Pružite svom telu najbolje iz prirode uz Nacomi | RECENZIJA

 


Nacomi je poljski brend koji je od skoro dostupan na našem tržištu ekskluzivno u svim dm drogerijama, ali i putem BeautyStore onlajn prodavnice. Prepoznatljiv je po slatkoj ambalaži, raznim kombinacijama mirisa omiljenih slatkiša, ali i po onome što je najbitnije - odličnom odnosno prirodnom sastavu proizvoda za negu tela.

Nešto više o njima: "Nacomi je prirodna kozmetika, a osnovni sastav proizvoda čine različite vrste putera i ulja, kao i dragocena hladno presovana ulja što čini ove proizvode jedinstvenim. Proizvodi su bez alergena, mineralnih ulja, parabena, mikroplastike, polietilenglikola (PEG), SLS/SLES, konzervansa i drugih štetnih sastojaka."

U nastavku ovog posta ću vam recenzirati četiri proizvoda za negu kože tela, a u pitanju su dva musa i dva putera sa prosto savršenim mirisnim notama.





Opis proizvoda: "Da li imate osećaj kao da vam je koža stalno „žedna“? Nacomi ima rešenje za vas u vidu musa egzotičnog mirisa šejka od kokosa i banane. Pomozite svojoj koži ovim jedinstvenim musom za telo od izmrvljenog ši butera obogaćenog hladno ceđeninim arganovim uljem, uljem iz semenki grožđa i kakao ekstraktom koji će svojim zajedničkim dejstvom intenzivno hidrirati, umiriti i ishraniti kožu, ujednačiti ton kože i pomoći joj da zadrži čvrstinu. Iznenedićete se koliko je malo Nacomi Coconut-banana shake musa potrebno da biste obilno hidrirali kožu celog tela! U kontaktu sa toplotom kože mus se momentalno iz čvrstog stanja pretvara u ulje koje se vrlo lako i gotovo senzualno razmazuje i ostavlja neverovatan osećaj glatkoće koji traje dugo. Nacomi sa ponosom ističe da se u osnovi sastava svakog musa za telo koji nosi ime ovog brenda nalazi po jedno hladno ceđeno ulje, a što je prava retkost u proizvodima za negu tela, te da je to upravo razlog zbog koga treba da izaberete naš mus za telo i pružite svojoj koži sve blagodeti ovog prirodnog sastojka."

Nacomi Coconut-banana shake mus za telo ne sadrži mineralna ulja, parabene, ftalate ni druge štetne sastojke kao što su konzervansi zamenjeni E vitaminom koji produžava rok trajanja proizvoda.

Sastav: Butyrospermum Parkii Butter, Vitis Vinifera Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Helanthus Annus Seed Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Theobroma Cacao Extract, CL 75300.

Količina: 180ml
Cena na BeautyStore onlajn prodavnici: 1049 RSD


Moje mišljenje:

- Ljubav prema Nacomi kozmetici gajim odavno, međutim iz nekog razloga sam odlagala kupovinu njihovih proizvoda iako sam se na prvi pogled zaljubila u njihova preslatka pakovanja. Veliko mi je zadovoljstvo da sam dobila priliku da isprobam pomenute preparate za negu tela, a u nastavku vam prenosim utiske o musu sa slike iznad.

- Ono što mi se kod ovog musa prvo dopalo, pored pakovanja, je predivan miris koji baš podseća na bananu, a takođe i sama tekstura koja je naizgled vazdušasta i peperjasta, a pod prstima se pretvara u uljanu i zato se tako lako nanosi na kožu tela i razmazuje. Ovaj mus zaista dubinski hrani koži i to se oseća po bogatoj teksturi, međutim koža ga jako teško upija pa imajte na umu da je bolji za ovaj period koji nam dolazi, a to je hladno i vetrovito vreme kako vam ne bi bio težak na koži. Daje predivan, prirodan sjaj i čini kožu mekanom i glatkom satima, a najlepše izgleda na preplanulom tenu. Dopada mi se i smatram da je pravo blago za telo u kutijii!

Možete ga poručiti OVDE!



