Recenzija ekskluzivnih preparata za negu kose sa Robusta kafom i luksuznim proteinima kašmira | L'biotica BIOVAX

 

Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu!

Znate koliko uživam u isprobavanju novih proizvoda i da uvek sa ushićenjem prenosim vama utiske o istima tako da su recenzije uvek nešto čemu se posebno radujem, a pogotovo kada mi je mišljenje o isprobanim preparatima i te kako pozitivno. Zašto, pročitaćete u nastavku!

L'biotica BIOVAX je poljski brend koji je odnedavno dostupan na našem tržištu, a osvajač je brojnih nagrada i priznanja kada je u pitanju nega kose, tela i lica. Kod nas ga u prodaji možete pronaći ekskluzivno u lilly drogerijama širom Srbije, a više informacija o samim proizvodima koji se nalaze u njihovom asortimanu možete pročitati na sajtu Kozmetika&Parfemi jer su oni oficijalni uvoznici i distributeri pomenutog brenda.

U nastavku ovog posta ću vam predstaviti liniju preparata za negu kose koja je posebna po tome što sadrži Robusta kafu i luksuzne proteine kašmira, a namenjena je za kosu kojoj je potrebno jačanje, povećanje volumena i zaštita od prekomernog gubitka.

Ovu liniju proizvoda čine:


Šampon za kosu (200ml)
Maska za kosu (150ml)

Ono čemu sam se najviše obradovala je upravo piling za teme glave jer je preparat tog tipa potpuna novina za mene i iz tog razloga ću vam njega prvo recenzirati jer verujem da i vas najviše zanima njegov efekat.


O proizvodu: "Piling za kosu sa 97% prirodnih sastojaka sadrži ekstrakt plemenite kafe Robusta, luksuzne proteine kašmira, kaolin i biljno sirće koji međusobno delujući, stvaraju prefinjenu negu za kosu kojoj je potrebno jačanje, povećanje volumena i zaštita od prekomernog gubitka.

Poboljšava dotok krvi u vlasište i stimuliše folikule kose na zdrav rast. Ekstrakt kafe Robusta koji karakteriše vrlo visok sadržaj kofeina, podstiče mikrocirkulaciju. Pojačavajući snabdevanje hranljivim materijama i kiseonikom u folikulima kose, povećava volumen od korena do vrha.

Proteini kašmira su sinonim za luksuz i eleganciju, pomažu zadržavanju vlage u kosi stvarajući zaštitni film dajući elastičnost, mekoću, zdrav izgled i svilenkasti sjaj kose. Kaolin, najnežnija od svih glina, preporučuje se za osetljivo vlasište, te efikasno apsorbuje višak sebuma. Biljno sirće učvršćuje ljuske kutikule, čini kosu mekom i sjajnom, te olakšava raščešljavanje."

Količina: 125ml
Cena u lilly drogerijama i na njihovom online sajtu: 629 RSD (trenutno na popustu 40% do kraja oktobra!)

Za više informacija kliknite OVDE!


Moje mišljenje:

- Kao što sam već napomenula, do sada nisam imala prilike da koristim proizvode ovog tipa i zato sam najviše bila zainteresovana za sam efekat istog.

- Iako ne pijem kafu, veliki sam ljubitelj njenog mirisa ai samim tim obožavam sve preparate koji je imaju u svom sastavu barem kao mirisnu notu, a kafeni pilinzi za telo su mi upravo i najomiljeniji tip proizvoda za eksofolijaciju.

- Kada sam pomirisala ovaj divan piling nisam mogla da odolim da ga odmah ne probam i zato sam ga upotrebila već to veče nakon što je paket stigao. On se koristi na sledeći način: potrebno je da nakvasite kosu i da ga utrljate u teme kružnim i nežnim pokretima prstiju, a zatim da ga isperete i da nastavite sa klasičnim pranjem kose uz šampon i masku. Koristi se jednom nedeljno i mislim da za češću upotrebu svakako nema potrebe tako da će vam ova jedna tubica trajati barem 2-3 meseca što je odlično kada uzmemo u obzir njegovu cenu.

