Recenzija prirodne, ručno rađene kozmetike za negu kože | STARFISH



Da li i vi volite da podržavate domaće preduzetnike? Ukoliko je odgovor da, onda je ovaj post namenjen za vas jer ću vam u nastavku predstaviti brend Starfish koji je prepoznatljiv po domaćim, ručno rađenim proizvodima za negu lica i tela. Pored toga, svi njihovi preparati sadrže biljna ulja i prirodne sirovine i izrađuju ih bez parabena i sulfata.

Na fotografijama ispod možete videti na koji način pakuju svoje proizvode, kao i sadržaj paketa koji sam ja dobila koji ujedno predstavlja savršen set za poklon:




Prikazani proizvodi iznad su:
Starfish Light Grass prirodni sapun za lice i telo
Starfish balzam za telo sa vanilom
Starfish roler - ENERGY


Opis proizvoda: "Light Grass - ručno rađeni domaći sapun sa 100% biljnim uljima i vrlo blagim cvetnim, svežim mirisom ruže i jasmina i osvežavajućim notama zimzelena i narandže. Pogodan je za lice, ruke i telo."

- Nije testirano na životinjama!

Količina: 100gr +/- 5gr
Cena: 400 RSD


Moje mišljenje:

- Nisam neko ko često koristi sapune za čišćenje kože, već isključivo samo za intimnu regiju i to koristim baby jer mi takvi odgovaraju zbog blagih sastojaka. Ovo je jedan od retkih sapuna kojem sam dala šansu jer sam bila u zabludi da isti isušuju kožu. Kod ovog mi se dopao miris koji je baš na zimzeleno drveće jer ima baš osvežavajuću notu i miriše na čistinu.

- Prvo što me je privuklo kod ovog sapuna je sam dizajn koji je prosto prelep i ne mogu da verujem da je ručno izrađen jer izgleda mnogo lepše od svih sapuna komercijalnih marki. Pod prstima se oseća da je uljan i da će pružiti pored dubinskog čišćenja i potrebnu hidrataciju koži. Umivam lice sa njim svako jutro već mesec dana i ne mogu da vam opišem koliko obožavam da ga koristim. Brže se troši od klasičnih sapuna jer mu je takva tekstura i lako se topi uz dodatak vode, međutim savršeno peni i bolje od bilo kog sapuna koji sam do sada isprobala. Koristim ga tako što ruke pokvasim vodom i protrljam sapun kroz njih. Kada zapeni kružnim pokretima trljam lice sa penom koja je ostala na njima i nakon što pređem preko celog lica i vrata nežnim pokretima isperem sapun i osušim kožu tapkanjem peškirom. Osećaj koji ostavlja na koži je neverovatan jer uklanja sav višak sebuma, a zbog ulja daje prirodan sjaj koži. Koža ostaje mekana i glatka na dodir kao bebina, a miriše sveže i prelepo. Obožavam ga i jedini je koji mi nije isušio kožu stalnim korišćenjem i koji mi nije izazvao nikakve probleme sa kožom poput bubuljica, akni i ostalih nesavršenosti. Iskrena preporuka!

Ocena: 10/10


Opis proizvoda: "STARFISH balzam za telo - sadrži biljna ulja, putere i vitamin E i samim tim je idealan za suvu kožu. Pogodan je za celo telo. Dovoljna je mala količina da bi se nahranio željeni deo tela. Odličan emolijens koji brzo upija i čini kožu mekom, nežnom i kondicioniranom. Idealan je posle brijanja jer umanjuje iritacije i svrab. Vitamin E štiti vašu kožu od štetnog delovanja UV zraka, usporava stvaranje bora i poboljšava mikrocirkulaciju u koži. Napravljen je od 100% prirodnih sirovina i pogodan je za vegane jer nije testiran na životinjama."

Dostupan je sa sledećim mirisima: breskva, bubble gum, lavanda, čokolada, grejp, jagoda i vanila.

