Antique | OUTFIT POST

 

Zdravo svima i dobro došli u još jedan outfit post na mom blogu! 

Znate da mnogo volim jesen i da sam jedva čekala da vam uslikam omiljene kombinacije za taj period i da ih sa vama podelim u okviru fotografija, pa je prva u nizu upravo ova koju sam baš često nosila krajem ovog leta i početkom jeseni, a mnogo je volim jer je skroz u mom stilu i baš prikazuje kako i sama volim da se oblačim.

Glavni akter ovog outfita je crna majica koja na sebi ima print najpoznatijeg dela čuvenog slikara Mikelanđela, a u pitanju je prikaz "Stvaranje Adama" tj. kako sam Bog dodiruje svojom rukom ruku Adama odnosno on ovim delom približava tajnu doticanja čovečanstva i njegovog tvorca, a predstavlja samo isečak dela koje je potpuno oslikano u vidu freske koja se nalazi Sikstinskoj kapeli, a naslikana je još u XV veku!

Prethodno opisanu majicu možete poručiti putem Instagram profila @denovohouse, a u pitanju je domaći brend odnosno preduzeće koje proizvodi i prodaje majice visokog kvaliteta što ih i odvaja od drugih proizvođača jer koriste najfinije i najudobnije materijale. Same majice su sa veoma lepo osmišljenim printovima, dostupne u raznim bojama i veličinama. Celokupan asortiman možete pogledati ovde!

Pored majice, takođe moram da spomenem i ostale odevne komade koji zajedno čine ovu kombinaciju, a nosim: sivu teksas suknju poručenu još pre par godina na sajtu Shein (15% popusta uz kod 3Qmilica do kraja septembra), ali i omiljene unihop čarape poručene sa profila @anitexsocks. Što se tiče obuće, odlučila sam se za Shein čizme iz prošlogodišnje kolekcije, a od aksesoara sam se odlučila za ogrlicu sa profila @the_love_box_ i prstenje brenda Parfois.

Pored pomenutih komada, odlučila sam se za torbu koja me je apsolutno oduševila kvalitetom i koja mi je u vrlo kratkom roku postala omiljena, a poručena je sa Instagram profila @pepeljuga_shoes_bags koji je takođe domaći brend i bavi se prodajom prelepih i veoma kvalitetnih torbi po jako povoljnim cenama. Njihovu celokupnu ponudu možete pogledati ovde, a ja sam se odlučila za baš ovu torbicu jer mi se dopada sam dizajn, koliko je praktična, deo sa imitacijom kroko kože, sama boja, kvalitet izrade i podesivi kajš pa se može nositi i u ruci i preko ramena. Imate moju iskrenu preporuku!

Uživajte u fotografijama ispod! :)























Ogrlica/Necklace: @the_love_box_/
Majica/Shirt: @denovohouse
Suknja/Skirt: SHEIN
Čarape/Tights: @anitexsocks
Čizme/Boots: SHEIN

Da li vam se dopada outfit i da li biste ga nosili?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Divna si, cela kombinacija mi se jako sviđa! Inače je meni najlepše slikarsko delo Botičelijevo "Rođenje Venere", ali i to koje si pomenula je zaista impozantno . <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  2. Nice article and I felt very happy after read this content.

    Latest Tops For Baby Girl

    ReplyDelete
  3. Hi! I wrote you a message about possible collaboration, did you get it?

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!