- Tekstura mu je kao kod svakog pilinga ovog tipa, jako je kremast i nije potrebno mnogo proizvoda da se nanese na celo teme odnosno skalp. Ne izaziva iritacije, nije grub i ukoliko korisite ostala dva proizvoda iz ove linije sa Robusta kafom i luksuznim proteinima kašmira onda će vam kosa stvarno predivno mirisati do sledećeg pranja.

- Nakon samo jednog pilinga sam primetila ogromnu razliku jer su naslage peruti u velikoj količini nestale, kosa mi se manje mastila i tek sam opet morala da je perem 4-5 dana nakon pranja kada sam radila piling, tako da je produžen taj period između dva pranja koji je inače svega 2-3 dana. Kosa mi je živahnija, sjajnija i duže je izgledala čisto. Smanjila mi se pojava peruti na duže staze, a posle mesec dana korišćenja odniosno 4 upotrebe moram priznati da sam primetila pojavu nove kose i da mi kosa raste brže, ali i da manje opada što je svakako za svaku pohvalu.

- Ovaj proizvod je novitet koji nam je svima bio potreban i drago mi je da sam uvela još jedan preparat za negu kose i da je on ovakvog tipa, jer kao što nam je s vremena na vreme potrebna eksfolijacija kože kako bi se skinule izumrele ćelije i dubinski očistile pore isto važi i sa temenom glave, a takođe se pilingom poboljšava cirkulacija u tom predelu i krvotokom do temena dolazi više nutrijanata što poboljšava kvalitet dlake i regeneraciju kose. Ne isušuje kosu!

- Imate moju najiskreniju preporuku i mislim da je sada pravo vreme da uvedete ovakav proizvod u rutinu pranja kose jer je tokom oktobra snižen čak 40% u Lilly drogerijama!

- Možete ga poručiti OVDE ili pronaći u svim lilly drogerijama širom Srbije!


O proizvodu: "Šampon za jačanje kose sa 95% prirodnih sastojaka sadrži ekstrakt plemenite kafe Robusta i luksuzne proteine kašmira, koji međusobno delujući, stvaraju prefinjenu negu za kosu kojoj je potrebno jačanje, povećanje volumena i zaštita od prekomernog gubitka.

Bogata formula nežno čisti i neguje kosu, obavijajući je u pravi luksuz. Meka kremasta pena i blagotvorna aroma kafe čine pranje kose ritualom maženja. Kosa je duboko obnovljena, hidratizovana i meka."

Količina: 200ml
Cena u lilly drogerijama i na njihovoj online prodavnici: 529 RSD (cena sa uračunatim popustom od 40% koji važi do kraja oktobra!)

Za više informacija kliknite OVDE!


Moje mišljenje:

- Jako je teško pronaći šampon koji ne sadrži silikone i da mu je sastav prirodnog porekla tako da mi je mnogo drago da sam konačno pronašla upravo takav preparat i da mogu da podelim sa vama utiske o njemu nakon nekih mesec dana korišćenja.

- Miriše takođe na Robusta kafu kao i prethodno recenziran proizvod, a tekstura mu je poput kašmira koji ima u sastavu - svilenkasta i meka. Srednje je gust, jako lepo peni i uopšte nije potrebno mnogo šampona da dubinski opere kosu. Ja uvek šamponiram kosu dva puta i ova tuba mi je tek na pola potrošena.

- Kao što sam već spomenula, dubinski očisti kožu od viška masnoće i daje joj predivan, prirodan sjaj, a dlaka je na dodir svilenkasta i mekana. Kosa je tako lepršava i živahna, nije isušena a produžen je rok između dva pranja kada se koristi sa pilingom iz iste kolekcije. Fenomenalan šampon za sve osobe koje žele da spreče opadanje kose, da ubrzaju rast dlake i da pospeše rast nove i jače kose. Obožavam ga!

Možete ga poručiti OVDE ili pronaći u svim lilly drogerijama širom Srbije!


