Ada Bridge | OUTFIT POST



Zdravo svima i dobro došli u još jedan post na mom blogu! Po naslovu ste već mogli da zaključite da je u pitanju outfit post, a moram da priznam da jedva čekam da vam pokažem kako kombinaciju tako i fotografije jer mi se mnogo dopadaju zbog divne lokacije na kojoj sam se fotografisala i po kojoj ovaj post i nosi naziv, a u pitanju je Most na Adi izgrađen još 2012. godine, koji direktno povezuje Čukaricu sa Novim Beogradom, a meni je posebno drag jer me pogled sa njega zaista obara s nogu. Kako se vama dopada njegova takozvana "žičana" konstrukcija odnosno kose zaprege koje spajaju vrh mosta sa drumom?

Komplet koji ćete videti ukoliko skrolujete na dole mi je postao jedan od omiljenih odevnih komada koje posedujem baš zbog divne zelene boje koju sam, moram priznati, godinama potcenjivala. Poručen je sa sajta Shein i sastoji se od dva dela i oba dela se mogu nositi i posebno ali zajedno izgledaju fenomenalno. Pantalone su visoko-strukirane i napravljene od veoma laganog materijala idealnog za trenutnu temperaturu, a njih takođe krasi i traka koja se vezuje i time ističe struk. Pantalone se šire i sa strane imaju duboki prorez koji im daje na ženstvenosti i elegantnosti, ali im donosi pomalo i seksipila zbog  toga što otkriva noge. Top mi se dopada zato što je takođe opuštenog kroja, sastoji se od dva dela odnosno ispod ovog šireg dela koji pada u vidu karnera nalazi se elastični "tube" top koji savršeno prijanja uz gornji deo i nigde ne steže. Brtele su podesive tako da sam sa time jako srećna jer sam namestila da mi taman odgovara. Komplet je poručen u M veličini.

Što se tiče samih aksesoara, odlučila sam se da sve bude tamno, odnosno na nekim fotografijama ćete videti da sam nosila @alef.rs retro naočare koje su mi u veoma kratkom roku prirasle za srce i koje obožavam da nosim, a odlučila sam se za @detaljdizajn drvene minđuše koje prelepo izgledaju i baš čini ovaj outfit posebnim zbog te apstraktne note. Odabrala sam crnu torbicu sa zlatnim lančićem jer se uklapa sa okvirom pomenutih naočara, a obula sam već mnogo puta spomenute Deichmann sandale na štiklu.

Kako vam se dopada ova kombinacija?

Uživajte u fotografijama! :)














































Minđuše/Earrings: @detaljdizajn
Naočare/Sunglasses: @alef.rs
Komplet/Two Piece Set: SHEIN
Torbica/Bag: Dresslink
Sandale/Sandals: Deichamann

Takođe ako želite da kreirate porudžbinu na sajtu Shein preporučujem vam da iskoristite moj kupon kod 3Qmilica koji će vam doneti dodatnih 15% popusta na sve porudžbine iznad $60, ali i da instalirate njihovu aplikaciju jer ćete korišćenjem iste ostvariti 20% popusta ako preko nje napravite porudžbinu i ukucate kod EUAPP02.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Autfit je moćan i neobičan. Fotke su vrhunske, a lokacija za slikanje odlično osmišljena. Super post. ❤️❤️❤️

    ReplyDelete
  2. Izgledaš divno, draga, zelena boja ti odlično stoji! <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  3. Hi! I wrote you a message about possible collaboration, did you get it?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello, I haven't received it. Can you please resend it?

      Delete
  4. Kako ti lepo stoji ova boja.
    Komplet je divan i super ti pristaje.

    ReplyDelete
  5. Hi! What marketing activities have you done to build your brand?

    ReplyDelete
  6. What blogger template you are using pls?

    ReplyDelete
  7. Hey, where do you get your outfit inspiration?

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!