Testiranje VELYVELY noviteta | FRmadcos korejska kozmetika (k-beauty)



Zdravo svima i dobro došli u još jedan novi post na mom blogu! U današnjem postu vam pišam o novitetima kada je u pitanju korejska kozmetika poznata širom sveta, a brend čije ću vam proizvode predstavljati možete pronaći pod imenom Vely Vely na FRmadcos onlajn prodavnici.

Ukoliko do sada niste čuli za ovaj brend, Vely Vely je kreiran još 2015. godine u Južnoj Koreji i jedan je od najprestižnijih kako u Seulu (njihov glavni grad), tako i u Hong Kongu, odnosno u Kini i Japanu. Na moju veliku radost dobila sam mogućnost da isprobam dobar deo njihovog fenomenalnog asortimana i u nastavku vam donosim recenziju proizvoda kreiranih od drevnih lekovitih biljaka koje će doprineti tome da vaša koža izgleda podmlađeno, da ispliva vaša prirodna lepota i da koža dobije onaj prirodan, zdrav sjaj.

U paketu se se našli preparati koje sam podelila u dve kategorije, a one su: preparativna kozmetika i dekorativna kozmetika (šminka). Sadržaj paketa možete pogledati ispod:


Milk Powder Cleanser (enzimska, mlečna čistilica u vidu praha)
Waterfall Sun Essence (krema za lice sa SPF 50)
Pink Peeling Pads (tupferi natopljeni tonerom za eksfolijaciju lica)
Yuja C-Tamin Toner (toner za lice sa vitaminom C)
Yuja C-Tamin Serum (serum za lice sa vitaminom C)
Yuja C-Tamin Cream (krema za lice sa vitaminom C)
Mild Cleanser (nežni gel za čišćenje lica)
Primer Supreme Moist Fit #Pink Peaches (prajmer za lice na vodenoj bazi sa pigmentom za ujednačavanje tena, čini kožu vlažnom i mekanom)
Perfect Cover Concealer Pencil (korektor u vidu olovke u nijansi natural)
Matte Lipsticks (mat karmini u nijansama Dangerous Pink i Glamorous)
Lipstick #Audrey Peach (ruž za usne)



Opis proizvoda: "Praškasta čistilica koja će uz pomoć blagog enzimskog pilinga odstraniti sve nečistoće iz pora, ostavljajući kožu čistom, hidriranom, mekanom i zdravom."

Glavni sastojci: Trehaloza (vrsta šećera koji hidrira i omekšava kožu zajedno sa Betainom), Betain (može se pronaći u pšenici i ječmu), kao i enzim izvučen iz papaje (pomaže u eksfolijaciji kože na nežan način).

Pogodna za sve tipove kože!

Način upotrebe: Otvoriti pakovanje i uzeti jednu kesicu, istu protresti par puta i otvoriti po isprekidanoj liniji. Prosuti praškasti sadržaj na mokar dlan i zatim kreirati penu. Uz pomoć pene blagim kružnim pokretima očistiti lice u trajanju od 10 sekundi po predelu koji se tretira i zatim isprati.


Moje mišljenje:

- Bila sam ubeđena da će jedino piling sa česticama koje se pod prstima osećaju (poput izmrvljene koštice neke voćkice, šečera, soli ili kafe) zaista uraditi eksfolijaciju kože i dubinski očistiti pore i moram priznati da uopšte nisam bila u pravu jer me je ova enzimska čistilica uverila da i nežan piling može i te kako očistiti kožu od svih nečistoća i ostaviti je zaglađenom, mekanom i svilenkastom na dodir. Koristim ga sigurno nekih mesec dana svaki drugi ili treći dan i zaista sam prezadovoljna sa efektom koji pruža. Miriše mi pomalo na mleko i takvu teksturu i ima kada se pomeša sa vodom, ali jako lepo peni i veoma je nežan prema koži. Nije mi izazvao nikakve neželjene reakcije i nije mi dodatno isušio kožu. Nakon njega bih nanela neku hidratantnu kremu i legla da spavam, a ujutru bi mi koža izgledala u potpunosti preporođeno. Fenomenalan proizvod i smatram da bi većinu grubljih pilinga trebalo da zamenimo baš ovakvim, enzimskim, jer radi čak i bolji posao bez iritacije kože.