Količina: 50ml
Cena: 550 RSD

Moje mišljenje:

- Što se tiče hidratacije i nege kože kako tela, tako i lica uglavnom koristim losione, mleka i kreme. Do sada sam samo jednom isprobala balzam za ovu namenu i ne mogu reći da mi se nije dopao, već mi se nije svideo taj osećaj masnoće koji je isti ostavljao. Kod ovog balzama je tekstura nešto drugačija i zato mislim da mi se više dopao jer se topi pod prstima, a savršeno razmazuje i brzo upija. Prelepo miriše na vanilu koja je njegova mirisna nota, a taj miris se takođe i određeno vreme zadržava na koži. Ja sam ga koristila isključivo nakon brijanja na osetljivoj koži tela i oduševila sam se efektom. Baš umiruje iritacije, a ostavlja kožu mekanom i nežnom. Još jedna preporuka!

Ocena: 10/10


Opis proizvoda: "STARFISH roleri su staklene bočice od 10ml, napunjene sa baznim hladno ceđenim organskim uljem i etarskim uljima za lakšu primenu kontaktnim putem. Etarska ulja imaju blagotvorno dejstvo kako na psihičko, tako i na fizičko zdravlje čoveka. Osim opuštajećeg i ugodnog mirisa imaju i lekovita svojstva. Delotvorna su kod blažih oblika tegoba i depresije, nesanice, emocionalnog disbalansa, glavobolje, bolova u mišićima."

Prave se u 6 kombinacija: breathe (pomaže kod respiratorinih upala), calm (stvara mirno okruženje za opuštanje i smirivanje uma), energy (zbog arome eteričnog ulja mente i citrusa daje dodatnu energiju), immuno (kombinacija uz pomoć koje se ojačava imunitet), sleep (umirijući miris koji se nanosi radi dubljeg opuštanja i mirnijeg sna) i support (kombinacija ulja delotvorna je protiv čestih alergija, virusa i prehlada).

Upotreba roll on energy seruma koji je deo prikazanog paketa: Potrebno naneti na zglobove, potiljak i pulsne tačke pre napornog rada kako bi se podstakao osećah samopouzdanja i dobitak viška energije.

Količina: 10ml
Cena: 250 RSD

Moje mišljenje:

- Čula sam nekoliko puta za moć rolera i aromatičnih ulja ali nisam verovala da ista zaista deluju. Često imam glavobolje usled umora, ne unošenja dovoljne količine tečnosti, stresa i pošto sam zbog te jake glavobolje često uzimala lekove kako bih istu ublažila izuzetno me je interesovalo da li će mi ovaj roler pomoći da se iste oslobodim. Nanosila sam ga isključivo u predelu slepoočnica gde je inače jedna od pulsnih tačaka, i rolerom bih prelazila i u predeo sinusa kao i po čelu. Odmah bih osetila predivan miris peperminta koji mi je produbljivao čulo mirisa i na taj način dopirao do nerava koji su se opuštali i doprineli mi da me glavobolja prođe. Već nakon 5-10 minuta osećate blagostanje i sam miris vas izuzetno umiri i prija čulima. Glavobolja me posle nanošenja prođe nakon pola sata ako nije baš jaka, međutim kada jeste jaka nanesem ga nekoliko puta u toku dana radi ublažavanja simptoma i savršeno deluje. Svakom bih preporučila da ima ovaj proizvod u kućnoj apoteci.

Ocena: 10/10

- Ukoliko su vam se dopali ovi proizvodi i ukoliko želite iste da poručite ili da pogledate njihov celokupan asortiman zapratite ih putem Instagram profila @starfish.radionica jer tamo imate sve dodatne informacije o proizvodima koje imaju u ponudi.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
Da li ste isprobali neki od pomenutih proizvoda, i ako jeste kakvi su vaši utisci?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Ovo izgledaju kao super proizvodi vredni pažnje, oduševljena sam sapunom! <3


    http://www.couture-case.com/

    ReplyDelete
  2. Divan post!


    onlymaja.blogspot.hr

    ReplyDelete
  3. Proizvodi izgledaju preslatko, sapun pogotovo. Odlično!

    Savršen nered

    ReplyDelete
  4. Baš su lepi proizvodi, divne fotke ❤️ Sigurno bih isprobala neke proizvode

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Baš su zanimljivi proizvodi. Nisam do sada ništa probala od ovog brenda. Super post.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!