Recenzija DNA Derm seta proizvoda za negu kože protiv štetnog sunčevog zračenja | WORLD OF BEAUTY



Zdravo svima i dobro došli u još jedan novi post na mom blogu! Ovog puta je tema recenzija DNA Derm luksuznog seta za negu kože protiv štetnog sunčevog zračenja kreiranog od strane italijanskog brenda poznatog širom sveta, a u pitanju je World of Beauty.

Na moje veliko zadovoljstvo sklopila sam saradnju sa njima i ubrzo mi je stigao PR paket koji sadrži proizvode idealne za leto, a koji su stigli u ovom prelepom neseseru.


- Neseser je poprilično veliki, može svašta u njega da stane i mnogo mi se dopada što su se odlučili da proizvode upakuju u nešto što možemo ponovo iskoristiti.

- Paket je dostavljen DHL službom za svega 5-6 dana, a sadržaj istog možete videti na fotografijama ispod:




Sadržaj paketa:

DNA Derm UVA/UVB High Protection SPF 50 Broad Spectrum Antioxidant
• DNA Derm After Sun Cleanse Smooth Rescue MEDI B Cleanser (shampoo & shower gel)
• DNA DERM After Sun Smooth Hydrate Rescue MEDI C Cream (face & body)

- DNA Derm antioksidant sa UVA/UVB filterima i visokom zaštitom protiv štetnih sučevih zraka SPF 50 -


O proizvodu: Antioksidant sadrži odbrambene sastojke koji pomažu u postizanju visokog procenta zaštićenosti kože od štetnog sunčevog zračenja koji je formulisan za upotrebu na licu i telu. Obogaćen je sa prirodim i morskim ekstraktima, prirodno je bogat antioksidantima i dokazana je njegova delotvornost kada je u pitanju zaštita kože od oštećenja nastalih zbog peroksidacije lipida usled prekomernog izlaganja kože štetnim sunčevim zracima, zagađenju ili stresu.

Način upotrebe: Pre upotrebe dobro promućkati i naneti proizvod 10-15 minuta pre izlaganja kože suncu. Za postizanje visoke i konstantne zaštite naneti proizvod ponovo nakon plivanja, znojenja i odmah nakon sušenja kože peškirom.


Moje mišljenje:

- Jako mi se dopada sama ambalaža proizvoda kao i efekti koje on obećava da će pružiti. Doziranje preko pumpice je jako praktično i korisno jer su ovakvi proizvodi izuzetno masni pa nam često iskliznu iz ruke kada pokušamo ponovo da istisnemo proizvod da bismo naneli ostatak na celo telo. Dopada mi se sam miris proizvoda i bogata tekstura, ali moram priznati da je izuzetno mastan i da mi se jednostavno čini da ostaje na površini kože jer ga koža nikako ne upija. Međutim dopada mi se što daje koži sjaj jer ona izgleda glatko, negovano i lepo. Koristila sam ga isključivo na licu i dečko ga je stavljao na tetovažu jer mu je bila potrebna visoka zaštitna moć i zaista moram da pohvalim delotvornost ovog proizvoda jer nisam pocrvenela u licu niti je njemu koža oko tetovaže što se vrlo često dešava. Jedina mana je što se sporo troši i što vam ovo jedno pakovanje neće biti dovoljno ako ga uzastopno koristite u periodu od 4-5 dana ako ste sa porodicom jer se ne razmazuje toliko dobro i potrebno je dosta proizvoda da biste naneli na celo telo jer su meni samo za lice potrebne dve pumpice. Sve u svemu, preporučujem!

- DNA Derm MEDI B Smooth Cleanser za negu kože i kose nakon izlaganja štetnom sunčevom zračenju -


Opis proizvoda: Gel za tuširanje sa efektom zaglađivanja kože sadrži prirodne antioksidante, ekstrakte hamamelisa i nevena koji nežno čiste kožu i isušenu kosu od preternog izlaganja suncu. Pogodan je za sve tipove kože, pa čak i osetljivi.

Način upotrebe: Navlažiti kosu ili kožu i zatim na mokre dlanove istisnuti određenu količinu proizvoda, napraviti penu dlanovima i umasirati u kožu glave ili u kožu tela kružnim pokretima. Potrebno je ispiranje! Izbegavati predeo oko očiju!


Moje mišljenje:

- Kada mi je ovaj proizvod stigao nisam ni znala da je u pitanju gel za tuširanje i šampon u jednom, već sam mislila da je umivalica za lice i tako sam ga i predstavila na story-u (ako niste upućeni, svaki put kada mi na adresu stigne pr paket ja isti predstavim u vidu priča, a neke sam i sačuvala u naglašenim pričama pod naziv PR Unboxing i to možete pogledati ovde). Međutim, kada sam htela prvi put da ga iskoristim slučajno sam pročitala da zapravo služi za čišćenje celog tela i kose nakon izlaganja suncu jer pruža dubinsku hidrataciju koja je i te kako potrebna jer samo sunčanje isušuje kožu i kosu. Oduševio me je jer pre svega jako lepo miriše, tekstura mu je gelasta, lepo peni i jako se sporo troši. Omiljeni momenat mi je doziranje na pumpicu i mislim da bi svaki gel za tuširanje i šampon trebalo istu da poseduje jer je zaista praktično i proizvod vam ne klizi iz ruke. Odlično hidrira kožu, a takođe mi se dopao kao šampon jer mi se od njega kosa manje mastila i dobila je predivan sjaj, ali je takođe bila i mekana na dodir. Imate moju iskrenu preporuku!

