Recenzija nove kozmetičke kolekcije brenda So...? | Sorry Not Sorry



Zdravo svima i dobro došli u još jedan post na mom blogu. Ovog puta vam predstavljam britanski brend So..? koji je već više od 20 godina poznat po njihovim najprodavanijim body mist sprejevima koji čine većinu njihovog asortimana. Međutim, pre nekoliko meseci se na policama dm drogerije pojavila nova kolekcija pomenutog brenda pod imenom Sorry Not Sorry koja je takođe dostupna i na Magic Beauty onlajn prodavnici.

Na moje veliko zadovoljstvo poštar me je baš obradovao njihovim divnim PR paketom koji sam jedva čekala da otvorim jer me je i sama kutija oduševila koja je prosto prelepo dizajnirana.


U samoj kutiji su se našli proizvodi koji čine upravo njihovu novu kolekciju koja se pre svega ističe zbog preslatko dizajniranih pakovanja koja u potpunosti opisuju sam naziv proizvoda.

Sadržaj paketa možete pogledati na fotografijama ispod:


O kolekciji:

"Tvoj novi #guiltypleasure je stigao! Okupaj se u mleku kao kleopatra ili uživaj u jutarnjem tuširanju u jogurtu. Neka tvoja koža okusi savršen piling i hranljivi puter, prepusti se mirišljavnim mehurićima u boji i opusti se uz miris vanile i ulje badema jer zaslužuješ da razmaziš sebe i ne treba da ti bude žao zbog toga."


Deo nove kolekcije između ostalog čine:




Opis proizvoda: "Dobro raspoloženje, loše raspoloženje – šta god da je, kupka je lek! Razmazite kožu So …? Sorry Not Sorry mlekom za kupanje. Miris breskve će raspametiti vaša čula, a kupanje će biti pravo uživanje."

Karakteristike i benefiti:

• Kupajte se u mleku kao Kleopatra
• Izgleda kao mleko, ali nije mleko
• Savršena mlečna tekstura
• Veganski proizvod, bogat mirisom breskve
• Cruelty free - Nije testiran na životinjama

Nakon korišćenja koža postaje mekana i svilenkasta.

Napomena: Koliko god da  je savršenog mirisa, nemojte je piti. Samo za kupanje!

Količina: 500ml
Regularna cena: 699,00 RSD; Trenutna cena: 524,00 RSD (na sniženju 25%)


Moje mišljenje:

- Kada sam ugledala ovo mleko za kupanje prosto me je očaralo i kupilo na prvi pogled baš zbog samog pakovanja koje podseća na kupovno mleko u tetrapaku. Svaka im čast za tu ideju i baš to njegovo pakovanje ističe sam proizvod od drugih na policama već pomenute drogerije.

- Isprobala sam ga do sada dva puta, a koristila sam ga tako što bih u kadu dok se puni toplom vodom dodala 1/5 samog proizvoda i onda bih sačekala da se rastvori i zatim bih se opuštala u tako napravljenoj kupki barem 15-ak minuta do pola sata. Miris koji se oseća nakon što sipate ovo mleko u vodu ne mogu da vam opišem, prosto je predivan i nije uopšte toliko jak pa je jako prijatan i opuštajući. Onog trenutka kada sam ušla u kadu verujte mi da nisam želela da izađem koliko mi je prijalo. Miris mi je opuštao čula, a topla kupka napete mišiće. Koža mi je nakon kupanja bila savršeno meka i uopšte mi nije bilo potrebno da nanosim dodatno neki proizvod za hidrataciju što je za svaku pohvalu. Nije mi izazvalo nikakve neželjene reakcije i zapravo je samo mleko bilo jako blago prema mojoj koži koja je inače osetljiva prema dosta proizvoda. Imate moju iskrenu preporuku jer ko bi odoleo ovome?!

Možete je poručiti OVDE po sniženoj ceni ili je pronaći u najbližoj dm drogeriji!



O proizvodu: "Da li ste spremni za taj osećaj glatke kože? Sorry not Sorry spremni, postojani, bufer za piling tela će odmah ostaviti vašu kožu mekanom, dok će nežan slatki badem i lagani miris vanile dati vašoj koži zdrav sjaj."

Upotreba: Nakapajte veliku količinu i nanesite je na vaše stenovito telo! Nežno masirajte vlažnu kožu i isperite je toplom vodom.

Pružite vašoj koži mekoću kakvu zaslužuje!

