Testiranje najprodavanijih proizvoda iz FARMASI kataloga | @farmasicarstvo

 


Zdravo svima i dobro došli u još jednu recenziju na mom blogu! Ovog puta vam predstavljam dva najprodavanija proizvoda iz Farmasi kataloga, a koje sam poručila preko @farmasicarstvo. U pitanju su sledeći preparati za koje sam sigurna da ste već dosta puta čuli i o kojima ste već čitali:


Testirala sam ih nešto više od mesec dana i u nastavku vam prenosim utiske, ali ću vam i ukratko opisat oba proizvoda i efekte koje obećavaju.

FARMASI Dr.Tuna šampon sa ekstraktom belog luka i capixylom


O proizvodu: "Revitalizujući šampon sa novom formulom donosi efikasno rešenje za sve tipove kose koji se suočavaju sa problemom opadanja i pucanja. Posebno se preporučuje za jačanje tanke i krhke kose. Unapređena tehnologija sada pruža još više kombinujući snagu ekstrakta belog luka i capixyla koji revitalizuju strukturu dlake oporavljajući oštećene delove i podstiču rast kose. Kosi se vraća snaga, bujnost i sjaj."

Regularna cena: 499 RSD (cena u septembarskom katalogu je 349 RSD)
Količina: 225ml


Moje mišljenje:

- Godinama već želim da poručim ovaj šampon ali mi se uvek nešto ispreči i nikako da to uradim, pa mi je iz tog razloga mnogo drago da sam dobila priliku da ga testiram i prenesem moje mišljenje o njemu.

- Poručila sam ga jer mi kosa opada u izuzetnoj meri i sve je tanja iz godine u godinu zbog toga što je dosta stilizujem i zato što je često vezujem što je i te kako oštećuje. Ovaj šampon se razlikuje od drugih jer sadrži ekstrakt belog luka koji je poznat po tome da je jedan od delotvornih sastojaka koji podstiču rast nove kose i sprečavaju dalje opadanje postojeće. Koristila sam ga nešto više od mesec dana, a kosu sam sa njim prala 2-3 puta nedeljno. Odmah po prvom pranju sam primetila manje klupko kose koja opadne prilikom pranja čime sam se oduševila, a već posle par nedelja je to svega bilo par dlačica koje bi opale. Miris mi izuzetno prija i uopšte nije neprijatan, a oseća se na kosi sve do sledećeg pranja. Kosa je nakon pranja mekana, glatka, gipka i dobija prirodan sjaj koji mi se mnogo dopada. Izgleda zdravije i negovanije što svakako svako od nas želi da postigne.

- Imate moju iskrenu preporuku jer je cena smešna za kvalitet i efekte koje pruža!

FARMASI Dr.Tuna ulje za brže tamnjenje sa SPF 6


Opis proizvoda: "Podstiče proizvodnju melanina u koži olakšavajući tako postizanje tamnog tena uz produžavanje njegove trajnosti. Istovremeno pruža nisku zaštitu od sunčevih zraka, hidrira i neguje zahvaljujući dodatku vitamina E i ulja šargarepe."

Način upotrebe: Obilno naneti na telo nakon plivanja i izlaganja suncu i dobro umasirati dok se u potpunosti ne upije u kožu.

Regularna cena: 999 RSD (nije dostupan u septembarskom katalogu, ali ga uvek bude u letnjim mesecima)
Količina: 115ml

Moje mišljenje:

- Nažalost ove godine nisam išla na more i ovom proizvodu nisam dala fer šansu jer ipak se najlepše pocrni pod suncem u toplijim krajevima okruženim morem, ali sam ga svakako koristila svaki put kada bih se sunčala na terasi, u dvorištu, kada bih otišla na jezero ili reku i moram priznati da je opravdao moja očekivanja.

- Koristila sam ga na sledeći način i tako bih preporučila i vama jer se ne slažem sa načinom upotrebe koji su oni naveli. Dakle, pre ovog ulja nanesite losion, kremu ili bilo koji drugi proizvod sa visokim procentom zaštite i sa SPF 40-50. Kada se takav proizvod upije, onda preko njega nanesite ulje kako biste bili zaštićeni i dobijali ten na prirodan i zdrav način. Jeste da ćete ovako sporije dobijati ten, ali nećete štetiti vašoj koži i pritom će vam ten biti postojaniji. Preporučujem da ponovite proces svaki put kada okvasite kožu odnosno nakon što izađete iz vode.

- Moram prvo da pohvalim amabalažu koja mi se jako dopada i koja je veoma praktična jer se ulje nanosi uz pomoć raspršivača što je veoma praktično i dosta olakšano. Zatim, miris je jako slab ali se oseti blag miris šargarepe. Ulje koža nikada ne upije u potpunosti ali zato jako lepo sija i čak je odlično za negu kože i nakon što dobijete taj preplanuli ten. Zaista mi je pomoglo da barem malo pocrnim, ali je sve to jako prirodno jer sam otišla da se kupam i sunčam svega 3-4 puta u toku tih mesec dana dok sam ga testirala zbog celokupne situacije.

- Smatram da vredi i da ga svako treba imati, a pogotovo ako želi da za kraći period dobije preplanuli ten koji će trajati mesecima nakon što se vratite sa letovanja.

Septembarski katalog možete pogledati ovde, a ja vam preporučujem da svoju porudžbinu prosledite profilu @farmasicarstvo jer sam zaista imala fenomenalno iskustvo i dostava je bila vrlo brza. Nude mogućnost lične isporuke ili dostave na adresu!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
Da li biste isprobali pomenute proizvode i kako vam se isti čine ako ste ih već koristili?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!