Izaberi svog heroja! | HEROSUPERSHOT



Znate da se uvek radujem kada se nešto novo pojavi na našem tržištu, a još više kada je to nešto zdravo po nas, 100% prirodno, bez dodatnog šećera, bez glutena i što je laboratorijski testirano. U pitanju su HERO Supershot sokovi koji su blend lekovitog bilja, pečuraka, algi i super-hrane u kombinaciji sa sveže ceđenim voćem i povrćem. Mnogi super-sastojci, kao što su ehinacea, spirulina, reiši pečurka, hijaluronska kiselina i ostali, su glavni heroji njihovih 5 funkcionalnih shotova.

S obzirom na to koliko nas toga štetnog po naš organizam okružuje i na virus koji i dalje ne jenjava jako je bitno da radimo na imunitetu i da se hranimo zdravo kako bismo isti ojačali. Upravo ovi shotovi su jedan od načina kako da pospešite imunitet i da se bolje osećate u svojoj koži.

Nešto više o samom brendu i njihovim shotovima možete pročitati ispod:
"Ne, mi nismo klasična fabrika sokova. Nismo ni blizu, zapravo smo nešto potpuno drugačije. Mi smo 100% wellness entuzijasti, koji su iz svoje ljubavi za zdravim životom, odlučili da uz pomoć stručnjaka naprave HERO SuperShot. Nakon dugogodišnjeg rada u industriji voća i zdravih namirnica i sagledavanja aspekata modernog života, shvatili smo da nam svima treba jedan HERO u svakodnevnici!"

U nastavku ovog posta ću vam recenzirati svih 5 shotova kojih imaju u ponudi, a ispod vam ostavljam slike kako oni izgledaju:


Zašto baš HERO?

- "Skoro nismo čuli lakše pitanje. Svakodnevni život nam nameće više obaveza, fokusa, stresa i promena nego što prosečan čovek može da uklopi u skladan život, zbog čega često zaboravimo na ono najbitnije – zdravlje. Znamo da ti ova priča zvuči poznato. Saberi se. Brini o sebi i ljudima koje voliš, a u toj misiji smo mi tu da ti pomognemo. HERO je ultra-mega-giga-super napitak koji tvoj organizam pretvara u heroja. Svi smo kao deca maštali da budemo heroji, zar ne?"


Njihova misija?

- "Počeli smo od sopstvenog primera. Prvo smo želeli da našim porodicama i nama pružimo nešto više za zdravlje, zaobiđemo moderne načine lečenja i vratimo se prirodi. Verovali smo da je to moguće, a sada smo i sigurni. A onda smo se odlučili da isto pružimo i tebi! Naša misija je da podignemo svest o zdravom i skladnom načinu života, bitnosti onoga što unosimo u sebe i super-sastojcima za koje možda prvi put čuješ. Dosta smo se šalili sa zdravljem, popij HERO."


Na njihovom sajtu koji možete ovde pogledati su dostupni sledeći shotovi za poručivanje:

IMMUNO
DETOX
HOT SHOT
ZEN
BEAUTY

Pre nego što krenem sa pojedinačnim recenziranjem istih želim da napomenem da ukoliko poručujete sa njihovog sajta imate popust pri većoj poručenoj količini istih, a da takođe dobijate pogodnost besplatne dostave ako vaša porudžbina pređe iznos od 2500 RSD!


• IMMUNO - super shot za tvoj imunitet! •

Opis proizvoda: "Jača tvoj imunitet i daje organizmu potrebnu snagu. Prirodna prevencija protiv gripa i prehlade."

Karakteristike & Benefiti:
• protiv gripa i prehlade
• imunostimulator, imunomodulator i antiseptik
• Redovnom konzumacijom smanjuje mogućnost dobijanja prehlade za 58%
• Povećava broj belih krvnih zrnaca
• Alkalna voda za baznu sredinu u organizmu

Sastojci: reiši pečurka, ehinacea, angelika, đumbir, limun, ananas, narandža i alkalna voda.