Opis proizvoda: "Nacomi Mango macarons paperjasti mus za telo sa mirisom manga je pravi desert za kožu! Napravljen je od mešavine izmrvljenog ši butera i hladno ceđenog ulja jojobe u koju je dodato malo ulja makadamije i nekoliko kapi ekstrakta manga! Svaki od pažljivo biranih sastojaka Mango macarons mus deserta za telo je dodat kako bi pružio svoj maksimum za dobrobit kože, pa će je tako šea buter intenzivno ishraniti, hladno ceđeno ulje jojobe obilno hidrirati, ulje makadamije pomoći u borbi protiv celulita, a ekstrakt manga dati sve od sebe da joj održi mladalački izgled. Iznenedićete se koliko je malo Nacomi Mango macarons musa potrebno da biste obilno hidrirali kožu celog tela! U kontaktu sa toplotom kože mus za telo se momentalno iz čvrstog stanja pretvara u ulje koje se vrlo lako i gotovo senzualno razmazuje i ostavlja neverovatan osećaj glatkoće koji traje dugo. Nacomi sa ponosom ističe da se u osnovi sastava svakog musa za telo koji nosi ime ovog brenda nalazi po jedno hladno ceđeno ulje, a što je prava retkost u proizvodima za negu tela, te da je to upravo razlog zbog koga treba da izaberete naš mus za telo i pružite koži sve blagodeti ovog prirodnog sastojka."

Nacomi Mango macarons mus za telo ne sadrži mineralna ulja, parabene, i druge štetne sastojke kao što su konzervansi zamenjeni E vitaminom koji produžava rok trajanja proizvoda."

Sastav: Butyrospermum Parkii Butter, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Caprylic/Capric Trigliceryde, Cera Alba, Helianthus Annus Seed Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Mangifera Indica Extract, CI 73015, CI 42090, CI 47005.

Količina: 180ml
Cena na BeautyStore onlajn prodavnici: 1049 RSD


Moje mišljenje:

- Iz celog paketa ovaj mus mi se najviše dopao i na mene ostavio najveći utisak jer toliko lepo miriše da ne mogu da vam opišem, prosto čarobno. Mene je miris podsetio na rumenko sladoled i ako ste ga barem jednom jeli ali i pomirisali ovaj mus shvatićete da sam u pravu. Mislim da nema osobe kojoj se ovaj mus ne bi svideo i zato mislim da je najidealniji za poklon od svih ostalih.

- Slične je teksture kao prethodno pomenuti sa bananom i kokosom, međutim nekako je vazdušastiji i za nijansu se lakše razmazuje. Takođe je uljane teksture kada se otopi pri toploti kože tela i ostavlja mastan trag ali i prirodan sjaj koji mi se mnogo dopada. Savršeno hidrira i hrani kožu i pruža joj svu potrebnu negu ali takođe i blago zateže kožu i vraća joj elastičnost. Koža nakon njega je izuzetno mekana i glatka, a miris ostaje na koži sve do sledećeg tuširanja. Mnogo mi se dopada!

Možete ga poručiti OVDE!



Opis proizvoda: "Nacomi lagani buter za telo opijajućeg mirisa tek pečene pite od papaje je lagan i savršeno kremast proizvod za negu tela bogatog prirodnog sastava koga čine ši, kakao buter i mešavina hladno ceđenog arganovog ulja i ulja makadamije, avokada i slatkog badema. Impresivna lista prirodnih sastojaka izdvaja Nacomi lagani buter za telo od svih butera koje ste probali do sada. Zahvaljujući prirodnim emolijensima u sastavu Nacomi laganog butera koža ga apsorbuje za samo nekoliko minuta čime se omogućava hidratacija dubljih slojeva kože bez ostavljanja masnih tragova na njenoj površini. Umasirajte Nacomi lagani Freshly-baked papaya pie buter za telo i uverite se zašto ga nazivaju buterom za savršeno glatku i nestvarno meku kožu!"

