Noviteti: #kbeauty kozmetika | DUFT&DOFT i UQINU HOMME

 

Veliki sam ljubitelj korejske kozmetike, a mislim i da nema osobe kojoj se nešto od njih nije dopalo a da su probale. Prosto svaki proizvod koji oni kreiraju je izrađen od visoko-kvalitetnih sastojaka i s obzirom na to koliko brendova korejske kozmetike postoji moraju da se po nečemu ističu, a to je odnos cene i kvaliteta. Poznato je koliko azijatkinje, a posebno žene iz Južne Koreje vode računa o svojoj koži i upravo se kunu u ovakve proizvode, a meni je veliko zadovoljstvo da vam prenesem utiske o preparatima koje sam dobila u #prpaket -u pre skoro dva meseca.

U paketu su se našla dva različita brenda - Duft&Doft koji možete pronaći na FRmadcos online prodavnici, dok UQINU Homme preparate jedino možete poručiti putem njihovog oficijalnog sajta, međutim verujem da će se uskoro pojaviti i na već pomenutoj online prodavnici jer je kvalitet njihovih proizvoda stvarno fenomenalan, a zašto saznaćete u nastavku ovog posta!

U paketu su se našli sledeći proizvodi:



- DUFT&DOFT Salmon Vgene Active Ampoule & Eyecream -


Opis proizvoda:

- Active Ampoule: Hidro aktivna ampula u vidu seruma za lice pomaže u postizanju balansirane hidratacije lica, doprinosi dubinskom čišćenju uz pomoć Sodium DNA, ekstrakta lososove ikre odnosno ribljih jaja i zelenog čaja. Umiruje suvu i osetljivu kožu koja je izložena štetnim faktorima iz spoljašnje sredine, ali i pomaže da koža održi zategnutost, da izgleda zdravo i da ima prirodan sjaj.

Način upotrebe: Koristiti svako jutro i veče. Naneti u umerenoj količini na celo lice umasirajući proizvod tapkanjem i sačekati da se isti osuši do prelaženja na sledeći korak. Nanositi pre kreme za lice!

Količina: 30ml

Možete poručiti OVDE!

- Active Eye Cream: Hidro aktivna krema za okooločnu regiju pomaže u postizanju balansirane hidratacije okoloočnog predela uz dubinsko čišćenje zapušenih pora u tom delu. Glavni sastojci uz pomoć kojih dolazi do pomenutih efekata su: Sodium DNA, ekstrakt lososove ikre i zeleni čaj. Rešava razne probleme u okoloočnoj regiji uz pomoć moći regeneracije koja doprinosi zategnutijem izgledu pomenutog predela, vraćanje elastičnosti kože i pomaže u borbi protiv tamnih podočnjaka čime smanjuje njihovu vidljivost.

Način upotrebe: Koristiti svako jutro i veče na okoloočnu regiju sa nežnim tapkanjem prstiju. Naneti nakon korišćenja prethodno pomenute ampule.

Količina: 25ml

Možete poručiti OVDE!


Moje mišljenje:

- Koristila sam oba proizvoda u isto vreme i to baš kako je napisano, nakon čišćenja kože a pre nanošenja krema i ostalih proizvoda tog tipa. Nanosila sam ih svako jutro i veče skoro 2 nedelje uzastopno i oduševila se sa samim efektom istih.

- Ampula koju ja nazivam hidratantnim serumom po samoj teksturi je gelasta ali ima vodenu podlogu pa se vrlo lako nanosi i razmazuje, a koža ga jako brzo upija ostavljajući za sobom baršunastu, mekanu i zaglađenu kožu bez isušivanja. Osećaj hidrirane kože imate tokom celog dana i zaista izgleda zdravo i osveženo. Izuzetno je nežan prema koži, ne izaziva nikakve iritacije i nema neki poseban miris što mi se dopada jer obično kada ima onda sadrži veštačke parfeme što je razlog za pojavu crvenila kože. Ovaj proizvod bih svakome preporučila, a posebno osobama koji imaju opuštenu kožu jer pomaže u vraćanju elastičnosti i čini da koža ponovo izgleda gipko i mladoliko. To mogu da potvrdim jer je moja mama koristila ovaj proizvod uporedo sa mnom.

- Krema za okoloočnu regiju me je takođe oduševila jer je kremaste teksture, ali opet ne ostavlja beli niti mastan trag a dubinski hidrira i hrani pomenuti predeo. Prvi put posle ne znam koliko godina mi kapci nisu suvi i nekako i šminka na njima legne lepše od kada koristim ovaj preparat. Nisam primetila da mi je smanjio vidljivost podočnjaka jer je meni genetski tu tanja koža i izraženiji kapilari, ali je svakako osvežila tu regiju i zato mi se mnogo dopada!