Možete ga poručiti OVDE!



Opis proizvoda: "Krema za lice i telo sa zaštitnim faktorom 50 koja će pored toga koži pružiti efekat hlađenja i time je umiriti i pružiti joj dodatnu hidrataciju jer je na vodenoj bazi i samim tim je lagan i ne ostavlja masan trag na koži nakon nanošenja."

Glavni sastojci: prirodan sastojak za zaštitu kože od štetnog sunčevog zračenja (No. 10-0910747) odnosno supstanca napravljena od sedam prirodnih ekstrakta koji će umiriti kožu od dejstva štetnog zračenja i pružiti joj optimalnu zaštitu bez iritacije. Pored toga u kremi se nalaze i: ekstrakti semenke suncokreta i čija semena koji će učiniti da koža izgleda zdravo i vratiti joj gipkost.

Pogodna za sve tipove kože!

Način upotrebe: Naneti na bilo koji deo tela koji će biti izložen štetnim sunčevim zracima.


Moje mišljenje:

- S obzirom na količinu proizvoda koji se dobija ja ga nisam stavljala na celo telo, već sam ga koristila samo na licu, a dečko na tetovaži jer je tu koža najosetljivija i potrebna joj je dodatna zaštita, ali se time i sprečavanja da boja iste izbledi. Moram priznati da mi kod nje jedino smeta miris jer nije prijatan, ali on ispari čim koža upije samu kremu. Tekstura je nešto tečnija nego što sam mislila da će biti pa podseća na fluid, međutim jako se lepo razmazuje i za par sekundi imate osećaj kao da ništa niste naneli na lice koliko je lagana i koliko ne ostavlja nikakav masan trag ili lepljiv film. Fenomenalna je i kada je stavim imam osećaj kao da sam osvežila lice sa vodom, recimo. Apsolutna preporuka!

Možete je poručiti OVDE!



Opis proizvoda: "Tupferi za nežnu eksfolijaciju kože natopljeni tonerom doprinose regulisanju pH sredine kože, kao i lučenju sebuma, dok ostali sastojci vrše piling i doprinose dubinskom čišćenju kože pružajući joj mekoću ujednačavanjem teksture čime je čine osveženom."

Glavni sastojci: PHA (voćna kiselina koja ima pH vrednost od 4,5 do 5,5 i koja time vrši blagi piling kože) i Pink cvetni kompleks (koji doprinosi hidrataciji kože i koji umiruje kožu i ne dovodi do isušivanja).

Pogodni za sve tipove kože!

Način upotrebe: Nakon čišćenja lica nežnim kružnim pokretima preći preko lica izbegavajući predeo oko očiju i to sa hrapavijim delom tupfera (onaj koji ima ispupčene kružiće koji vrše piling). Sačekati nekoliko sekundi da se toner osuši i zatim nastaviti dalje sa rutinom nege kože. Preporučuje se korišćenje uveče odnosno onda kada znate da se nećete izlagati direktnom sunčevom zračenju. Obavezno proveriti da li ste dobro zatvorili poklopac kutije u kojoj se nalaze tupferi da se isti ne bi osušili i da tečnost ne bi isparila. *Tupfer može promeniti boju jer je pink zbog prirodnih sastojaka, ali to je sasvim normalno i zavisi do toga koja je pH vrednost vaše kože.


