Recenzija proizvoda za detox organizma | www.detoxforskin.rs



Holistic Nutri je brend iza kojeg stoje dvoje divnih ljudi, Nikola i Zvezdana koji su za nas kreirali proizvode koje će nam pomoći u čišćenju organizma uz pomoć detox metode. Detox priča počinje u jednoj porodičnoj radionici u srcu Fruške Gore, sa željom da pomognu svakom pojedincu, da uz pomoć prirode i cvetnih vodenih esencija - hidrolata, detoksiramo svoje telo i um.

Nešto više o samom brendu možete pročitati ispod ili na njihovom sajtu!

"Nakon dugogodišnjeg istraživačkog rada iz oblasti nutricionizma i aromaterapije, kreirana je svaka mirisna Detox receptura, sa ciljem da očuvamo energiju prirode i sve benefite koje nam ona poklanja. Naša misija je da u skladu sa prirodom kao glavnim saveznikom nastavljamo da unapredjujemo zdravlje ljudi."

Šta je detoksikacija možete pročitati u sledećem pasosu:

"Detoksikacija tela je neizostavan proces za obnovu našeg tela. Praktikuje se vekovima u kulturama širom sveta i pomaže nam da eliminišemo nagomilane toksine iznutra i spolja"

Na moju veliku radost i oduševljenje dobila sam priliku da isprobam veći deo njihovog asortimana, a šta čini sadržaj paketa koji mi je stigao na adresu pre nešto više od mesec i po dana, možete videti ispod:


Na fotografiji iznad se nalaze:


Njihov celokupan asortiman možete pogledati OVDE!



Opis proizvoda: "Kupka koja detoksira organizam na potpuno prirodnoj bazi, mešavina koja pokreće problematični sistem iznutra eliminacijom toksina i vraćanjem tela u sklad. Kombinujuči litsea ulje za podizanje raspoloženja, kleku za detoksikaciju organizma, ruzmarin za zagrevanje ukočenih zglobova i za opuštanje mišića, i grejpfrut za ponovno uspostavljanje ravnoteže imunološkog sistema. Sva esencijalna ulja koja se nalaze u kupki deluju antiseptično (dezinfikuju kožu), deluju antibakterijski i antivirusno što znači da štite kožu od spoljnih patogenih mikroorganizama. Zbog pažljivo odabranih mirisnih esencija, kupka uravnotežuju i emotivno - mentalno stanje organizma. Kožu čini dodatno hidriranom i mekom."

Sastav: Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Cocoamphoacetate, Lauroyl Glucoside, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, C12-C13 Alkyl Lactate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerol, Xanthan Gum, Lactic Acid, Tochoferol, Aqua, Citrus Paradisi Oil, Juniperus Communis Oil, Litsea Citrata Oil, Rosmarinus Officinalis Oil.

Način upotrebe: Proizvod primenjivati minimum mesec dana.

Količina: 500ml

Cena: 900 RSD

Možete je poručiti OVDE!


Moje mišljenje:

- Prvo što mi se kod ove kupke dopalo je njena ambalaža jednostavnog, a veoma lepog - minimalističkog dizajna. Dopada mi se način na koji se dozira i moram priznati da me je kod nje najviše oduševio citrusan miris koji prosto probudi sva čula i tako ih osveži i savršeno vas pripremi za početak novog dana. Jedino što mi se kod nje nije dopalo je to što manje peni nego kupke koje inače koristim pa mi je trebalo malo više proizvoda nego inače, ali posle mesec dana korišćenja i dalje mi je ostala 1/4 proizvoda što je odlično. Sastav joj je jako dobar i kada sam isti pročitala znala sam da će biti delotvorna, a kasnije je to i dokazala.

- Prvi efekat koji sam primetila je da se osip na mojoj koži smanjio (javlja se usled proizvoda koji mi ne odgovaraju) i da su počele da iščezavaju uporne bubuljice na leđima i ramenima. Danas, posle mesec dana korišćenja imam samo reči hvale jer sam primetila da mi je koža zdravija, nahranjena, negovana i dobila je prirodan sjaj što mi se mnogo dopada. Sigurna sam da je povoljno delovala i iznutra jer naša koža, kao najveći organ, sve upija i unosi u krvotok, tako da me ne čudi što sam primetila i poboljšanje probave, lakše varenje i slične efekte. Nije mi izazvala niti jednu neželjenu reakciju! Apsolutno preporuka!

Za više informacija kliknite OVDE!



Opis proizvoda: "Jedinstvena mešavina hidrolata pruža elimunaciju toksina iz organizma, stimuliše rad jetre i pojačava izbacivanje viška vode koja se nalazi zarobljena u masnim naslagama i celulitu, hidrira kožu i daje joj mladji izgled. Reguliše crevnu floru i podstiče redovno pražnjenje organizma (kod hroničnih opstipacija). Duša biljke sa svojim terapeutskim svojstvima nalazi se u hidrolatu. Hidrolati pitome nane i matičnjaka temeljno eliminišu tiksone iz creva, dok hidrolat semena šargarepe čisti jetru, podiže nivo energije i budi želju za vežbanjem."

Sastav: Mentha Piperita Flower Water, Daucus Carota Flower Water, Mellisa Officinalis Flower Water.

Način upotrebe: U 1l vode rastvoriti 1 supenu kašiku mešavine i piti u manjim gutljajima u toku dana.

Napomena: Koristiti u kontinuitetu mesec dana!

Preporuka: Uz detoksikaciju je preporuka i izbalansirana ishrana, kao i adekvatan unos tečnosti tokom dana (minimum 2l vode). Može se kombinovati i uz biljne čajeve, uz sveže salate, ovsene kaše, smoothie, dresinge...