- UQINU Homme Derma Lotion, Toner and Acne Cleanser -


Opis proizvoda:

- Derma Moist Lotion: Pomaže u održavanju vlažnosti kože 48h, reguliše lučenje sebuma ostavljajući kožu osveženom. Zbog nove tehnologije uz pomoć koje je ovaj proizvod izrađen savršen je ne samo za osobe sa suvim tipom kože, već i za masnu kožu koja je dehidrirana jer će doprineti dubinskoj hidrataciji, a neće dodatno zamastiti kožu.

Način upotrebe: Nakon čišćenja, uz pomoć dve do tri pumpice naneti proizvod na lice nežnim pokretima sa početkom na sredini lica ka uglovima.

Količina: 125ml
Možete ga poručiti OVDE!

- Derma Moist Toner: Umiruje oštećenu kožu i pomaže da se se osećate udobno u svojoj koži. Reguliše lučenje sebuma ostavljajući kožu osveženom. Idealan je za sve tipove kože, a pogotovo za masnu i dehidriranu kožu.

Način upotrebe: Isti kao kod prethodnog proizvoda!

Količina: 125ml
Možete ga poručiti OVDE!

- Derma Acne Cleanser: Otklanja mrtve ćelije i dubinski čistu kožu čime sprečava pojavu nesavršenosti, a pomaže u bržem isušivanju bubuljica i akni koje nastaju usled hormonalnih promena. Odličan je za kožu sklonu pojavama akni i za masnu kožu. Zbog nove tehnologije najbolji je za upotrebu kod osoba koje imaju masnu, a dehidiranu kožu jer će je dubinski očisiti i vratiti joj vlažnost, a pritom je neće isušiti.

Način upotrebe: Istisnuti malu količinu proizvoda na mokre ruke, napraviti penu dlanovima i onda laganim i nežnim kružnim pokretima umasirati proizvod u kožu fokusirajući se najviše na problematične delove na licu. Isprati nakon upotrebe!

Količina: 100ml
Možete ga poručiti OVDE!

Ova tri proizvoda koristim sledećim redosledom: Prvo očistim lice uz Derma Acne Cleanser, zatim prosušim lice peškirom, a nakon toga nanesem u maloj količini toner direktno na lice i razmazujem ga kružnim pokretima po celom licu a onda pomažem da ga koža brže upije utapkavanjem. Nakon što ga koža potpuno upije nanosim losion koji na isti način koristim kao prethodni proizvod i to je to! Ovo mi je savršena jutarnja rutina i trenutno su ovo proizvodi koje najčešće koristim!


Moje mišljenje:

- Svaki od pomenutih proizvoda je odličan na svoj način i apsolutno neophodan jer savršeno rade kada ih koristite zajedno, dok slabiji efekat imaju ako u svojoj rutini imate samo jedan ili dva proizvoda od prethodno pomenutih. Mislim da su apsolutno stvoreni da se koriste kao trio jer zajedno čiste, hrane i hidriraju kožu vraćajući joj vlažnost. Obožavam ih!

- Acne Cleanser mi se dopada jer je dosta lagan i jako lepo peni. Zaista osećam nakon korišćenja to dubinsko čišćenje, a koža mi nije neprijatno zategnuta i suva već i dalje ima onaj prirodan sjaj, ali osećate da je čista i da je glatka i mekana. Od kada njega koristim manje mi se pojavljuju nesavršenosti, dok one koje se ipak pojave vrlo brzo i nestanu. Bele je boje i tekstura je skoro kao i kod svakog drugog proizvoda za čišćenje lica, ali je ovaj poseban jer ne izaziva iritacije i zato što je u pakovanju u tubici pa je jako praktičan za korišćenje.

- Derma Toner me je oduševio jer nije teksture kao klasični tonici već je gelast i vrlo lagan na licu. Prosto se osećate kao da ste se umili nakon njega jer baš osvežava pa je idealan za korišćenje ujutru baš iz tog razloga. Mnogo mi se dopada efekat koji daje koži i što joj je povratio vlažnost za vrlo kratko vreme.

- Derma Lotion je odličan kao završnica jutarnje rutine jer je takođe lagane teksture, a iako je beličaste boje uopšte ne ostavlja nikakav trag, a koža ga jako brzo upije. Ima sličan efekat kao prethodan proizvod, a najbolje deluje ako se oba koriste zajedno odnosno jedan nakon drugog.

- Be Very Clear Cleansing Foam -


Opis proizvoda: Ova bogata pena za čišćenje lica na nežan način oslobađa kožu od nesavršenosti poput bubuljica, akni, mitisera, mrtvih ćelija, viška sebuma i sličnih problema koji se javljaju usled zapušenih pora. Ujednačava ten i posvetljuje ga. Uz pomoć blagotvornih sastojaka vraća koži vlažnost i daje joj osvežen, rosan izgled kože nakon ispiranja.

