Silky Skin odstranjivač dlačica | RECENZIJA



Sigurna sam da dobar deo vas koje trenutno čitate ovaj post još uvek niste pronašle najbolji način za odstranjivanje dlačica sa lica i da do sada nijedna metoda koju ste probale nije bila u toj meri uspešna da joj se vratite.

Kako kažu iz Silky Skin kompanije "većina žena ima problem sa sitnim dlačicama na licu koje u velikoj meri mogu narušiti njihovu ženstvenost. Ovom problemu došao je kraj zahvaljujući revolucionarnom proizvodu po imenu Silky Skin, odstranjivač dlačica, koji će vam omogućiti da se na brz i bezbolan način oslobodite ove frustrirajuće pojave. Zbog svoje veličine i dizajna Silky Skin je savršen detalj koji možete uvek nositi sa sobom."

Na moje veliko zadovoljstvo u nastavku ovog posta ću vam predstaviti njihovu inovativnu spravicu u obliku trimera za bezbolno odstranjivanje dlačica, a kako izgleda sama kutija u kojoj je ona došla kao i sadržaj iste možete pogledati ispod:



Sadržaj kutije:

• odstranjivač dlačica
• baterija AA za korišćenje istog
• četkica za čišćenje aparata
• uputstvo za upotrebu


Karakteristike odstranjivača dlačica:

- dermatološki ispitan
- ne jača koren dlake
- korišćenje odmah
- nema bola i iritacije

Cena: 2290 RSD + ptt troškovi (plaćanje pouzećem odnosno kada paket stigne)


Kako montirati aparat pre upotrebe?

- Prvi korak: skinite poklopac!
- Drugi korak: Ubacite bateriju tako što ćete jednom rukom uhvatiti donji deo, a drugom gornji deo uređaja u isto vreme i na taj način razdvojiti delove aparata. Nakon toga ubaciti bateriju, ubaciti unutrašnji deo da ulegne u donji deo aparata. *Ovaj proces nije potrebno ponavljati prilikom svake upotrebe, već samo pre prvog korišćenja!
- Treći korak: Upalite uređaj pritiskom zlatnog dugmeta u smeru ka gore.
- Četvrti korak: Prislonite uređaj na željeno mesto na licu i kružnim pokretima počnite sa uklanjanjem dlačica.
 - Peti korak: Čišćenje koje podrazumeva da nakon korišćenja skinete pozlaćenu "glavu" uređaja tako što ćete je okrenuti u levu stranu i podići. Nakon toga četkicom koju ste dobili uz uređaj, nežno očistite unutrašnjost "glave" samog uređaja.

Tutorijal koji sam snimila možete pogledati ispod:



Moje mišljenje:

- Nisam neko ko ima izuzetno vidljive dlačice na licu, moje su zapravo jako sitne i bele i imam ih samo na delu od obraza ka obodu lica odnosno duž donje vilice (od ušiju do brade). Međutim, od kada sam počela voskom da uklanjam dlačice sa nausnica (dlačice iznad usne) tu su one počele da mi rastu tamnije i jače pa sam bila u potrazi za nekim efikasnijim i bezbolnijim odstranjivanjem dlačica koje mi neće izazivati otok, crvenilo pa i iritacije i sitne bubuljice kao što je to slučaj sa toplim voskom. Takođe taj vid uklanjanja je izuzetno bolan i iako do dve nedelje nisam morala ponovo da ponavljam postupak ipak nije bio 100% efikasan način jer sam i dalje preostalih nekoliko dlačica morala da uklonim pincetom. Takođe imam problem sa delom gde imam nekoliko mladeža oko usana jer je to osetljiv predeo, a ume da mi se javi po neka jača dlačica pa sam se oduševila kada sam saznala za ovaj uređaj jer sam bila sigurna da će mi pomoći da se rešim tih dosadnih i upornih dlačica.


- Ovaj uređaj me je pre svega oduševio samom cenom koja je za ovakav proizvod izuzetno povoljna. Zatim su me pozitivno iznenadili sa samim pakovanjem kao i dizajnom aparata jer je tako jednostavan, a opet moderan i izgleda luksuzno. Veoma se lako montira i još lakše koristi. Koristila sam ga isključivo za odstranjivanje dlačica sa nausnica i oko tih mladeža i mogu vam reći da je opravdao moja očekivanja i više nego što sam se nadala. Dovoljno je samo da otvorite poklopac, upalite ga i da nekoliko puta kružnim pokretima pređete preko željenog predela na licu i dlačice će u potpunosti nestati. Vrh samog aparata nije oštar jer je deo sa trimerom pokriven sa glavom odnosno poklopcem koji je fantastično odrađen i kada pređete prstom preko njega ne osećate nikakva sečiva. Moram da napomenem da ovo nije trajno rešenje i da već nakon nedelju dana možete osetiti da dlačice kreću da rastu ali im ne jača koren i pritom ih seče do same kože pa zato pruža izuzetno mekan i gladak osećaj kada pređete preko dela kože na kom ste odstranili dlačice. Ne izaziva nikakve iritacije, crvenilo niti bubuljice kada dlačice krenu da rastu jer ih ne uklanja iz korena i time možete biti sigurni da neće doći do urastanja dlačica ili do rasta tamnijih i jačih folikula. Ja ga prosto obožavam i verujem da će se mnogima od vas dopasti i da će vam postati omiljeni uređaj ovog tipa. Imate moju iskrenu preporuku!

Ocena: 10/10

Možete ga poručiti putem njihove Instagram stranice @silkyskin.rs!

- Za sva dodatna pitanja mi se obratite putem Instagrama ili u komentarima ispod i rado ću vam odgovoriti!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li vam se dopada recenzija? Kako vam se čini ovaj uređaj?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Treba mi ovako nešto :)
    Izgleda kao zaista super proizvod.
    Odličan post.

    ReplyDelete
  2. Čula sam za ovu stvarčicu i djeluje mi odlično, a ti si sjajno opisala kako se koristi i čemu služi. Odličan post.❤️

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!