Pastelno carstvo četkica za šminkanje i beauty aksesoara - Noelle | RECENZIJA



Ako ste česti posetilac dm drogerija onda ste sigurno videli novi brend četkica za šminkanje i beauty aksesoara koji se pojavio na našem tržištu. U pitanju je hrvatski brend Noelle
koji je sada već poznat širom Evrope, a svoju slavu je stekao zbog kvalitetnih, cruelty-free i veganskih make up alatki koje krase prelepe pastelne boje i jako lepo osmišljeno pakovanje, a to je ono što nam prvo privuče pažnju. Zar ne?

Na meni je, da vam u ovom postu, predstavim njihove već pomenute proizvode, a kako bih to drugačije uradila nego da sa vama podelim fotografije istih. Pre toga, moram priznati da su veoma fotogenične i da skoro boljih modela od ovih proizvoda nisam imala jer je svaka slika sa njima savršena.

Ukoliko vas zanima kako se uživo ponašaju i kako blendaju senke, odnosno kakav je njihov učinak, sutra u ovo vreme ćete imati prilike da pogledate IGTV u kome se šminkam sa njima!

U paketu koji mi je stigao na adresu našli su se sledeći artikli:




O setu "Pastel is the new black": "Ovaj paket sadrži sve što ti treba za nanošenje omiljenog looka, s posebnim naglaskom na oči. U setu 7/1 nalazi se sedam četkica za make up celog lica. Počinješ li od nanošenja podloge te ujednačavanja nacrtanih kontura, imamo šta ti je potrebno. Tu se nalaze i različite četkice za naglašavanje nijansi i finih prijelaza na očima, nanošenje highlightera, pa čak i precizno nanošenje i blendanje senke u unutrašnjem ili  spoljašnjem uglu oka. Osim toga, da bi oči bile još naglašenije, stavili smo u set i pincetu te posebnu četkicu za iscrtavanje obrva do maksimalne preciznosti."

Na fotografijama iznad se nalazi pomenuti set koji direktno možete poručiti sa hrvatskog sajta Noelle po sniženoj ceni za 30% odnosno za samo 3.977,14 RSD i to možete učiniti ovde, dok takođe postoji mogućnost pojedinačne kupovine svega sa fotografije kako na oficijalnom sajtu tako i preko onlajn prodavnice čije je sedište u Srbiji, a u pitanju je Magic Beauty. Sve četkice i makeup aksesoare takođe možete pronaći i u dm drogerijama širom Srbije!

S obzirom na to da se set sastoji od 7/1 paketa sa 7 različitih četkica, 2 pojedinačne četkice i pincete ja ću vam pomenuto odvojeno recenzirati, a ako nastavite da čitate post možete saznati nešto više o samim proizvodima kao i moje mišljenje nakon mesec dana korišćenja skoro svakodnevno (nekoliko puta sam ih i prala).




Opis seta:

Manja verzija seta s izborom Noelle Pro četkica za one koji imaju bržu dnevnu rutinu kad je make up u pitanju. Set 7/1 plave trendy boje najavljene na svim modnim pistama za 2020. godinu.

1. Velika mekana četkica idealna je za nanošenje pudera u prahu ili kamenu koji će fiksirati tvoju podlogu, a tvoje lice učiniti besprekornim.

2. Savršen bilo da je reč o preciznom nanošenju tečne, kremaste podloge, konturisanja ili blendanja drugih kremastih proizvoda poput rumenila ili highlightera. Višestruka mogućnost primene razlog je zbog kojeg ćeš ga obožavati.

3. Osim što je izvrstan za blendanje senki, možeš ga koristiti i za nanošenje korektora na teško dostupnim mestima. Nanesi korektor na manja područja oko nosa, usta, u tamni deo između unutrašnjeg ugla očiju i korena nosa , zatim na podočnjake.

4. Četkica idealne veličine za nanošenje senki na kapak, posebno za shimmer senke.

5. Dobar smokey eyes nije stvar slučajnosti nego dobrog alata. Ova četkica će ti pomoći da savršeno stopiš sve nijanse i postigneš taj dramatičan look. Isto tako, odličan je izbor za nanošenje highlightera na vrhove jagodica.

6. Lepota je u detaljima, poput savršeno stopljenih nijansa senki, bez oštrih ivica i highlighter nanesen na malu površinu poput unutrašnjeg ugla oka za završni touch. Sve to možeš postići s ovom četkicom.

7. Mala precizna četkica za nanošenje i blendanje senki u spoljašnjem i unutrašnjem uglu oka.

Trenutna cena na Noelle sajtu: 3.115, 93 RSD
Trenutna cena na MagicBeauty sajtu: 3.258,00 RSD (poštarina je besplatna na sve porudžbine preko 3.000 RSD na teritoriji Srbije)
Možete ga kupiti i u dm drogerijama širom Srbije!

velika mekana četkica idealna za nanošenja proizvoda u prahu poput pudera u kamenu, bronzera, rumenilo i sličnog

idealna četkica bilo za tečnu bilo za kremastu podlogu, odlična za nanošenje i blendanje pudera, korektora, proizvoda za konturisanja ili bilo kojih proizvoda u stiku

četkica savršena za nanošenje šimeraste senke, glitter-a ili pigmenata, ali i tečnog korektora na teško pristupačna mesta (sjajna je i za takozvani cut crease)

odlična za šimeraste senke i precizno nanošenje senki u unutrašnji ili spoljašnji ugao

savršena četkica za blendanje senki i postizanje savršenog smokey eye look-a

još jedna fenomenalna četkica za završnicu odnosno za stapanje svih nanetih senki jer se uz pomoć nje svaka senka lako blenda i stapa sa ostalima, može se koristiti i za nanošenje hajlajtera

mala i veoma precizna četkica za nanošenje senki u unutrašnji i spoljašnji ugao oka

Moje mišljenje:

- Koristila sam ove četkice baš kako je i napisano odnosno odgovarale su mi namene koje su im dodelili i moram priznati da su me pored prelepog dizajna oduševile i kvalitetom.

- Prvo što mi se kod njih dopalo je što su cruelty-free, veganske i izrađene od veoma kvalitetne, sintetičke dlake koja je premekana, a opet je dovoljno i čvrsta kako bi se sa njom lakše i brže izblendale senke. Sledeće što je njihova velika prednost je što se jako lako peru i što im uopšte ne ispadaju dlačice koje su čvrsto pričvršćene za dršku. Takođe bih pohvalila kvalitet samih drški jer vam se ne klizaju prsti dok ih koristite što mi se dešavalo kod drugih četkica koje sam koristila.

- Šminkala bih se sa njima na sledeći način, prvo bih setovala puder sa velikom četkicom koja je prva u setu i koja me je oduševila koliko je mekana pošto sam sa njom prelazila preko lica i više puta nego što je bilo potrebno samo zato što je takva kakvu sam je malopre opisala. Vrlo je malo pudera u kamenu potrebno da se setuje celo lice i sa njom ga veoma brzo setujem jer je velika i obuhvata veći deo kože lica. Nakon toga bih nanela transparentnu senku za setovanje kapka i to bih radila sa pretposlednjom četkicom iz seta koja je odlična za to i za završno blendovanje. Zatim bih uz pomoć ostalih četkica kreirala smokey eye ili cut crease look tako što bih petu i šestu četkicu kombinovala za prelazne nijanse, a za tamnije nijanse koje sam nanosila u pregib kapka ili spoljašnji ugao oka bih koristila poslednju, preciznu četkicu. Korektor za cut crease sam nanosila sa trećom četkicom ali i šimeraste, metalik senke ali i glitter-e i pigmente. Pomenutu četkicu sam koristila i ispod donjih trepavica sa tamnijim nijansama kako bih dovela oči do izražaja. Drugu četkicu sam najviše koristila za nanošenje tečnog korektora kada to ne bih uradila sa prstima. Na kraju sam ceo look zaokružila sa takođe pretposlednjom četkicom koja mi je odlična za nanošenje hajlajtera na jagodicama, nosu i iznad gornje usne, dok sam poslednju četkicu koristila za nanošenje hajlajtera u unutrašnji ugao oka i ispod obrva. Sve to možete videti u IGTV-u ovde!