Način upotrebe: Naneti malu količinu proizvoda na mokre dlanove, napraviti penu i zatim ga nežno umasirati u kožu uz pomoć kružnih pokreta. Isprati!

Količina: 120ml
Možete ga poručiti OVDE!


Moje mišljenje:

- Koristila sam ga isključivo uveče jer sam ujutru čistila lice sa prethodno pomenutim Derma Acne Cleanser-om. Primetila sam jako sličan efekat kao kod njega jer dubinski čistu kožu bez isušivanja i bez neprijatnog osećaja zategnutosti kože. Zaista vraća koži vlažnost i daje joj prirodan sjaj, a da pritom ne izgleda masno. Primetila sam da mi se koža manje masti, a nije dehidrirana. Imate moju preporuku!

- Pink Milk Mask -


Opis proizvoda: Ovaj ultimativni booster za ten u okviru maske hidrira, omekšava i daje koži rosan ("dewy") izgled odmah nakon korišćenja. Savršeno prijanja uz kožu, ne klizi i ne pomera se prilikom korišćenja. Daje izgled kože kao da ste upravo izašli iz salona. Ima svež, cvetan miris. Ključni sastojci koje sadrži su: kompleks u vidu ekstrakta deset proteina iz mleka (posvetljuju kožu), prah bisera iz Indijskog okeana i ekstrakt Panax Ginseng bobice.

Način upotrebe: Nakon čišćenja lica nežno naneti masku na lice i pritisnuti kako bi svuda lepo prijanjala. Onda je potrebmo skinuti spoljašnji deo koji je mrežast. Ostaviti masku 10-20 minuta na licu, a zatim je skinuti i utapkati ostatak proizvoda u kožu. Ne ispirati!

Količina: 27ml

Možete je poručiti OVDE!


Moje mišljenje:

- Na moju veliku radost dobila sam dve ove maske na isprobavanje, a s obzirom na to koliko volim da ih koristim, pogotovo u sheet obliku verujte mi da mi je i to malo jer je efekat koji ove maske daju fenomenalan!

- Nakon čišćenja lica, kao po uputstvu nanesem masku i zatim posle 15-ak minuta je skinem i utapkam ostatak proizvoda u kožu. Baš osveži lice i osećam da nahrani kožu i da je koža hidrirana. Bude izuzetno mekana i glatka i smatram da je ova maska idealna kada imate neki važan događaj ili proslavu kao priprema lica za tešku šminku. Još jedna preporuka!

- Stockholm Rose Nourishing & Intensive Hand Creams -
 

Opis proizvoda:

- Intensive krema za ruke: Lagana i brzo-upijajuća krema sa teksturom koja nije lepljiva je savršena jer je koža brzo upija bez ostavljanja masnog traga, a doprinosi osvežavajućoj hidrataciji koži ruku. Nakon korišćenja koža postaje mekana i glatka, a uz redovnu upotrebu sprečava isušivanje i pucanje kože ruku. Nakon nanošenja koža je upija u roku od par sekundi pa odmah možete nastaviti da radite šta god da ste počeli bez ostavljanja traga same kreme. Cvetni miris ove kreme je izuzetno dugotrajan i postojan pa se oseća tokom celog dana.

Ne sadrži parabene, benzofenone, sintetičke boje, sulfate, talk niti trietanolamin! Nije testirana na životinjama!

Ključni sastojci: shea puter, vitamin E, kolagen i hijaluronska kiselina.

Količina: 50ml
Možete je poručiti OVDE!

- Stockholm Rose Nourishing krema za ruke: Ima identičan efekat kao prethodno opisana krema, samo je u pitanju druga mirisna nota.

Količina: 50ml
Možete je poručiti OVDE!


Moje mišljenje:

- Jako je mala razlika između ove dve kremice jer im je tekstura skoro pa identična, a miris jako sličan međutim obe prelepo mirišu, imaju divnu baršunastu teksturu, lepo se razmazuju, koža ih brzo upija i ne ostavljaju masni niti beli trag. 

- Kao neko ko inače ima osetljivu kožu ruku koja uvek ispuca u ovom periodu od hladnoće i vetra mogu da potvrdim da su ovo dve fantastične kremice jer savršeno hidriraju, dubinski hrane kožu i štite je od nepovoljnih uticaja! Obožavam ih!

- To bi bilo to za ovaj post, a ja se nadam da vam se recenzija dopala i da vam je bilo interesantno za čitanje! Sve ove proizvode možete pronaći na FRmadcos online prodavnici ili putem UQINU Homme sajta, a ukoliko želite možete iste poručiti preko mene putem mog Instagram profila i time možete ostvariti 30% popusta na svaki proizvod, ali i porudžbinu!

Iskoristite kupon kod IAMMILITZA za 30% popusta!

- Da li biste isprobali pomenute proizvode i kako vam se isti čine ako ste ih već koristili?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments