Endless Sunshine | OUTFIT POST



Zdravo svima i dobro došli u još jedan outfit post! Moram vam priznati da sam se, kao i svake godine, mnogo radovala letu još kada se prethodno završilo i iako ove godine nismo mogli da idemo na more svakako nisam htela da mi odmor propadne pa sam odlučila da zajedno sa mojim divnim dečkom proputujem kroz Srbiju i uživam u našim prirodnim lepotama koje su na skoro svakom koraku.

Lokacija koju ćete videti na fotografijama je zapravo jedna od najlepše uređenih turističkih mesta, a u pitanju je Jošanička Banja koja se nalazi na jugu Srbije i veoma je blizu Kopaonika pa je samim tim usputna atrakcija i svakako je ne treba samo gledati iz automobila prilikom putovanja ka poznatoj planini. Poznata je po lepoti reke Jošanice po kojoj i nosi ime i njene pritoke Samokovke. Ubraja se među balneološka naselja sa najtoplijom vodom u Evropi i zato se može pohvaliti sa lekovitom vodom koje je ispitana na Bečkom medicinskom univerzitetu. Temperatura vode od 77 stepeni predstavlja veliki potencijal za turizam ove divne banje jer leči niz oboljenja, služi za pripremu sportista, a Banja kao kutak za odmor i rekreaciju. Iz tog razloga nju krase banjska kupatila, hamam iz XVIII veka, blatno kupatilo, sauna i bazen. Ako mene pitate idealno mesto za odmor tokom letnjeg perioda! Međutim zbog cele situacije nismo uspeli da uživamo u lekovitosti ove vode jer su sva kupatila i bazeni bili zatvoreni što me nije sprečilo da barem prošetam pored istih i uživam u divnoj prirodi i starim, sada renoviranim, građevinama. Takođe moram da napomenem da su kroz istoriju Jošaničke Banje prošli mnogobrojni slavni ljudi, a neki su i rođeni u ovom kraju. Jedni od njih su naša herojina Milunka Savić i sprski patrijarh German. Divno mesto koje zaista ima dušu, a to dokazuju i sve navedene činjenice i svakako ga planiram ponovo posetiti naredne godine u ovo vreme kako bih mogla da uživam u svim njegovim pogodnostima!

Svesna sam da možda nije trebalo ovoliko da se raspišem o divnom mestu u kom su napravljene fotografije koje ćete videti u nastavku ali mislim da ću se opravdati kada budete videli iste jer ne bi pomenute slike ovako divno ispale da nije u pitanju ovako lepa lokacija.

Outfit koji nosim na fotografijama se sastoji od prosto prelepe žute haljine poručene sa sajta koji inače najviše volim, a to je Shein i koju sam poručila kako bih malo izašla iz zone komfora i umesto crne nosila neke veselije boje. Oduševila sam se kako mi stoji ova oker žuta i moram vam priznati da nema ko me nije pohvalio baš na račun boje same haljine ali i njenog kroja koji je fantastičan za svaku figuru. Dopada mi se što ima karnere koji predstavljaju brtele ali i što ima otvorena leđa i što se na njima nalazi njen najveći ukras i ono što je čini posebnom,a  to je divna mašna koja se vezuje uz pomoć dve prišivene trake. Materijal je tako lagan i mislim da je ovo najprijatnija haljina za ovakve vrućine. Pošto sam htela da ona bude glavna zvezda ove kombinacije odustala sam od nakita, pa sam ceo outfit zaokružila crnom torbicom sa srebrnom alkom i takođe omiljenim crnim sandalama u stilu rimljanki.

Kako se vama dopada ovaj outfit?

Uživajte u fotografijama ispod! :)























Haljina/Dress: SHEIN
Torbica/Bags: AMIClubwear
Sandale/Sandals: Opposite - Fontana Obuća

Takođe ako želite da kreirate porudžbinu na sajtu Shein preporučujem vam da iskoristite moj kupon kod 3Qmilica koji će vam doneti dodatnih 15% popusta na sve porudžbine iznad $60, ali i da instalirate njihovu aplikaciju jer ćete korišćenjem iste ostvariti 20% popusta ako preko nje napravite porudžbinu i ukucate kod EUAPP02.

Dok sam fotografisala ovu haljinu želela sam da se takođe na nekim fotografijama nađu i divni proizvodi korejskog brenda VELYVELY koje možete poručiti po sjajnim cenama preko online prodavnice FRmadcos. Ceo set koji ćete videti na fotografijama ispod je deo Yuja C-Tamin linije proizvoda za izbeljivanje kože odnosno ujednačavanje tena sa vitaminom C kao glavnim sastojkom koji zaista ima mnogo benefita, a tu liniju preparata čine Toner odnosno tonik za čišćenje, Serum koji je neizostavan proces svake večernje rutine nege kože i služi kao odlična podloga za sve ostale negujuće proizvode koji se nanosi nakon njega, i Krema koja ima tako divnu teksturu i uopšte ne masti kožu. Obožavam ovaj set, a i ko ne bi kad ima ovako lepu ambalažu i tako odlična dejstva!




P.S. Scrunchie odnosno ova prelepa crno-bela gumica za kosu koja ne ostavlja one tragove nakon vezivanja, ne oštećuje i ne kida kosu je sa profila @bibianishop gde je možete i poručiti!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Haljina je prelepa i mnogo lepo ti stoji.
    Češće nosi ovakve boje, jer si divna u njima.
    Fotografije su prelepe.

    ReplyDelete
  2. Predivna si! Haljina ti stoji divno ❤️


    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!