How You Doin'? | OUTFIT POST



Sigurna sam da vam je ova rečenica, po kojoj sam i nazvala ovaj outfit post, veoma poznata i da ste je već mnogo puta čuli od glavnog lika čuvene serije Friends po imenu Joey koji je meni smešan jednostavno kao pojava, a sve što izgovori me dovodi do toga da prasnem u smeh. No, pošto zaista volim tu vanvremensku seriju bila sam oduševljena kada sam ugledala majicu sa upravo tom uzrečicom pomenutog lika na Instagram profilu @denovohouse i jedva sam čekala da je ukombinujem i pokažem vam je u okviru outfit posta!

De Novo je domaći brend koji se bavi izradom i prodajom majica visokog kvaliteta kreiranih od najkvalitetnijih materijala, jako prijatnih za nošenje. Ja sam za sebe odabrala oversized model u predivnoj nebo plavoj boji sa upravo pomenutim natpisom sa kojim prosto ne možete da ostanete neprimećeni i verujem da ćete mnogima, pogotovo starijoj generaciji, sa njom izmamiti osmeh jer će se prisetiti serije koja jednostavno ne može da dosadi ma koliko je puta gledali. Mnogo mi se dopada njen kroj, dosta je dugačka pa je možete nositi i preko ali i upasanu u zavisnosti od toga šta volite, jako je prijatna za nošenja i jedna je od najkvalitetnijih majica koje posedujem. Nosila sam je samo jednom do sada i već sam dobila bezbroj komplimenata na račun upravo njene boje i natpisa. Međutim, njihovu celokupnu ponudu možete pogledati ovde, a ja ću vam u nastavku objasniti kako sam je ukombinovala.

Odlučila sam se da je upašem u moju omiljenu teksas visoko-strukiranu suknju poručenu sa sajta Shein još pre nekoliko godina i koju i dan danas vrlo rado nosim, a mislim da nikad neće izaći iz mode jer je basic komad. Što se tiče aksesoara, odlučila sam se za pleteni kajš (od pruća) sa šnalom koju krasi leopard print poručen sa Dresslily sajta (uskoro će biti u try-on haul-u), takođe sam odabrala omiljene plave minđuše koje možete poručiti putem profila @bibianishop, a sve sam zaokružila sa omiljenim rimljankama koje su toliko davno poručene da se više ne sećam ni koji je sajt u pitanju, znam samo da je bio neki kineski i da su bile jako povoljne (čini mi se da je Rosegal u pitanju). Mislim da je ova kombinacija baš ležerna i idealna za svaki dan, pa čak i za izlazak ili šetnju. Obožavam da je nosim i jedna mi je od omiljenih koje sam osmislila sve zbog ove divne majice!

Kako se vama dopada?

- Uživajte u fotografijama! :)

























Minđuše/Earrings: @bibianishop
Majica/Shirt: @denovohouse
Kajš/Belt: Dresslily
Suknja/Skirt: Shein

- Pogledajte celokupan De Novo asortiman OVDE!

- Za vas imam takođe i kupon kodove za dva sajta koje sam spomenula u ovom postu, odnosno sa mojim kodom 3Qmilica možete ostvariti dodatnih 15% popusta na sajtu Shein ukoliko je iznos vaše porudžbine veći od $60, a uz kod GBJKNO možete ostvariti 22% popusta bez obzira na iznos porudžbine i iskoristiti ga neograničeno mnogo puta na sajtu Dresslily! Uživajte u kupovini onlajn, #ostanitekodkuce!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Majica je prelepa i mnogo mi se dopada kako ti stoji. Divna boja.

    ReplyDelete
  2. Celokupan izgled mi se jako svidja 😁

    ReplyDelete
  3. Predivan outfit draga! I šminka mi se mnogo dopada.

    LIFELLA

    ReplyDelete
  4. Prelepa kombinacija, naprosto sijaš draga 😍❤️

    ReplyDelete
  5. Takođe sam ljubitelj serije ,,Friends", kojom sam postala zaluđena, od kada sam je pogledala u vrijeme izolacije. Majica je genijalna, a ti si je odlično uklopila i kreirala divan autfit. Sjajan post.❤️

    ReplyDelete
  6. Ovaj outfit je pun pogodak, svaki detalj mi se mnogo dopada i ne bih ništa mijenjala! Ova majica je tako slatka! Divan post, draga moja, a ti izgledaš predivno na svakoj fotkici! xoxo

    LIVING LIKE V

    ReplyDelete
  7. Koliko ja volim tvoje outfit postove da je to nevjerovatno ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!