višak po želji utapkati prstima. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa ružom.

Količina: 4ml
Trenutna cena (u julskom katalogu): 549 RSD (na sniženju sa 899 RSD)


Moje mišljenje:

- Već sam imala prilike da isprobam ovakav proizvod pre nekoliko godina i zato sam znala šta da očekujem međutim bio je sjaj u boji i drugog brenda. Dopada mi se što je ovaj providan jer može da se nanese preko nekog karmina umesto da se nosi sam na usnama što je onda 2 u 1 proizvod jer svaki mat karmin može da napravi da izgleda glossy. Tekstura mu je gelasta i gusta, međutim lako se razmazuje i ne daje onaj lepljiv osećaj na usnama. Miriše na mentol i pretpostavljam da isti sadrži jer zbog toga daje blagi efekat peckanja kada ga nanesete kako bi povećao volumen usana. Zaista se primeti razlika i svakom bih preporučila ovaj proizvod jer usne izgledaju prelepo kada se nanese na njih, deluju negovano i takođe dobiju prelepu boju usled efekta mente koja je pospešuje. Topla preporuka!

Možete ga pogledati u katalogu OVDE!

- Iskreno vam preporučujem da ako se odlučite za poručivanje proizvoda iz Farmasi kataloga odabere Anđelu kao osobu kojoj ćete poslati porudžbinu jer je zaista ljubazna, želi da izađe u susret i odgovoriće vam na svako pitanje koje imate. Takođe preporučujem da je zapratite na Instagramu @farmasi_nbgd jer tamo svakog mesec snima i deli video gde otvara pakete Farmasi proizvoda koji joj stignu na adresu i o istima kaže po neku reč. Iskrena preporuka!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
Da li ste isprobali neki od pomenutih proizvoda, i ako jeste kakvi su vaši utisci?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Imala sam sjaj za usne koji je isto sadržao mentol i pružao efekat uvećanja usana, samo što je bio roze i prepun šljokica. Rado bih probala i ovaj prozirni tek da se prisetim kakav je osećaj, a taj karmin je u predivnoj boji! :D

    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  2. Jako lep paketić. Karmin je super boje, ali bb kremu ne bih koristila. Meni svaka bb krema skine se za 30min, ni puder za matiranje ne pomaže 😂😂

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Farmasi ima dobre proizvode. Njihiva CC krema je super.
    Nisam probala ove proizvode, mada su baš zanimljivi.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!