- Obožavam ovaj set i smatram da je savršen za sve koji vole da se šminkaju jer sadrži skoro sve četkice koje su vam potrebne, a cena mu je veoma pristupačna za kvalitet i pritom su ovo četkice koje će vam trajati godinama.

- Za više informacija kliknite OVDE!



Opis proizvoda: "Zaštiti svoje make up četke od vlage, prašine i ostalih štetnih uticaja. Praktična i trendi kutija zahvaljujući svojoj veličini i funkcionalnosti idealan je izbor za putovanja, ali i lep detalj koji će upotpuniti tvoj kutak za šminku."

Futrola je dostupna u dve pastelne boje (roze i ljubičasta)!

Trenutna cena na Noelle sajtu: 855,75 RSD
Trenutna cena na MagicBeauty sajtu: 1.149,00 RSD
Futrolu možete pronaći i u dm drogerijama širom Srbije!


Moje mišljenje:


- Nijedna fotografija ne može dočarati tu prelepu pastelno ljubičastu boju ove futrole pošto je zaista neodoljiva što zbog praktičnosti što zbog pristupačne cene, ali i samog dizajna.


- Dopada mi se što se veoma lako otvora uz pomoću dva dugmića i takođe možete iskoristiti oba dela za odlaganje četkica kada ih stalno koristite i kada ih stavite na mesto gde ne pada prašina, dok u svakom trenutku možete zatvoriti futrolu i tako biti sigurni da vam se četkice neće oštetiti pa je odlična i za putovanja. Jako je lepog dizajna pa je savršen ukras u svakom makeup kutku, a moram pohvaliti i sam kvalitet jer je veoma čvrsta i dosta četkica može da stane u nju. Ja sam sve svoje četkice iz ovog Noelle seta spakovala u nju i imam prostora za još 10-ak što je odlično. Imam samo reči hvale!

Za više informacija kliknite OVDE!



Opis proizvoda: "Koso sečena dlaka četkice omogućava precizno nanošenje tečnih proizvoda, gelastih i kremastih pudera na obrvama. Možeš je koristiti i za nanošenje eyelinera."

Trenutna cena na Noelle sajtu: 544,00 RSD
Trenutna cena na MagicBeauty sajtu: 463,00 RSD (snižena 20%)
Možete je pronaći i u dm drogerijama!


Karakteristike:


Ova četkica je napravljena od sintetičke dlake i precizno oblikovane drške.


- 100% sintetička dlaka
- drvena drška koja omogućuje dobro držanje
- proizvod nije testiran na životinjama
- veganski proizvod


Moje mišljenje:


- Od kada sam počela sa šminkanjem bila sam u potrazi za savršenom kosom četkicom kako bih mogla precizno i brzo da popunim obrve pomadom ili senkom. Mnogo sam srećna što sam je konačno pronašla, a zašto je smatram savršenom pročitajte ispod.


- Jako je lagana, ima tanku dršku i ne klizi iz ruke pa samim tim je jako lako raditi sa njom. Koso sečenje je izuzetno precizno i samim tim je i četkica takva. Dlačice su mekane ali dovoljno čvrste da ne opadaju prilikom pranja i da pružaju precizne linije ili one mekanije i neurednije ukoliko slabije pritisnete. Sa njom apsolutno možete da kreirate nekoliko nijansi pomade ili senke pa i ajlajnera od samo jedne nijanse u zavisnosti koliko sa njom pritiskate. Koristila sam je isključivo za nanošenje senke za obrve i popunjavanje istih na taj način. Izuzetno je precizna, sa njom se baš retko pogreši i uopšte ne uzima previše proizvoda. Obavezno je otresite pre nanošenja, a nakon uzimanja senke bez obzira na pomenuto kako biste postigli preciznu liniju. Obožavam je!

