Recenzija prirodnog pilinga za telo & kreme za problematičnu kožu | NATALI KOZMETIKA



Zdravo svima! Sigurno ste primetili da u poslednje vreme objavljujem postove u večernjim časovima i iskreno se nadam da vam to odgovara jer sam primetila da su dosta čitaniji nego oni koje sam objavljivala ujutru. Volela bih da čujem vaše mišljenje u komentarima pa se nadam da ćete ga podeliti sa mnom.

U nastavku ovog posta ću vam predstaviti još jedan domaći brend dostupan na našem tržištu, a u pitanju je brend Natali kozmetika koji je poznat po kreiranju prirodnih preparata na bazi prirodnih ulja, egzotičnih butera i cvetnih vodica po pristupačnim cenama.

Na isprobavanje sam dobila dva preparata iz njihovog širokog asortimana, a to su prirodni piling za negu tela i kremu sa zelenom glinom za problematičnu kožu.



Prirodni piling za negu tela 200ml


Sastav: morska i himalajska so, kokosovo ulje, maslinovo ulje, eterično ulje citrusa ili lavande po želji.

Količina: 200ml
Cena: 450 RSD


Moje mišljenje:

- Mislim da vam je već svima poznato koliko zapravo volim pilinge za telo, pogotovo one napravljene od zrna kafe, međutim volim takođe da isprobam i šećerne ili one napravljene od soli kakav je baš ovaj.

- Odmah ću vam nagovestiti da ovakvu vrstu pilinga nikako nemojte nanositi na tek obrijanu kožu jer so ume da nagrize sve te mikro ranice i da izazove peckanje, već ga koristite između dva brijanja ili pre samog brijanja kako biste izbegli taj neželjeni efekat. Ovaj piling mi se prvenstveno dopao zbog prijatnog i opuštajućeg mirisa lavande koji zaista preovladava u odnosu na sve ostale sastojke koje on sadrži. Takođe mi se sviđa kako je mleven jer nije grub prema koži i dubinski je čisti što svakako svaki piling treba da radi. Zbog ulja koje sadrži savršeno hidrira kožu i ostavlja je mekanom i glatkom sve do sledećeg tuširanja bez upotrebe kreme, mleka ili losiona. Imate moju iskrenu preporuku!

Krema sa zelenom glinom za problematičnu kožu


Sastav: zelena glina, pantenol krem gel, shea buter, ulje marakuje, ulje lešnika, Vitamin E, jojobino ulje, bademovo ulje, hijaluron, hidrolat matičnjaka ili žalfije, eterično ulje egipatskog Geraniuma, pčelinji vosak, propolis.

Količina: 50gr
Cena: 500 RSD


Moje mišljenje:

- S obzirom na to da imam problematičan tip kože i da mi je koža mešovita (masna T-zona, suvi obrazi) i sklona pojavi nesavršenosti odnosno akni, bubuljica i mitisera ovakva krema je idealna za mene jer ima sastojke koji će pružiti mojoj koži ono što joj je potrebno, a to je hidratacija bez dodatnog zamašćivanja kože, regulaciju lučenja sebuma i sprečavanje pojave pomenutih problema koji se mogu javiti na koži.

- Jedva sam čekala da isprobam ovu kremu kada sam joj pročitala sastav jer sam bila sigurna da će mi odgovarati i bila sam u pravu. Gušće je teksture, bele boje i ne ostavlja mastan trag što me je oduševilo jer sadrži nekoliko ulja. Jako lepo miriše, koža je brzo upija i pod prstima postaje mekana, baršunasta i glatka na dodir što svakako tražim od jedne ovakve kreme za lice. Nije mi izazvala nikakve neželjene efekte i samim tim bih je preporučila svima vama sa ovakvim tipom kože.

Ukoliko vas zanima šta još imaju u ponudi sem ova dva proizvoda možete pogledati njihov cenovnik putem ovog linka, a takođe ih zapratite na Instagramu @natalikozmetika kako biste uvek bili u toku sa novitetima koje izbaci ili ukoliko postoji određena akcija ili promocija.

 To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
Da li ste isprobali neki od pomenutih proizvoda, i ako jeste kakvi su vaši utisci?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Nisam probala ove proizvode, ali od Natali kozmetike isprobala sam melem za telo i kremu za ruke. Zaista odlični proizvodi koji imaju prelep miris.
    Odličan post, draga!

    ReplyDelete
  2. Natali kozmetika je jako kvalitetna i odavde bih najviše isprobala masku ❤️

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!