Omiljeni komadi nakita | @BIBIANISHOP & @HAPPYBAGSRS

 

Zdravo svima! Dobro došli u još jedan post na mom blogu, a ovog puta je tematika nešto drugačija nego što ste to kod mene navikli. U nastavku ću vam predstaviti svoje omiljene komade nakita, opisati zašto sam ih svrstala baš u tu kategoriju, ali ću sa vama takođe podeliti i na koji način organizujem pomenuti nakit.

Veliki sam ljubitelj nakita i iako ga možda ne nosim često imam baš dosta komada i to iz svih kategorija, međutim naravno da postoje oni koji su mi posebni dragi iz nekoliko razloga. Uglavnom je nakit koji ću vam predstaviti u nastavku poklon od meni dragih osoba ili je vezan za nešto što mi je takođe drago poput omiljene serije, filma itd.



Razlog zbog kojeg sam zapostavljala nakit je to što mi je bilo nezgodno da nađem ono što tražim zbog toga što nikako nije bio organizovan, a kada sam ugledala kutiju za nakit na Instagram profilu @happybagsrs znala sam da je moram imati jer je prosto savršena za skladištenje i organizaciju minđuša, prstenja, narukvica pa čak i ogrlica.

Dopada mi se zato što je kao mali kofer i zato što je sa spoljašnje strane potpuno crna, dok joj je unutrašnjost baby roze boje i iz tog razloga je prosto neodoljiva. Sadrži 5 klasičnih pregrada i jednu koja je odlična za prstenje i minđuše zbog valjkastih separatora. Mnogo mi se dopada i baš mi je olakšala pronalaženje nakita koji tražim, a pritom je prelepa i baš dekorativno izgleda. Takođe sadrži ogledalo, što nisam spomenula. Odnos cene i kvaliteta je za svaku pohvalu!

Možete je poručiti OVDE po ceni od 1250 RSD!

Zašto mi je baš nakit sa fotografija iznad omiljeni i koji su to komadi koji spadaju u tu grupu?

- OGRLICE: Što se tiče ogrlica, njih imam zaista puno i većinu držim zakačenu na ofingeru koji mi stoji u ormaru jer mi je tako lakše da se ne umrse (krep trakom sam kreirala kao mini pregrade tako što bih obavila istu oko ofingera i na taj način se ne bi mrsile). Većina ogrlica koju imam nisu vezane ni za kakav događaj, poklon ili slično već sam ih sama kupila ili dobila u vidu saradnje. Međutim, postoji par komada koje sam dobila od svog dečka sa kojim sam već 2 i po godine u vezi i koje su mi posebno drage, do te mere da ne smem da ih nosim da ih ne bih izgubila i oštetila. Možete ih videti na fotografijama iznad, a to su beli deo jin-janga (ja posedujem beli jer dečko poseduje crni i pritom zajedno kreiraju celinu odnosno čuveni crno-beli krug), srebrna vintage ogrlica sa crvenim dragim kamenom koja je replika one koju je nosila Elena tj. Nina Dobrev u seriji "The Vampire Diaries" i koju mi je dečko nabavio jer sam u to vreme bila zaluđena sa tom serijom. Prosto je prelepa i mnogo mi se dopada što može da se otvori i da se nešto stavi i čuva u njoj. Tu se takođe nalazi i crna ogrulica sa dva kruga koja je ukrašena crnim cirkonima i koja je iz iste kolekcije kao minđuše u obliku ramboida. Dobila sam ih na poklon od koleginica sa kojima sam radila prošle godine na poslu koji mi ujedno bio i prvi koji sam ikad radila. Imam jako lepe uspomene vezane za lokal u kojim sam radila zbog divnog kolektiva tako da su mi one uz  pomoć ovog seta pomogle da ih sačuvam i da ih se uvek setim. Ostali nakit koji imam je većinom poklon za rođendan od prijatelja, ali i poklon prilikom sklapanja saradnji pa neću svaki posebno opisivati.

Neke od prikazanih komada nakita možete poručiti preko sledećih Instagram profila: @bibianishop, @the_love_box_, @kreativna_fabrika i mnogi drugi!

Koji su vama komadi nakita omiljeni i zašto je to tako?

Inače možete pogledati kako sam organizovala ogrlice ispod:


Nakit i aksesoare koje takođe želim da vam spomenem u ovom postu možete poručiti preko profila @bibianishop i koje ste već imali prilike nekoliko puta da vidite u mojim outfit postovima, ali mislim da zaslužuju poseban post jer nikako da vam pokažem kako izbliza izgledaju.











@bibianishop volim zato što je u pitanju ručno izrađen nakit koji je prelepog vintage i retro dizajna koji je meni inače omiljeni fazon i takav nakit najviše nosim. Dopada mi se što je svaki komad jedinstven i originalno osmišljen, ali i poseban na svoj način. Pored prelepih minuđuša koje vidite iznad u njihovoj ponudi se takođe nalaze i scrunchie gumica za kosu u raznim dezenima i lično su najkvalitetnije koje posedujem, a imam ih mnogo. Odnos cene i kvaliteta je za svaku pohvalu i smatram da uvek prvo treba podržati domaće, a prvi korak ka tome je da ih zapratite na Instagramu - @bibianishop!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada iako je drugačiji od onoga na šta ste kod mene navikli.
- Koji komad vam se najviše dopada od prikazanih i zašto?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments