Fall Inspired | OUTFIT POST

 

Upravo čitate novi outfit post i mnogo mi je drago što mogu da vam predstavim kombinaciju koja je totalno inspirisana jeseni i koja mi je ovog godišnjeg doba apsolutno omiljena, a zavolela sam je iz nekoliko razloga. U nastavku ćete videti kako sama kombinacija izgleda, a meni je posebno draga zbog toga što zrači pozitivom, takođe i jer sam ukombinovala nešto za šta sam mislila da nikako ne ide zajedno a ispostavilo se da su džemper i suknja koje ćete videti na fotografijama ispod prosto stvoreni jedni za drugo. Uostalom, neću da dužim, hajde da pređemo na stvar!

Outfit se sastoji od noviteta sa Shein sajta, a u pitanju je džemper sa zvonastim rukavima u senf boji sa plitkom rolkom, koji je meni nešto najudobnije i komotnije što sam obukla, a uklapa se uz apsolutno svaku boju jeseni (bordo, braon, crno itd.). Pošto je dosta kratak odnosno dužina mu je do bokova (malo ispod pupka) odlučila sam da ga upašem u zelenu visoko-strukiranu suknju asimetričnog kroja (napred kraća, duža pozadi) sa leopard printom sa kojom sam apsolutno oduševljena i koja zapravo nosi ceo ovaj outfit. Jako lepo stoji, fenomenalno ističe figuru, prelepo je dizajniranja, kroj je predivan, materijal od kojeg je izrađena je tako mekan i prijatan za nošenje, a uz to je i ukrašena blagim karnerima i divnim leopard printom koji se prelepo uklapa uz zelenu osnovu same suknje. Obožavam je! Možete je poručiti preko Instagram profila @vittoriodesign2019 jer je ručno šivena i domaće proizvodnje! Sve sam zaokružila sa aksesoarima, a odabrala sam ih u crnoj boji jer se tako sve uklapa i savršeno ide jedno uz drugo. Crnu torbicu i čizme ste već videli na mom blogu, a one su od pre nekoliko sezona i prošlih kolekcija sa Amiclubwear sajta i iz Deichmann prodavnice, dok su unihop čarape kupljene u lokalnoj prodavnici. Obožavam ovu kombinaciju i mislim da se to i vidi, a kako se vama dopada?

Uživajte u fotografijama! :)
















Džemper/Sweater: SHEIN
Suknja/Skirt: @vittoriodesign2019 (na profilu je aktuelno sniženje do -50% na određene modele)
Torbica/Bag: Amiclubwear
Čizme/Boots: Deichmann

Sve dostupne varijante džempera pogledajte ovde:


Klik iznad da ga pogledate na sajtu Shein, a ukoliko se odlučite za kupovinu uz moj kupon kod 4Qmilica imate dodatnih 15% popusta na sve porudžbine iznad $60!

Da li vam se dopada outfit i da li biste ga nosili?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. I like your information which is very useful for me. Thanks.

    Infant Clothes Online India

    ReplyDelete
  2. Kombinacija boja je savršena, a ti si tako divna s tim pletenicama! <3


    http://www.couture-case.com/

    ReplyDelete
  3. Presladak outfit i savršene boje!
    Cmokić

    https://bambolai.com/

    ReplyDelete
  4. Prelep ti je outfit! Mnogo mi se svidja, a ti si prezgodna. 😘

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!