Moje mišljenje:

- Isprobala sam ovaj shot zajedno sa dečkom, kao i sve ostale kako bismo zaista imali merodavne utiske i mogu vam reći da je efekat odmah prisutan. Već nakon jedne bočice (konzumira se odjednom) smo primetili da nam se podigla energija i da nismo više osećali onu malaksalost, dok verujem da bi efekat bio jači da smo svaki dan pili baš ovaj shot određeni period. Ukus je veoma jak i pomalo ljut zbog đumbira koji sadrži, ali ništa što ne može da se izdrži tih par gutljaja. Miris je jako prijatan tako da verujem da vam ne bi smetalo dok biste ga pili iako je meni koja ne volim ljuto bio ljut, ali to mu ne bih zamerila jer sam time znala da deluje i da ima veliku koncentraciju sastojaka koje sadrži.

Možete ga poručiti OVDE!


DETOX - ispravlja tvoje loše navike! •

Opis proizvoda: "Čisti organizam od toksina, ubrzava metabolizam i smanjuje štetne uticaje slobodnih radikala. Pospešuje rad enzima jetre, olakšava probavu, čisti krv i urinarni trakt."

Karakteristike & Benefiti:

• snažan antioksidant i diuretik
• utiče na regeneraciju i zaštitu jetre
• reguliše digestivni trak, stomačne tegobe
• čisti krv i urinarni trakt
• povoljno deluje protiv nadutosti i mučnine

Sastojci: spirulina, gujina trava, maslačak, pelin, cvekla, šargarepa, jabuka, grejpfrut, crna ribizla, borovnica, aronija, malina.

Moje mišljenje:

- Ovako nešto mi je najviše bilo potrebno nakon sve one hrane koju sam unela u karantinu koja svakako nije zdrava za moj organizam, pogotovo zato što i sama imam problema sa povišenim holesterolom i čestim infekcijama urinarnog trakta zbog prisustva kamenčića i peska u bubrezima. Isprobala sam ga 3 puta u toku nedelju dana i oduševila se sa efektom jer sam odmah primetila diuretičko dejstvo zato što mi je pospešio češće mokrenje i izbacivala sam sve štetne toksine tim putem bez zadržavanja urina. Zaista je savršenstvo u bočici i odličan je za sve nas koji želimo da odradimo brzi detox organizma i oslobodimo se štetnih materija koje inače mogu izazvati razne probleme, a estetski i osip na koži.

Možete ga poručiti OVDE!


HOT SHOT - zaljuti se čoveče! •

Opis proizvoda: "Tonik koji se smatra prirodnim antibiotikom. Doprinosi opštem zdravlju organizma, deluje kao antiseptik i pospešuje cirkulaciju."

Karakteristike & Benefiti:

• prirodni antibiotik
• u kombinaciji sa biberom apsorpcija kurkumina se povećava za neverovatnih 2000%
• smanjuje nivo šećera i holesterola u krvi
• poboljšava cirkulaciju

Sastojci: kurkuma, biber, čili, đumbir, šargarepa, limun, grejpfrut, narandža i jabuka.

Moje mišljenje:

- Savršen shot za moj problem sa povišenim holesterolom jer smanjuje njegov nivo u krvi zbog svih sastojaka koje sadrži i koji čine savršenu kombinaciju za poboljšavanje cirkulacije koja je takođe nešto što me muči godinama jer genetski imam hladne ekstremitete (stopala i šake). Što se tiče samog ukusa, zaista je mnogo ljut i samim tim se ta ljutina oseća i kada ga progutate pa možda nije za svakoga, ali kada ima ovoliko dobrih efekata onda vredi izdržati tih par sekundi dok ne popijete celu bočicu koja pritom ima veoma malu količinu, dovoljnu za sve efekte koje pruža i koji će biti prisutni tokom celog dana nakon konzumacije. Još jedan odličan napitak!

Možete ga poručiti OVDE!