Moje mišljenje:

- Oduševila sam se i sa ovim pilingom, kao i sa onim enzimskim o kojem sam vam pisala na samom početku. Tupferi su jako nežni i nimalo nisu hrapavi iako možda tako izgledaju. Uopšte nemate osećaj da vršite eksfolijaciju, a ujutru se možete probuditi sa mrtvim ćelijama na licu koje se vide kao isperutana koža čime znate da deluje. Jako lepo mirišu, svaki tupfer je taman onoliko natopljen tonerom koliko vam je potrebno da pređete celo lice, pa i vrat i dekolte i moram priznati da je ovo pakovanje dovoljno za nekoliko meseci jer nema potrebe da češće vršite ekfolijaciju od dva puta nedeljno. Još jedna preporuka!

Možete ih poručiti OVDE!

- Yuja C-Tamin Toner, Serum & Cream -

TONER

SERUM
KREMA

Opis proizvoda:
"Gel u vidu tonera, serum i krema deo su iste Yuja kolekcije sa vitaminom C koji zjedno ujednačavaju i posvetljujuju ten zbog izbeljujućeg efekta koji će oživeti beživotnu i dosadnu kožu koja ima neravnu teksturu. Pomoći će u hidrataciji i dubinskom čišćenju kože."

Glavni sastojci: ulje semenki Yuja biljke koje sadrži Limonen i Polifenol (koji oživljuju i regenerišu kožu), ekstrakt biljke Yuja (sadrži vitamine A i C, kao i minerale koji pomažu pri pružanju potebne nege koži), esencijalno ulje biljke Yuja (pruža taj prelepi miris koji osetite prilikom korišćenja proizvoda), kompleks od 10 tipova vitamina (koji su aktivni sastojci jer doprinose ujednačavanju tena).

Pogodni su za sve tipove kože!

Način upotrebe: Toner koristiti kao prvi korak u rutini nege kože, uveče pred spavanje jer ne bi trebalo da se koristi prilikom izlaganja suncu zbog kontra efekata usled korišćenja vitamina C. Naneti malu količinu na tupfer ili na ruku i kružnim pokretima očistiti lice utapkavajući proizvod sve dok ga koža ne upije. Serum koristiti nakon tonera tako što ćete prstima umasirati proizvod u kožu, a nakon upijanja naneti kremu iz iste kolekcije u tankom sloju.

TONER

SERUM
KREMA


Moje mišjenje o sva tri proizvoda iz Yuja linije sa vitaminom C:

- S obzirom na to da korišćenje ovih proizvoda nije preporučljivo kada planirate izlaganje sunčevim zracima, a da sam imala dosta otvorenih proizvoda koje sam već koristila za večernju rutinu nege kože ovu liniju sam najmanje koristila do sada i isprobala pre nekoliko večeri samo jednom kako bih vam barem prenela prve utiske. Prvo bih lice očistila sa tonerom koji je više u vidu gela za čišćenje lica jer peni nego što je u vidu tonika. Nakon što ga koža upije, nanela bih serum koji bih utapkala sve dok i njega koža u potpunosti ne upije i onda bih nanela kremu u tankom sloju koja je baš lagana i najviše mi je prijala. Ujutru mi je zaista koža izgledala osveženo i već sam primetila da mi je koža bila blago posvetljena i ten ujednačen. Jedva čekam da mi ovo budu jedini proizvodi za negu kože u večernjem periodu tokom jeseni i zime jer ih je tada najbezbednije koristiti.

Za više informacija kliknite na ime istih i bićete automatski preusmereni na onlajn prodavnicu: TONER, SERUM & KREMA!



Opis proizvoda: "Blago kiseli čistilni gel za lice koji uklanja izumrele ćelije i sve štetne produkte koji su se stvorili u koži i to uz pomoć prirodnih sastojaka."

Glavni sastojci: ekstrakt cveta nevena i vode različka (cornflower) koji zajedno kreiraju barijeru na koži da je zaštite od štetnih uticaja kako bi uvek bila hidrirana i vlažna. Pored toga kontrolišu lučenje sebuma i pomažu da koža uvek izgleda osveženo i zdravo.

Pogodan za sve tipove kože!

Način upotrebe: Na pokvašene dlanove istisnuti jednu pumpicu i napraviti penu kojom je potrebno kružnim pokretima očistiti kožu i nakon toga je isprati.


Moje mišljenje:

- Nije mi se naročito dopao ovaj čistilni gel jer je za moje potrebe i suviše blag pa sam ga prosledila, međutim ukoliko volite nežnije čistilice ili vam je potrebno nešto za "double cleansing" metodu onda vam svakako preporučujem da ga probate. Mislim da je sjajan u te svrhe, ali pošto imam previše proizvoda za čišćenje koji mi malo više odgovaraju jer osećam da mi dubinske očiste kožu ovaj sam prosto zanemarila i iz toga razloga prosledila. Miris je jako blag, dosta se oseća neven, tekstura je gelasta kao i kod svakog proizvoda ovog tipa i lepo peni, mada čak i nakon korišćenja nisam imala osećaj da je dubinski očistio kožu jer koži daje neki blagi film jer je čini zaštićenom pa mislim da je to glavni razlog zašto sam stekla takav utisak.

Možete ga poručiti OVDE!



Opis proizvoda: "Prajmer u vidu gela koji doprinosi održavaju normalne vlažnosti kože čineći je mekanom i zaglađenom. 3 u 1 proizvod koji posvetljuje ten zbog blagog pigmenta koji sadrži, poboljšava izgled bora i ima SPF30."

Glavni sastojci: Ekstrakt Jewelry kompleksa, kao i Vitaskin E. Pomažu pri ujednačavanju tena i pružaju koži prirodan sjaj i zdrav izgled.

Pogodan za sve tipove kože!

Način upotrebe: Naneti na kožu nakon čišćenja, a pre nanošenja pudera. Može se koristiti i samostalno kao blaga BB krema jer ima pigment za neutralisanje hiperpigmentacije.


Moje mišljenje:

- Sjajan prajmer za lice! Mnogo mi se dopada jer ga koža brzo upija, nije potrebno mnogo proizvoda, u sekundi ujednačava ten, pruža koži blagi sjaj i time joj daje efekat zdrave i negovane kože i čini da svaki puder legne savršeno. Odličan proizvod koji bih svakome preporučila jer mi nije izazvao nikakve neželjene reakcije i moram priznati da mi koža nikad lepše nije izgledala nakon nanošenja pudera od kada njega koristim.

Možete ga poručiti OVDE!



Opis proizvoda: "Korektor u olovci koji prikriva sve nesavršenosti."

Dostupan je u dve nijanse, a moja je Natural.

Glavni sastojci: ulje čajevca (pomaže da sve nesavršenosti brže nestanu sa lica, odlično za osetljivu kožu) i ulje šipka i argana (hrane kožu i doprinose održavanju njene vlažnosti).

Pogodan za sve tipove kože!

Način upotrebe: Naneti na sve nesavršenosti ili na problematične delove koje želite da prekrijete nakon nanošenja prajmer. Naneti utapkavanjem, a ne razmazivanjem kako biste postigli visoku pokrivnu moć. Prilikom korišćenja odvrnuti olovku malo po malo kako se ne bi polomila jer je tekstura vrlo kremasta i sama olovka veoma mekana. Obvezno čvrsto zatvoriti poklopcem kako bi se očuvala efikasnost negujućih sastojaka koje sadrži.


Moje mišljenje:

- Odličan proizvod da imate pri ruci gde god da ste. Praktično je pakovanje, lako se nanosi i zaista prikriva sve nesavršenosti ostavljajući kožu da izgleda prirodno i kao da ništa niste naneli.

Možete ga poručiti OVDE!

