Recenzija domaćih poslastica po porodičnoj recepturi | Crni & Beli KORALI



Zdravo svima i dobro došli u još jednu recenziju na mom blogu! U ovom postu ću vam predstaviti domaće poslastice napravljene po porodičnoj recepturi na koje sam i te kako ponosna jer se prave u Srbiji tj. u Novoj Pazovi i to sa veoma kvalitetnim sastojcima, a u pitanju su crni i beli korali odnosno poslastice sa crnom i belom italijanskom čokoladom bez dodatnog šećera i veštačkih zaslađivača ali i aditiva.

Ono po čemu se oni ističu od drugih poslastica je što su s ljubavlju i ručno izrađeni, ali i što se u njima nalaze lešnici sa njihovih privatnih plantaža. Dakle, osim što sami prave pomenute poslastice i sastojci koji se u njima nalaze su poznatog porekla čime se osigurava kvalitet i savršen ukus. Zato je njihov sinonim čarolija ukusa.

Korali su pojedinačno upakovani u kesice, a nalaze se u prelepim kartonskim kutijama sa upečatljivim dizajnom koji mi se mnogo dopada. Na samoj kutiji imate apsolutno sve informacije koje vas mogu zanimati o samim koralima, a za sva ostala pitanja im se možete obratiti preko njihove Facebook stranice ili Instagram profila @koralicarolijaukusa!

Kako izgledaju pakovanja u kojem dolaze možete pogledati ispod:




- Zar nisu predivna?


O koralima:

• CRNI KORALI: "Čokoladni desert od crne čokolade, sa dodatim lešnicima, susamom i rumom."
BELI KORALI: "Čokoladni desert od bele čokolade, sa dodatim lešnicima i bademom."


Količina: 180g
Pojedinačna cena: 269 RSD

*Možete ih poručiti preko njihovog Instagram profila ili FB stranice, ali takođe ih možete pronaći u manjim marketima i diskontima. O svim lokacijama na kojima su dostupni se možete informisati ovde!





Moje mišljenje:

- Veliko mi je zadovoljstvo da sam dobila priliku da isprobam ove divne poslastice i prenesem vam utiske o istima i što će na taj način mnogo više vas čuti za njihovu malu porodičnu firmu i isprobati njihove zdrave i ukusne poslastice koje su daleko boljeg sastava i pristupačnije cene od komercijalizovanih koje možete pronaći po supermarketima.

- Obe kutije (sa belim i crnim koralima) smo, dečko i ja, pojeli za samo dva dana jer prosto nismo mogli da im odolimo, a to dovoljno govori.

- S obzirom na to da sam veliki ljubitelj bele čokolade od početka sam znala da će mi se beli korali više dopasti i bila sam u pravu. Sadrže preukusnu, ali ne previše slatku belu čokoladu koja je veoma kremasta i topi se u ustima, komadiće lešnika i bademe koji su meni omiljeno orašasto voće. Kombinacija tih sastojaka je čisto savršenstvo i prava čarolija ukusa, kako je oni nazivaju. Izuzetno mi je drago da su se dopali i mom dečku koji inače ne voli belu čokoladu jer mu je previše slatka, ali su mu se ove poslastice dopale jer nemaju dodatnog šećera i veštačkih zaslađivača. Verujte mi da sam uživala u svakom zalogaju! Jedini problem je što možete sami da smažete celu kutiju u nekoliko minuta, ali nemojte se osećati loše zbog toga jer imaju veoma dobar sastav i pritom nećete iz tog razloga imati grižu savest.

- Crni korali su mi se nešto manje dopali zato što sadrže dva sastojka koja ja ne volim, a to su crna čokolada i rum zato što imaju dozu gorčine čiji nisam ljubitelj dok će se pravim gurmanima svakako dopasti jer su takođe dodati i lešnici ali i susam koji baš daje specifičnu aromu koja mi se i te kako svidela. Uprkos tome sam ih probala i moram priznati da prethodno pomenuto nije uticalo na to da smažem pola kutije sama. Dečku su se takođe mnogo svideli jer je rekao da bolju kombinaciju nije skoro probao.

- Imate moju apsolutnu preporuku što se tiče ovih poslastica i ako ih uočite na polici nekog marketa nemojte da ih zaobiđete već se počastite kutijom po povoljnoj ceni i uživajte u pravoj čaroliji ukusa. Ukoliko ih ipak ne možete pronaći uvek ih možete poručiti putem Instagram profila ili FB stranice, ali i putem mobilnog telefona 0653287008 ili 0638011181.

- Podržite ovu divnu porodicu i njihov biznis tako što ćete probati njihove poslastice, a verujem da nećete ostati ravnodušni nakon što se uverite u njihov kvalitet i savršen ukus!

- Kako se vama čine? Da li biste ih probali?

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!