Aprīcus | OUTFIT POST



Aprīcus je pridev poreklom iz latinskog jezika kojim opisujemo nešto što je sunčano - primer dan, nekoga ili nešto što je okupano suncem, ogrejano njime i slično. Odabrala sam baš ovu reč jer mi se baš uklopila uz fotografije koje ćete videti u nastavku pošto sam baš uhvatila čuveni "golden hour" odnosno trenutak tik pre nego što je sunce u potpunosti zašlo ispod horizonta.

Outfit koji ćete videti u nastavku je sačinjen od predivne lepršave haljine plave boje koju možete pronaći na sajtu Shein, a koja je sada na sniženju i cena joj je svega $12 i pritom je dostupna u nekoliko boja. Oduševio me je prijatan materijal od kojeg je sačinjena jer dosta podseća na viskozu međutim minimalno je rastegljiv ali sve dok se držite tabele sa merama koja je dostupna na njihovoj onlajn prodavnici nećete pogrešiti sa odabirom veličine. Dopada mi se sam izrez, brtele su tanke ali podesive, postoji mogućnost da istaknete struk ukoliko vežete mašnu uz pomoć prišivenih tračica, a takođe se na njenom dnu nalaze karneri koje je čine ženstvenom, mladalačkom (zbog dužine) i elegantnom, međutim može se nositi i svakodnevno uz sandale umesto štikli i sa nekom casual torbicom poput ove crne poručene sa Amiclubwear sajta koja ima srebrnu alku i sjajno se slaže sa okruglim minđušama koje nosim jer su takođe srebrne i kupljene u setu u Bershkoj. Sve sam zaokružila sa crnim sandalama kupljenim u Fontana radnji, a one su italijanskog brenda Opposite.

Kako vam se dopada kombinacija i da li biste je i vi nosili?

Uživajte u fotografijama! :)


























Haljina/Dress: SHEIN
Minđuše/Earrings: Bershka
Torbica/Bag: AMIClubwear
Sandale/Sandals: Opposite/Fontana obuća

Takođe ako želite da kreirate porudžbinu na sajtu Shein preporučujem vam da iskoristite moj kupon kod 3Qmilica koji će vam doneti dodatnih 15% popusta na sve porudžbine iznad $60, ali i da instalirate njihovu aplikaciju jer ćete korišćenjem iste ostvariti 20% popusta ako preko nje napravite porudžbinu i ukucate kod EUAPP02.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Haljina je jako slatka i tebi lijepo stoji, no ja se osobno ne vidim u njoj. Nije moj stil. :)

    Savršen nered

    ReplyDelete
  2. Haljina je prelijepa i sjajno ti stoji. Super je što si ugrabila tzv. Golden hour, jer su slike top ispale. Divan autfit.❤️

    ReplyDelete
  3. Izgledaš divno, mnogo ti lepo stoji ova haljina! <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!