Sunflower Field | OUTFIT POST



Zdravo svima i dobro došli u još jedan post na mom blogu! 

Ovog puta vam predstavljam jedan nešto ležerniji outfit, idealan za nošenje svakog dana bez obzira na to gde ste se uputili. Kombinaciju sam osmilila tako što sam htela da se slaže uz moj novi omiljeni aksesoar, a to je divna scrunchie gumica za kosu sa braon šarama i tračicom koja je oko nje vezana i od koje možete napraviti šta god želite odnosno nešto poput mašne ili šta god vam drugo padne na pamet. Ona je sa profila @bibianishop i napravljena je od najkvalitetnijih materijala koji neće čupati vašu kosu, oštetiti je, praviti tragove od nošenja i slično što jedna, loša, gumica inače može uraditi kosi. Nosim je skoro svakog dana i rešila sam da proširim kolekciju čim sam shvatila koliko sam je zapravo zavolela tako da ćete od sada pa na dalje često viđati ovakve gumice kako ovde tako i na mom Instagram profilu, a da li ih i vi volite?

Odlučila sam se za braon majicu kratkih rukava sa prelepim printom, koji mi je baš apstraktan i drugačiji od svega što sam viđala, koju možete pronaći u Sinsay radnjama i to po ceni od manje 300 dinara i dostupna je u različitim bojama. Sačinjena je od pamuka koji je jako prijatan pa je čini savršenom za letnji period! Nju sam upasala u visoko-strukiranu crnu suknju sa tufnicama poručenu odavno sa Shein sajta, a dopada mi se jer je tanka i veoma prijatna za nošenje. Bitno da mi je i dalje taman čak i nakon nekoliko nabačenih kilograma u toku karantina. Nego da nastavimo, sve sam zaokružila sa crnom preslatkom torbicom koja je ukrašena zlatnim lančićem, a zbog tih detalja sam odabrala divne, letnje minđuše takođe poručene sa profila @bibianishop i koje su posebne jer su ukrašene prelepim školjkicama, a element okruglih alki mi se jako dopada. Obula sam crne sandale brenda Opposite koje ste već viđali u prethodnim outfit postovima, a kako bi se sve savršeno uklopilo stavila sam i prsten zlatne boje sa rok simbolom. Kako vam se dopada kombinacija?

Uživajte u fotografijama! :)





































Minđuše/Earrings: @bibianishop
Majica/Shirt: Sinsay
Gumica za kosu/Scrunchie: Bibianishop
Prsten/Ring: ebay
Suknja/Skirt: SHEIN
Torbica/Bag: Dresslink
Sandale/Sandals: Opposite/Fontana obuća

📍 Lokacija/Location: Beograd (polje se nalazi kod same stanice gradskog prevoza - Železnik R) - put ka Obrenovcu

Možda se pitate zašto su baš toliko posebna polja suncokreta i zašto sam njih odabrala kao lokaciju za ovo fotografisanje, ali moram vam priznati da ih volim od malena i da su me uvek podsećali na
sunce, a ono mi je izvor radosti i pozitive. Negde sam takođe pročitala jedan savet koji suncokreti imaju za nas, a to je: "Budite vedri i zračite pozitivnom energijom kao sunce. Sadite semenke radosti i sreće. Ustanite, zasijajte i uvek držite glavu visoko!" Mislim da je ovo najlepša poruka koju mogu da vam prenesem, a kako se vama dopada?

Takođe ako želite da kreirate porudžbinu na sajtu Shein preporučujem vam da iskoristite moj kupon kod 3Qmilica koji će vam doneti dodatnih 15% popusta na sve porudžbine iznad $60, ali i da instalirate njihovu aplikaciju jer ćete korišćenjem iste ostvariti 20% popusta ako preko nje napravite porudžbinu i ukucate kod EUAPP02.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Sa osmehom spontana mi je najlepsa!!! <3

    ReplyDelete
  2. Izgledaš predivno, ova kombinacija ti super pristaje! <3


    http://www.couture-case.com/

    ReplyDelete
  3. Hi! Do you have style advice for men over 30+ pls?

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!