Količina: 100ml
Cena: 700 RSD

Možete ga poručiti OVDE!


Moje mišljenje:

- Mešavinu hidrolata koja čini ovaj proizvod sam koristila baš kako je napisano, a mešala sam sa vodom koju inače pijem i pijuckala u toku dana u prethodnih mesec dana. Pošto mu je rok trajanja samo 3 meseca preporučila bih vam da ga ispijete u prvih mesec dana i da nikako ne pravite pauzu pošto se zbog prirodnih sastojaka može brzo pokvariti.

- Iz razloga što sam ga koristila u isto vreme kao i kupku ne mogu tvrditi da li je delovao, ali da sam primetila poboljšanje rada creva i redovnije stolice, i te kako jesam. Zajedno sa kupkom mi je poboljšao celokupan izgled kože i veoma sam zahvalna na tome.

- Kod njega mi se jedino nije dopalo što sam imala osećaj kao da pijem čaj sve vreme dok sam pila vodu pomešanu sa njim iako sam ga rastvorila u količini u kojoj je pisalo, a bez obzira na to je veoma jak i ako ne volite tu aromu svakako mislim da vam se ne bi dopao. Mom dečku se nikako nije svideo dok meni, kao ljubitelju čajeva, uopšte nije smetao takav ukus. Imate još jednu preporuku, samo budite uporni i izgurajte svakako preporučenih mesec dana u kontinuitetu!

Za više informacija kliknite OVDE!

• Super Detox •


Opis proizvoda: "Jedinstvena mešavina hidrolata eliminiše toksine iz limfnog sistema, jača imunitet i ublažava osećaj težine u stomaku, podiže nivo energije u toku dana. Detoksira celokupni digestivni trakt na neagresivan način, olakšava varenje, ima antimikrobno, antiparazitsko, antiseptično delovanje. Jača nerve, ublažava bolove u želucu i crevima."

Sastav: Salvia Officinalis Flower Water, Daucus Carota Flower Water, Mellisa Officinalis Flower Water, Tagetes Flower Water, Origanum Vulgare Flower Water.

Način upotrebe: U 1l vode rastvoriti 1 supenu kašiku mešavine i piti u manjim gutljajima u toku dana.

Preporuke: Uz detoksikaciju je preporuka i izbalansirana ishrana, kao i adekvatan unos tečnosti tokom dana (minimum 2l vode). Može se kombinovati i uz biljne čajeve, uz sveže salate, ovsene kaše, smoothie, dresinge..Posebno se preporučuje kod osoba koje imaju problem sa nadimanjem, pojavom crevne i vaginalne kandidijaze i Helyco Bacter Pylori.

Napomena: Mešavinu koristiti u kontinuitetu mesec dana!

Količina: 100ml
Cena: 1200 RSD

Možete ga poručiti OVDE!


Moje mišljenje:

- Ovom proizvodu sam se izuzetno obradovala jer je pandemija i dalje u jeku i svakako nam je dobrodošao svaki proizvod koji obećava jačanje imuniteta, ali i činjenica da pomaže kod crevne i vaginalne kandidijaze odnosno da ima antimikrobno dejstvo jer ja često imam problem sa upravo time zbog oslabljenog imuniteta i česte primene antibiotika.

- Koristila sam ovu mešavinu kako je napisano, u kontinuitetu mesec dana i moram priznati da sam primetila da je nestala ta težina u stomaku, da mi je olakšao varenje, da sam se zaista osećala bolje i manje malaksalo, nisam se dug period prehladila i takođe nemam više tegobe vezane za kandidijazu. Drago mi je da deluje iznutra i na izgled kože spolja i da je tako delotvoran preparat sa odličnim, pre svega prirodnim, sastavom. Još jedna preporuka!

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to što se tiče ove recenzije, ja se iskreno nadam da vam se ista dopala i da sam vam ovim postom pomogla da pronađete proizvode koji će na isti način biti delotvorni za vas i rešenje za neke problema koje sam navela, a koje i mene takođe muče.

- Celokupan sastav možete pogledati na njihovom sajtu ovde, a takođe ih možete zapratiti na Instagramu @detoxforskin i uvek biti u toku ako se odluče za neku promociju, akciju, sniženje ili lansiranje novog preparata.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
Da li biste isprobali pomenute proizvode i kako vam se isti čine?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Nikad nisam koristila proizvode ovog tipa, ali moram priznati da su veoma zanimljivi.
    Najviše pažnje privukla mi je ova kupka.

    ReplyDelete
  2. Doapda mi se dio kada si rekla da proizvod smanjuje bubuljice na ledjima i ramenima i mislim da bi mi se to dopalo s obzirom da imam problem sa bubuljicama na pomenutim dijelovima tijela.
    Odličan post draga!♥

    https://sosihappylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Odlični su im proizvodi i ja sam oduševljena ❤️

    ReplyDelete
  4. Čitala sam o ovim proizvodima na internetu, tako da sam čula za njih. Drago mi je da su pozitivno uticali na tvoje zdravlje i da su ti pomogli. Divan post. ❤️

    ReplyDelete
  5. Predivna je priča iza samog brenda i poenta ovih proizvoda, svaka čast osnivačima a tebi svaka čast na predivno napisanoj recenziji! xoxo

    LIVINGLIKEV

    ReplyDelete
  6. Odlična recenzija i zaista mi je drago vidjeti da naši ljudi stoje iza svega toga. Stvarno sam se oduševila cijelom pričom ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!