- Matte Lipsticks (Dangerous Pink & Glamorous) -



Opis proizvoda: "Karmini sa matirajućim efektom koji ne isušuju usne, a pružaju mat efekat koji traje satima. Zbog bogatih sastojaka doprinose vrhunskoj pigmentaciji čime možete biti sigurni da ćete sa ovim karminima biti u centru pažnje."

Dostupni su u dve nijanse, Dangerous Pink i Glamorous!

Glavni sastojci: Powdery Fit kompleks (pruža matirajući efekaz bez isušivanja) i Aqua Ceramide (hrani i neguje usne kako bi izgledale zdravo i hidrirano).

Dangerous Pink

Glamorous



Moje mišljenje:

- Oba karmina su zaista divna, ali mi se ipak više dopada bordo nijansa jer je nešto na šta sam i sama navikla. Zaljubila sam se u teksturu, koliko se lako nanose i klize po usnama, a koliko su pigmentovani, postojani i koliko lepo izgledaju i što pritom hrane usne i ne isušuju ih. Mislim da su mi ovi karmini omiljeni u celoj kolekciji koju imam, a na prvu loptu su me kupili zbog prelepih pakovanja koja su takođe mat.

Možete ih poručiti OVDE!



Opis proizvoda: "Kremasti ruž za usne u prelepoj, neutralnoj nijansi koji pruža fenomenalnu pigmentaciju i sjajno prijanjanje na usnama."

Glavni sastojci: ulja kompleks od 4 sastojaka (koji doprinose hidrataciji i nezi usana), a između ostalog i shea i kakao puter.


Moje mišljenje:

- Na prvu loptu nijansa mi se nije dopala jer nisam navikla na tako nešto na mojim usnama i kada je moj ten u pitanju, međutim prirastao mi je za srce nakon komplimenata od meni dragih osoba pa sam nastavila da ga koristim i sada mi je jedan od najomiljenijih karmina neutralnih odnosno nude nijansi. Izuzetno je kremast, postojan i vrlo pigmentovan i ni malo proziran kako inače umeju ovakvi karmini da budu. Baš je bogat u svakom smislu i savršeno neguje usne.

Možete ga poručiti OVDE!

- Ukoliko vam se bilo koji proizvod od navedenih dopao i voleli biste da isti posedujete možete se informisati o punim cenama istih klikom na ovaj link, međutim ukoliko želite da uštedite 30% prilikom kupovine istih kontaktirajte me putem e-mail adrese: milicastanisicms@gmail.com ili putem Instagram naloga @iammilitza jer ja umesto vas kao njihov ambasador mogu poručiti proizvode po nižoj ceni i time vam pomoći da i vi isprobate ove proizvode uz dodatan popust.

 To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
Koji biste proizvod vi prvo isprobali?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Predivno mi izgledaju sve stvari koje si dobila, odličan post mila ❤️

    lepotoodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Prije svega, sve pohvale za tvoje postove, koji su sve kvalitetniji. Svaki proizvod detaljno opišeš i sve to odradiš na jedan sjajan način. Što se tiče ove kozmetike, čula sam dosta riječi hvale i ne sumnjam u njen kvalitet. Divan post.❤️

    ReplyDelete
  3. Svi proizvodi izgledaju veoma zanimljivo, ne znam koji bih posebno izdvojila. Volim korejsku kozmetiku, tako da se nadam da ću u budućnosti probati nešto od ovih proizvoda.

    ReplyDelete
  4. Korejska kozmetika je uvijek dobar izbor što se tiče skincare-a ali meni je najveću pažnju u ovom postu pokupio crveni/bordo karmin koji na tebi izgleda kao da je baš napravljen za tebe! Predivno! xoxo

    LIVING LIKE V

    ReplyDelete
  5. Mnogo puta sam čitala recenzije o korejskoj kozmetici i vidim da je svi hvale. Takođe, ovi proizvodi mi djeluju veoma dobro i kvalitetno ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!