Količina: 450g
Regularna cena: 729,00 RSD; Trenutna cena: 547,00 RSD (na sniženju 25%)


Moje mišljenje:

- Znate koliko volim pilinge za telo i da stalno isprobavam neke nove jer volim osećaj glatke i mekane kože koju mi pružaju nakon upotrebe.

- Ovaj piling me je takođe zainteresovao zbog preslatkog pakovanja i još domišljatijeg naziva. Kada sam ga otvorila obuzeo me je miris vanile koju inače obožavam i koja mi je omiljena mirisna nota, međutim jako sam skeptična kada su u pitanju šećerni pilinzi za telo jer obično ne odgovaraju mojoj osetljivoj koži pošto su grublji od onih kojima je glavni sastojak kafa. No, svakako sam odlučila da ga isprobam jer sadrži izuzetno negujuće ulje slatkog badema i utiske vam prenosim u nastavku.

- Koristila sam ga na vlažnoj koži nakon tuširanja i brijanja i tu je bila moja greška jer ovaj piling sadrži neki sastojak (pretpostavljam veću koncentraciju ili količinu alkohola) koji izaziva jako peckanje u dodiru sa iziritiranom kožom, dok takve probleme nisam imala sa kafenim pilinzima. Odmah sam ga isprala sa kože jer je peckanje bilo neizdržljivo ali me je ostavio bez teksta nakon što sam kožu posušila peškirom jer je bila nikad mekanija i tako glatka pod prstima i hidrirana zbog bademovog ulja da mi uopšte nije bilo potrebno da nanosim neki dodatni proizvod za hidrataciju poput losiona, kreme ili putera. Miris se jako dugo zadržava na koži i koža dobija predivan sjaj što mi se baš dopada. Iz tog razloga sam nastavila da ga koristim ali samo onda kada se nisam brijala jer mi tada ne izaziva peckanje i savršeno mi odgovara, tako da vam ne preporučujem da ga koristite onda kada se obrijete jer će možda izazvati istu reakciju na vašoj koži.

Možete ga poručiti OVDE po sniženoj ceni ili ga pronaći u najbližoj dm drogeriji!



Opis proizvoda: "Kako to misliš, to je maslac za telo?! Duboko hranjiv So…? Sorry not Sorry maslac za telo je obogaćen arganovim uljem i  laganim mirisom vanile. Zahvaljujući ovim sastojcima vaša koža će biti  savršeno glatka."

Upotreba: Nazmažite ovaj bogati puter po telu i ostavite ga da se potpuno otopi. Sada uživajte u tom duboko negovanom osećaju.

Napomena: Koža će se osećati toliko mekom da ćete je želeli nastaviti dirati!

Količina: 250ml
Regularna cena: 729,00 RSD; Trenutna cena: 547,00 RSD (na sniženju 25%)


Moje mišljenje:

- Puteri odnosno maslaci za negu kože tela su mi postali neizostavni deo nakon tuširanja od kada su se prvi put pojavili na našem tržištu. Zavolela sam ih zbog guste teksture koja se lako razmazuje i vrlo brzo upija, ali i zbog dugotrajnog osećaja mekoće i glatkoće kože i baš time može da se pohvali i ovaj maslac.

- Kao što možete da vidite na fotografijama iznad pakovanje mu je identično kao maslacu ili margarinu za mazanje koji možete kupiti u prehrambenim prodavnicama. Iz tog razloga i nisam mogla da ga ne probam jer izgleda skroz neodoljivo.

- Ono što me je pored pakovanja prvo privuklo kod njega je fenomenalan miris vanile koji je jako sličan onom od malopre pomenutog pilinga za telo. Zatim mi se dopala sama tekstura proizvoda koja je me je podsetila na moj omiljeni krem sir a to je Philadelphia koliko god to smešno i neverovatno zvučalo. Gust je ali se veoma lako razmazuje i ne ostavlja beli trag. Koža ga jako brzo upija i ostavlja je savršeno mekanom i glatkom bez onog masnog filma, već joj daje predivan odsjaj pa je savršen za leto kada nam je otkriveno mnogo više kože nego tokom ostalih meseci. Nisam imala nikakve neželjene reakcije prilikom korišćenja tako da mislim da je ovaj maslac pogodan za sve tipove kože i za njega imate moju iskrenu preporuku!

Možete ga poručiti OVDE po sniženoj ceni ili ga pronaći u najbližoj dm drogeriji!