O proizvodu: "Maska za kosu sa 96% prirodnih sastojaka sadrži ekstrakt plemenite kafe Robusta i luksuzne proteine kašmira, koji međusobno delujući, stvaraju prefinjenu negu za kosu kojoj je potrebno jačanje, povećanje volumena i zaštita od prekomernog gubitka.

Bogata formula nežno čisti i neguje kosu, obavijajući je u pravi luksuz. Meka kremasta pena i blagotvorna aroma kafe čine pranje kose ritualom maženja. Kosa je duboko obnovljena, hidratizovana i meka."

Količina: 150ml
Proizvod trenutno nije raspoloživ na sajtu pa nemam informaciju o sniženoj ceni, ali ga možete potražiti u lilly drogerijama i tamo se informisati o pomenutom. Verujem da je mala razlika između cene maske i pilinga.

Za više infromacija kliknite OVDE!


Moje mišljenje:

- Maske za kosu obožavam da koristim i retko koja mi se do sada nije dopala jer su uglavnom sve imale slične efekte i bile su delotvorne. Ono što tražim od jedne maske je da mi neguje krajeve, da su oni manje ispucali i da budu mekani kao i ostatak kose, ali i da lepo mirišu jer prosto uvek naginjem ka kupovini proizvoda za kosu koji imaju specifičnu mirisnu notu tj. onu koja mi se dopada.

- Ova maska, kao i ostali preparati iz ove linije, takođe miriše na Robusta kafu koja se zajedno sa luksuznim kašmirom nalazi u njenom sastavu i ima 96% prirodnih sastojaka. Tekstura joj je gušća od šampona i dosta je kremasta što se i očekivalo od preparata ovog tipa. Dopada mi se što se proizvod istiskuje tj. što dolazi u tubi jer mi je tako praktičnije, a vrlo je malo preparata potrebno za nanošenje na krajeve pa će vam dugo trajati.

- Posle korišćenja kosa je izrazito mekana, pogotovo krajevi i ima predivan miris i prirodan sjaj. Odlična je jer ne zamašćuje dodatno kosu, ali bih vam svakako preporučila da je nanosite negde do nivoa ušiju jer se maske nikako ne preporučuju za predeo temena. 

- Nemam niti jednu zamerku, opravdala je sva moja očekivanja i zajedno sa prethodna dva preparata čini savršen trio jer pruža kompletnu negu za kosu kojoj je potrebmo jačanje i sprečavanje prekomernog opadanja uz pojačan volumen. Oduševljena sam i sa njom!

Trenutno je rasprodata na Lilly online prodavnici, ali je možete potražiti u Lilly drogerijama širom Srbije!

- Teksturu svih proizvoda koje sam pomenula možete videti ispod:

levo je šampon, maska u sredini, piling je desno

- Dakle, nakon mesec dan korišćenja apsolutno bih vam preporučila sve proizvode iz ove linije preparata za negu kose sa Robusta kafom i luksuznim proteinima kašmira jer su odličnog i prirodnog sastava, neguju i čiste kosu dubinski, ne isušuju je, doprinose bržem rastu i jačanju kose, ali i smanjuju njeno prekomerno opadanje. Ukoliko budete jednom probali neki od ovih preparata sigurna sam da će te mu se uvek vraćati, a kao trio čine fenomenalnu kombinaciju i više preparata za negu kose vam nisu potrebni pored njih. Možete ih poručiti na Lilly online prodavnici ili ih ekskluzivno pronaći u svim Lilly drogerijama širom Srbije po akcijskim cenama do kraja oktobra jer su na popustu čak 40%!

*Za više informacija o poljskom brendu Biovax kliknite OVDE!

- Da li ste probali nešto ovog brenda ili preparate iz ove linije i kakvi su vaši utisci?

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Meni se neretko javlja perut sad u ovom periodu kad je hladnije tako da ću potražiti i isprobati piling za kožu glave. Hvala na iskrenoj i temeljnoj recenziji ovih proizvoda! :D


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!