Recenzija prirodnog, šećernog pilinga za telo sa mentom | SWEET SCRUBS



Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu! Po naslovu ste već mogli da zaključite da je u pitanju još jedna recenzija, i to ovog puta proizvoda koji je ručno napravljen od prirodnih sastojaka koji neće naškoditi našoj koži. U pitanju je @sweetscrubs_piling, a u nastavku ću vas upoznati sa njegovim dejstvom i preneti vam utiske nakon isprobavanja.

Piling dolazi u preslatkoj metalnoj kutijici koju svakako možete iskoristiti za skladištenje još nečega kada potrošite sam proizvod što je za svaku pohvalu i ovakva pakovanja najviše volim.

Ono što mi se kod njega na prvi pogled dopalo je minimalistički ukrašena ambalaža sa svim potrebnim informacijama vezanim za sam piling koji je šećernog tipa i sa mirisom mente (nane) koji će zaista probuditi i osvežiti vaša čula.


Opis proizvoda: "Sweet Scrubs piling pruža vašoj koži neophodnu hidrataciju i čini je mekanom i svilenkastom tokom celog dana. Za lice, telo i ruke."


Sastav: šećer, kokosovo ulje, aromatično ulje mente + mnogo ljubavi


Moje mišljenje:

- Od kada su se pojavili pilinzi ja sam bila uvek pre za one kafene nego šećerne ili one od soli jer mi se činilo da su pogodniji za moju kožu i nežniji zbog sitnijih čestica koje vrše samu eksfolijaciju.

- Zbog samog mirisa ovog pilinga koji je čisto osvežavajuće savršenstvo ipak sam se usudila da ga isprobam, ali ovog puta pre brijanja jer sam imala jako loša iskustva sa peckanjem i pojavom osipa ako koristim pilinge ovog tipa nakon brijanja što ni vama svakako ne preporučujem. Kao što sam već navela, koristila sam ga isključivo nakon tuširanja, a pre brijanja, na navlaženu kožu tela. Rukama bih ga nanela kružnim pokretima, a duže bih ga umasirala na problematične delove poput butina ili zadnjice gde je inače pojačana pojava celulita. Oduševila sam se sa efektom jer iako je nešto grublji nego što ja volim zaista se oseti da je dubinski očistio kožu i savršeno je pripremi za brijanje jer je dosta uljan i samim tim pruža svu potrebnu hidrataciju i čini da koža bude mekana, zaglađena i svilenkasta na dodir čak iako ne nanesete nikakav dodatan proizvod za hidrataciju poput losiona ili mleka jer vam oni zaista nisu potrebni. Imate moju iskrenu preporuku jer mi nije izazvao nikakve neželjene reakcije!

U njihovom asortimanu se takođe od nedavno nalazi i piling sa čokoladom pa vam svakako preporučujem da i na njega bacite pogled!

Možete ga poručiti OVDE!

Teksturu možete pogledati na fotografiji ispod:


 To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li biste isprobali pomenuti piling i kako vam se isti čini?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Imam ovaj piling i odličan je. Dopao mi se na prvo korišćenje. Drago mi je da se i tebi svideo.

    ReplyDelete
  2. Svi pričaju o ovom pilingu i moram priznati da me jako privlači. Super si opisala svoje mišljenje, divna recenzija!
    xoxo

    LIVING LIKE V

    ReplyDelete
  3. Odličan piling i ja ga jako volim ❤️

    ReplyDelete
  4. Mnogo mi se dopada piling. Nisam ga nikako probala, ali nadam se da ću imati priliku. Odlična recenzija ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!