Recenzija prirodnih proizvoda sa lavandom | @lavender_boutique_ns



Znam, mnogo toga bitnijeg se trenutno dešava i znam da možda nije pravo vreme da pišem postove koji nisu relevantni sa pomenutom tematikom, ali prosto radi sebe i radi skretanja svojih misli želim da se fokusiram na blog barem na sat vremena koliko inače otprilike kuckam post i iskreno se nadam da ću ovom recenzijom i vama pomoći da skrenete misli barem na nekoliko minuta i zato bez daljeg odugovlačanja dobro mi došli u novi post.

Pre oko mesec dana me je poštar obradovao jednim izuzetno mirišljivim paketom u kojem su se našli prirodni proizvodi kreirani s ljubavlju od strane jedne divne devojke koja vodi profil @lavender_boutique_ns na Instagramu, a ispod sa vama delim sadržaj pomenutog paketa:



osveživač za tekstil od lavande
so za kupanje sa lavandom
balzam sa vanilom

- Osveživač za tekstil od lavande -


Sastav proizvoda: destilovana voda, alkohol i ulje od lavande.
Količina: 250ml

Moje mišljenje:

- Na prvo korišćenje sam se zaista oduševila sa ovim proizvodom jer se može koristiti za osveživanje bilo kog tekstila, a ja sam ga upotrebljavala za posteljinu, jastučnice kao i zavese itd. U početku mi se miris dopao iako je bio baš intenzivan ali u dodiru sa tekstilom postaje suptilniji i time mi je više odgovarao i zaista se lepo oseća na lavandu, međutim taj miris iščezava nakon nekoliko sati. Već posle drugog ili trećeg korišćenja sam shvatila da mi smeta taj miris jer je mojom greškom sprej stajao na suncu i kao da se to ulje pokvarilo pa je jako čudno mirisao, međutim to je moja krivica i zato mu to ne mogu zameriti jer kao što sam navela prvi put kad sam ga naprskala miris mi se baš dopao i prijatno me je iznenadio. Svakako imate moju preporuku samo ga čuvajte na tamnom i hladnom mestu kako biste izbegli moju grešku!

Ocena: 8/10

- So za kupanje sa lavandom -


Sastav: morska krupna so, ulje od lavande i cvet lavande.
Količina: 390g


Moje mišljenje:

- Kada sam otvorila poklopac na ovaj proizvod se osećala cela prostorija jer toliko ima jak i predivan miris lavande, a ja je prosto obožavam. U ovoj divnoj staklenoj teglici se nalazi krupna morska so pomešana sa negujućim uljem lavande i cvetom iste pa zaista pruža prelepu senzaciju tokom kupanja. Ja ga koristim tako što kadu napunim toplom vodom i zatim sipam 2-3 šake ove soli i sačekam da se rastvori, a onda provedem sigurno 15-ak minuta opuštajući se uz predivne mirise i nakon što završim sa tim, isperem telo sa mlakom vodom i uopšte mi nije potrebno da nanosim nikakav proizvod za hidrataciju kože poput losiona i sličnih preparata jer ulje koje sadrži savršeno neguje, omekšava kožu i čini je glatkom dajući joj predivan suptilan sjaj. Oduševljena sam i moram priznati da mi je ovo omiljeni proizvod za kupanje iako sam probala puno njih. Ogromna preporuka!

Ocena: 10/10

- Balzam sa vanilom -


Sastav: maslinovo ulje, ulje od vanile, pčelinji vosak, shea butter i vitamin E.
Količina: 50ml


Moje mišljenje:

- Isprobala sam dosta balzama ovog tipa i moram priznati da im je efekat uglavnom isti samo se po neki dodatni sastojak ili mirisna nota razlikuju. No, ovaj proizvod mi se dopao jer jako suptilno miriše na vanilu koja je meni prosto omiljena i nema preparata koji sam odbila a da je napravljen sa njom. Tekstura samog balzama je jako gusta i malo se teže topi pod prstima pa preporučujem da ga držite na nekom toplijem mestu jer ćete onda potrošiti manje vremena na razmazivanje pošto kada je ovako stegnut onda jako mala količina ostaje na prstima. Najbolji savet koji imam da vam dam je da ga koristite odmah posle tople kupke kada se od pare u kupatilu savršeno otopi tako da se jako brzo nanosi i savršeno razmazuje. Preovladava ulje koje prelepo neguje kožu, ostavlja blagi mastan trag ali zato koža i ima taj predivan prirodan sjaj i savršen je za leto jer ga koža ne upije u potpunosti pa čak i kada plivate i potom izađete iz vode i dalje ga imate na koži što je po meni odlično jer onda znate da vam sunce neće isušiti kožu. Inače je balzam univerzalan i možete ga koristiti na koži celog tela pa i usnama i zato mi se jako dopada!

Ocena: 9/10

- Nadam se da vam se dopala ova recenzija i ukoliko želite da poručite bilo koji od prikazanih preparata klik ovde da zapratite @lavender_boutique_ns profil na Instagramu putem kog se možete obratiti devojci koja pravi ove preparate za sve dodatne informacije i biti u toku kada izbaci novitete.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li ste isprobali nešto od ovih proizvoda i ako jeste kakvi su vaši utisci?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Lavandu inače obožavam! Redovito koristim hidrolat od lavane koji pomaže u rashlađivanju i protiv svrbeža odnosno blage alergije na sunce. Vjerujem da bi mi se i ovi proizvodi svidjeli. Moram pohvaliti kompletnu recenziju. Odlično odrađeno, opis proizvoda, tvoje osobno mišljenje i slike. Bravo!

    Savršen nered

    ReplyDelete
  2. Nisam isprobala ni jedan od ovih proizvoda ali bih želela iako nisam veliki ljubitelj mirisa lavande. Jedino što koristim je aktivni kiseonik sa lavandom i toliko. 😂❤

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. tako slatko. Kupit ću ga iako ga rijetko koristim, ova vrsta ambalaže je zaista slatka. poljubac
    Cheap Plus Size Clothing

    ReplyDelete
  4. Ovi proizvodi izgledaju veoma zanimljivo. Nisam neko ko voli lavandu, ali u poslednje vreme jako mi prija.
    Super post!

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!