- DNA Derm Medi C krema za negu celog tela i lica i dubinsku hidrataciju kože nakon izlaganja suncu -


Opis proizvoda: Umirujuća krema za lice i telo sadrži unapređenu formulu koja pruža dubinsku hidrataciju kože. Ova specijalna formula sadrži jedinstveni botanički komples na čelu sa nevenom koji je ujedno i glavni sastojak, a zahvaljujući pomenutoj formuli pomaže u umirivanju osetljive kože nakon izlaganja suncu i pružanju potrebne hidratacije kako bi se sprečilo isušivanje kože, poboljšao kvalitet same kože i pružila dodatna zaštita od dejstva štetnih spoljašnih efekata. Odlična je za svakodnevnu upotrebu na koži koja je iziritirana nakon brijanja, koja je zadobila opekotine od prekomernog izlaganja suncu, ili koži kojoj je potrebna dodatna hidratacija nakon sunčanja.

Način upotrebe: Nanesite u debelom sloju na čistu kožu, dva puta dnevno.


Moje mišljenje:

- Volim proizvode ovog tipa jer mi je nakon sunčanja uvek potrebno nešto da umirim kožu i da joj pružim hidrataciju kako se ne bi isušila što je česta pojava nakon takvog izlaganja suncu. Tekstura joj je gusta, miris jako prijatan - na neven, dopada mi se doziranje na pumpicu, malo se teže razmazuje ali ne ostavlja beli trag dok je nešto masnija što je od nje i očekivano s obzirom na to kakvo dejstvo obećava. Zaista pruža dubinsku hidrataciju i zbog nje prvi put nemam suvu kožu na telu iako se izlažem sunčevim zracima svaki drugi dan zbog obaveza koje imam. Ne bih je preporučila za svakodnevno nanošenje na lice jer je dosta masna i samim tim može zapušiti pore i izazvati bubuljice, ali svakako preporučujem njeno nanošenje na one delove na licu koji su crveni ukoliko izgorite jer sjajno umiruje kožu. Svaka preporuka!

U paketu su se takođe našli i sledeći uzorci: krema za negu lica (na njoj nije bio nikakav natpis pa nemam informaciju koja je u pitanju ali nije teška na licu i lepo hidrira kožu koja je brzo upija), aloe vera gel (odlično mi je poslužio za negu kože lica nakon sunčanja jer ga zaista malo ima pa mi je bio za 2-3 upotrebe i opširnije utiske nemam), i Jeunesse Recover Facial Cream (koja mi je poslužila za oko 5-6 nanošenja i moram da priznam da mi se nije dopao njen efekat jer mi je ostavljala mastan trag na licu što znači da će odgovarati osobama sa suvim tipom kože).

Uzorke možete pogledati na fotografijama ispod, a slikala sam vam i teksturu proizvoda:

krema za negu lica - tester

tekstura kreme za lice

visoko koncentrovani aloe vera gel sa više namena - tester

tekstura aloe vera gela

Jeunesse krema za oporavak i regeneraciju kože - tester

tekstura kreme za oporavak kože

- Ukoliko vam se dopada bilo koji od prikazanih proizvoda možete ih poručiti putem njihovog World Of Beauty sajta ovde, a napominjem da u Srbiju dostavljaju DHl Express službom i paket stiže za 5-7 dana što je odlično!

 To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
Da li ste isprobali neki od pomenutih proizvoda, i ako jeste kakvi su vaši utisci?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Ovaj MEDI B bi mi jako dobro došao. Tražim nešto Za zaštitu kose poslije sunčanja i mora jer koliko god bajno to sve bilo do kraja ljeta kosa mi postane slama, haha. Odlično odrađena recenzija!

    Savršen nered

    ReplyDelete
  2. World of Beauty pamtim kao super brend za njegu kože, proizvodi su im stvarno prekvalitetni. Odličan post! xoxo

    LIVING LIKE V

    ReplyDelete
  3. Odličan post, sve si predstavila odlično. Želela bih da isprobam jednom ove proizvode

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Medi B mi deifnitivno djeluje kao nešto što bi mi odgovaralo, s obzirom na to da ovih dana većinu vremena provodim na moru, izlažući se suncu. Odlična recenzija.❤️

    ReplyDelete
  5. Ovi proizvodi izgledaju super. Od pakovanja, pa do učinka.
    Baš mi se svidjaju.
    Super post!

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!