Za više informacija kliknite OVDE!



Opis proizvoda: "NOELLE make up četka 19 dokaz je da sa pravim alatom nije teško savladati tehnike nanošenja senki."

Način održavanja: oprati sapunom u toploj vodi, osušiti na vazduhu.

Trenutna cena na Noelle sajtu: 544,00 RSD
Trenutna cena na MagicBeauty sajtu: 463,00 RSD (na sniženju 20%)
Možete je pronaći i u dm drogerijama!


Karakteristike:


- 100% sintetička dlaka
- drvena drška
- proizvod nije testiran na životinjama
- veganski proizvod


Moje mišljenje:


- Ova četkica je drugačija od ostalih pošto joj je dlaka duža i odlična je za precizno nanošenje senki u unutrašnji ili spoljašnji ugao, pa čak i hajlajter na nosu, u uglovima očiju, ispod obrva i iznad gornje usne.


- Manje je mekana od ostalih jer joj je takva tekstura i dlačice su ređe raspoređene ali je zato idealna za nanošenje pomenutih proizvoda i moram priznati da joj je cena odlična. Mislim da je svako treba imati u svojoj kolekciji!

Za više informacija kliknite OVDE!



Opis proizvoda: "Ova pinceta od nerđajućeg čelika je upravo ono što vam je potrebno ako želite precizan alat koji je jednostavan za upotrebu."

Trenutna cena na Noelle sajtu: 621,94 RSD
Trenutna cena na MagicBeauty sajtu: 649,00 RSD
Možete je pronaći i u dm drogerijama!


Karakteristike: Pinceta nije testirana na životinjama i zdravstveno je proverena!


Moje mišljenje:


- Ovakve pincete najviše volim jer su veoma precizne i možete biti sigurni da će uhvatiti svaku dlačicu baš zato što je vrh koso izrađen. Nije oštra pa se sa njom nećete povrediti i vrlo su male verovatnoće da se uštinete. Zbog proširene sredine idealna je za držanje i na taj način vam pruža dodatnu preciznost. Imala sam sličnu ovakvu od brenda ebeline i moram priznati da ova jeste kvalitetnija i pod rukom se oseća da je teža zbog nerđajućeg čelika što nije nikakva mana već naprotiv. Cena joj je takođe pristupačna a boja fenomenalna!


Za više informacija kliknite OVDE!

* Na fotografiji ispod vam ostavljam jedan od mojih omiljenih makeup look-ova koji sam kreirala sa pomenutim četkicama, a koristila plave senke i pigmente. U pitanju je isti look kao sa IGTV-a koji sam snimila pa ukoliko kliknite na banner ispod bićete automatski preusmereni!




- To bi bilo to što se tiče ove recenzije, međutim želim još da dodam da sam prezadovoljna kako sa kvalitetom artikala tako i sa ljubaznim osobljem što na Noelle sajtu što na MagicBeauty onlajn prodavnici pošto veoma brzo odgovaraju i trude se da vam maksimalno izađu u susret.

- Takođe preporučujem da zapratite @noelle.brush, ali i @magicbeauty.rs na Instagramu jer ćete tako uvek biti u toku kada izbace novitete ili vas obaveste o aktuelnim akcijama, sniženjima ili promocijama!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
Da li biste isprobali pomenute proizvode i kako vam se isti čine ako ste ih već koristili?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Jednog dana ću kupiti taj mint zeleni set četkica jer mi je to omiljena boja, a i četkica za šminkanje nikad dosta! <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!