ZEN - pronađi svoj zen! •

Opis proizvoda: "Blend super-bilja za opušteno reagovanje na stresne
situacije i svakodnevne izazove.  Deluje blago, pa su sve motoričke i kreativne sposobnosti nepromenjene nakon konzumacije."

Karakteristike & Benefiti:

• prirodno rešenje protiv stresa
• podiže raspoloženje
• relaksira mišiće i opušta ceo organizam
• poboljšava kvalitet sna
• odmor za mozak

Sastojci: valerijana, matičnjak, nana, majčina dušica, celer, spanać, limeta, zelena jabuka, đumbir, ananas i crvena jabuka.

Moje mišljenje:

- Ovo je shot sjajnog ukusa koji mi je najviše prijao od svih, a efekat koji je pružao je nešto što me je stvarno oduševilo. Baš tog dana kada sam odlučila prvi put da ga popijem imala sam stresnu situaciju i želela sam na prirodan način da se opustim. Ne mogu vam opisati koliko me je relaksirao i podigao raspoloženje i energiju, a pritom sam bila sposobna za obavljanje svih obaveza koje su me čekale tog dana i imala sam još više motivacije za iste. Ukoliko ste ikada pili neki lek za smirenje onda znate da on zaista ima takvo dejstvo, ali vam se od njega spava i sve što radite od tog momenta radite usporeno i bezvoljno. Baš zato volim ovaj shot jer nema nikakve neželjene reakcije i pruža mi da se oslobodim stresa i nastavim sa svojim danom kao da se ništa nije dogodilo!

Možete ga poručiti OVDE!


BEAUTY - lepota s ukusom! •

Opis proizvoda: "Hidrira kožu i smanjuje bore. Usporava starenje i poboljšava izgled kose, kože i noktiju."

Karakteristike & Benefiti:

• eliksir mladosti i lepote
• poboljšava izgled kose, kože i noktiju
• hidrira kožu i smanjuje bore
• usporava starenje
• sadrži riblji kolagen

Sastojci: kolagen, hijaluron, malina, jabuka, višnja, šargarepa i ananas.

Moje mišljenje:

- Oduševila sam se kada sam saznala da u svojoj ponudi imaju i ovaj shot jer je nešto što sam oduvek tražila s obzirom na to da je opšte poznato da lepota dolazi i iznutra odnosno preko zdrave ishrane i sve što unesemo preko hrane ili pića se odražava kako pozitivno tako i negativno na našu kožu. Ovaj napitak ima savršene sastojke jer su hijaluron i kolagen poznati širom sveta po tome da su odlični za kožu i da je čine da izgleda mlađe, zategnutije i lepše. Svakako vredi isprobati jer uz pravilnu negu kože i redovnu konzumaciju daje idealne rezultate!

Možete ga poručiti OVDE!

Pojedinačna cena svakog pomenutog shota je 100 RSD!

- Njihove proizvode pored toga što možete poručiti na njihovom sajtu možete pronaći u svim dm drogerijama širom Srbije, ali i u dosta zdravih hrani, bio špajzeva i sličnih manjih prodavnica. Lokacije gde ih možete pronaći možete pogledati OVDE!

Moram da napomenem da sam oduševljena celim ovim konceptom i takođe celim brendom s obzirom na to koliko im je funkcionalan sajt i ujedno lepog dizajna, ali i što su ažurni i što u svakom trenutku imate dostupne sve informacije i na njihovom Instagram nalogu @herosupershot! Sve preporuke!

P.S. Ako želite da isprobate besplatno njihove shotove imate priliku da osvojite set od svih prikazanih napitaka tako što se možete prijaviti za darivanje koje organizujem u saradnji sa njima preko mog Instagram naloga @iammilitza!

PRIJAVITE SE ZA GIVEAWAY OVDE!

 To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Koji biste shot prvo isprobali?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Ovo moram da probam, poslednja dva su mi baš privukla pažnju i zvuče kao nešto što bi mi godilo i što bi mi se dopalo! <3


    http://www.couture-case.com/

    ReplyDelete
  2. Super post draga, deluju mi fenomenalno

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!