Nacomi lagani buter za telo Freshly-baked papaya pie je savršen proizvod za dubinsku hidrataciju kože tela, pogodan za sve tipove kože i svakodnenu upotrebu i bezbedan za korišćenje jer u svom sastavu ne sadrži štetne sastojake (parabene i mineralna ulja).

Sastav: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylheptyl Caprylate, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Stearic Acid, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Panthenol, Persea Gratissima Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Sodium Lauroyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Parfum, Argania Spinosa Kernel Oil, Dehydroacetic Acid, CI 15985, CI 16035.

Količina: 100gr
Cena na BeautyStore onlajn prodavnici: 799 RSD


Moje mišljenje:

- Ovakve putere najviše volim, lagane teksture i brzo upijajuće moći. Jako lepo miriše, na prelepu pitu sa papajom, a veoma se lako razmazuje i koža ga upija u roku od par minuta. Lepo hidrira, miris se dugo zadržava, koža izgleda zdravo i negovano, a takođe je mekana i glatka. Baš ovaj puter mi je najidealniji za negu tek obrijanje kože jer je nežan i nije mi izazvao nikakve iritacije.

Možete ga poručiti OVDE!



Opis proizvoda: "Oh, kakav divan osećaj na koži! Lagani buter za telo sa nežnim mirisom pudinga od jagode i guave je „najukusniji“ hidratantni, proizvod za negu kože. Zahvaljujući bogatom sastavu i kvalitetnim prirodnim sastojcima poput ši i kakao butera, dragocenog hladno ceđenog arganovog ulja, ulja avokada, slatkog badema i ulja makadamije, Strawberry-guava pudding lagani buter za telo vraća koži čvrstinu i elastičnost, podmlađuje je i čini svilenkasto glatkom na dodir. Impresivna lista prirodnih sastojaka izdvaja Nacomi lagani buter za telo od svih butera koje ste probali do sada. Zahvaljujući prirodnim emolijensima u sastavu Nacomi laganog butera koža ga apsorbuje za samo nekoliko minuta, čime se omogućava hidratacija dubljih slojeva kože bez ostavljanja masnih tragova na površini."

Nacomi lagani buter za telo Strawberry-guava puding je savršen proizvod za dubinsku hidrataciju kože na telu, pogodan za sve tipove kože i svakodnenu upotrebu i bezbedan za korišćenje jer u svom sastavu ne sadrži štetne sastojake (parabene i mineralna ulja)."

Sastav: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylheptyl Caprylate, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Stearic Acid, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Panthenol, Persea Gratissima Oil, Theobroma Cacao Seed Butter,  Sodium Lauroyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Parfum, Argania Spinosa Kernel Oil, Dehydroacetic Acid, CI 75470, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, D-Limonene, Linalool, Citronellol, Methyl 2-Octynoate, Citral, Geraniol.

Količina: 100gr
Cena na BeautyStore onlajn prodavnici: 799 RSD


Moje mišljenje:

- Jagoda mi je omiljeno voće i samim tim sam od početka znala da će mi ovo biti jedan od omiljenih mirisnih nota i bila sam u pravu. Miriše prosto prelepo i za sve ljubitelje jagoda ovo će biti prava "poslastica" za telo.

- Tekstura mu je takođe lagana kao kod prethodnog putera i veoma se lako razmazuje, a koža ga brzo upija. Ne ostavlja mastan trag, a dubinski hrani i neguje kožu ostavljajući je mirisnom, mekanom i glatkom. Sa ovim nema promašaja!

Možete ga poručiti OVDE!

- Po samoj recenziji možete zaključiti koliko uživam u korišćenju svih ovih proizvoda, a pored njih postoji još nekoliko preparata ze negu tela koji su dostupni na nešm tržištu. Celokupnu ponudu Nacomi proizvoda možete pogledati ovde ili u obližnjoj dm drogeriji!

Zapratite Nacomi na Instagramu kako biste uvek bili u toku sa novitetima koje izbace, akcijama, sniženjima i promocijama!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
Da li biste isprobali pomenute proizvode i kako vam se isti čine ako ste ih već koristili?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Ovi musevi za telo mi deluju prelepo, rado bih isprobala svaki! <3

    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!