Opis proizvoda: "Možete li zamisliti da je voda ljubičasta?! Okupajte svoju kožu So …? Sorry not Sorry ljubičastim kapljica kiše, i pretvorite svoju kupku u ljubičasti raj. Otkrijte slatki miris vanile i lepo se provedite!"

Upotreba: Skinite poklopac i stavite nekoliko tableta u svoju kadu. Dodajte još za dodatnu boju i miris.

Kupanje nikada nije bilo zabavnije i šarenije, zar ne?

Količina: 8 x 10g
Regularna cena: 449 RSD; Trenutna cena: 337 RSD (na sniženju 25%)


Moje mišljenje:

- Inače sam veliki ljubitelj šumećih bombi i tableti za kupanje jer obožavam tople kupke i opuštanje u kadi posle napornog dana i iz tog razloga sam jedva čekala da isprobam ovaj proizvod koji takođe osvaja nagradu za najlepše pakovanje!

- Kao i ostalim proizvodima i ovim tabletama je glavna mirisna nota vanila sa kojom prosto ne može da se pogreši. Kada sam otvorila poklopac tubice miris mi je izuzetno bio poznat i mogu da zakunem da je ovako lepo mirisala unutrašnjost neke prodavnice odeće u tržnom centru jer me je odmah asocirao na to. No, same tablete su odlično osmišljanje jer zaista nije potrebno više od jednog komada za jedno kupanje s obzirom da je boja taman onoliko intenzivna koliko treba i kupka prelepo izgleda. Upotrebila sam je, čini mi se, tri puta do sada i svaki put bih uživala u kupci koju sam sa njom pripremila. Miris vanile opušta sva čula, dok mi je celo telo relaksirano zbog ostalih divnih sastojaka koje sadrži. Nemam šta više da dodam sem da bih svakom preporučila da ovo isproba jer je senzacija opuštanja neverovatna i svako treba ovako da časti sebe barem jednom nedeljno. Odličan proizvod!

Možete ih poručiti OVDE po sniženoj ceni ili ih pronaći u najbližoj dm drogeriji!

- To bi bilo to što se tiče recenzije noviteta brenda So...?, sve ove proizvode možete pronaći na sajtu Magic Beauty onlajn prodavnice gde je trenutno sniženje od 25% na sve pomenute proizvode, a takođe ako kreirate porudžbinu i iznosu od ili preko 3000 RSD dobijate pravo na besplatnu dostavu na teritoriji Srbije!

Ukoliko želite možete zapratiti brend So...? na Instagramu @sofragrancers i time konstantno imati uvid u novitete koje budu izbacivali i informacije o sniženjima i trenutnim promocijama!

- Takođe, ukoliko ste primetili sliku na platnu koja krasi pozadinu prethodno prikazanih fotografija preporučujem vam da na Instagramu zapratite divnu devojku koja po vašoj želji ručno oslikava platno koje može da ulepša vaše ili prostorije vaših dragih osoba. Na Instagramu je profil upisan kao @tinypalette_.

Ovako izgleda predivna slika na platnu koju je izradila po mojoj želji, a vi takođe možete osmisliti i personalizovati vašu:


- Kako vam se dopada?

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
Da li ste isprobali neki od pomenutih proizvoda, i ako jeste kakvi su vaši utisci?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Koliko je ovo kreativno pakovanje nemam reči! Sasvim sigurno ću nešto probati. <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  2. Oduševljena sam pakovanjima ovih proizvoda! Zaista preeeeslatko! Žao mi je zbog peckanja koje ti je izazvao piling... Valjda se neće ponoviti jer nećeš koristiti isti poslije brijanja. Voljela bih isprobati ove proizvode jer si me ovim postom privukla baš. Divan post!
    💛💛💛
    LIVING LIKE V

    ReplyDelete
  3. Kako su pakovanja divna, volela bih nešto da isprobam ❤️

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Koliko je samo slatka cela ova kolekcija. Mislim da bih sve probala. Zaista sam uživala čitajući tvoju recenziju.

    ReplyDelete
  5. Uljani piling za telo je na bazi moske soli, koja razjeda izritiranu/obrijanu kožu. To te peckalo, proizvod ne sadrzi alkohol. Inace, dugo nisam bila odusevljena takvim pilingom za telo... za svaku preporuku, cene su jako pristupacne za kvalitet koji se nudi.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!