Recenzija prirodnih pigmenata | @puffy_care

 

Zdravo svima i dobro došli u još jedan post na mom blogu! Kao što ste već mogli da zaključite po naslovu danas za vas pišem recenziju @puffy_care pigmenta domaće proizvodnje napravljenih od prirodnih sastojaka.

U pitanju su praškasti pigmenti dostupni u nekoliko različitih nijansi, a pojedinačna cena im je 250 dinara, dok postoji akcija da ukoliko poručite 4 dobijate 1 gratis (4+1), ali takođe i da ukoliko kupite 2, treći možete kupiti po ceni od 150 dinara. O svim akcijama, promocijama i sniženjima se možete informisati preko njihovog Instagram profila @puffy_care putem kojeg iste možete i poručiti, a dostavu za sada vrše samo na teritoriji Srbije.

U nastavku ovog posta vam prenosim mišljenje o 5 različitih nijansi koje se zovu: Gold Child, Candy Crush, Black Diamond, Throne i Atlantis!


Šta su pigmenti?

- Pigmenti su viskokoncentrisane senke za oči u prahu koje sadrže sastojke koji im pomažu da dobro prijanjaju na koži kapka. Pružaju intenzivan efekat i ne zadržavaju se u pregibu oka. Višestruko su koncentrovaniji od klasične senke i sa vrlo malo praha postižete punu pigmentaciju koja se uvek može još više nadograditi ukoliko vam je potrebno da bude intenzivnija.

žuta - Gold Child, pink - Candy Crush, plava - Atlantis, zelena - Throne i crna sa ljubičastim tonovima - Black Diamond


Pojedinačna cena pigmenta: 250 RSD
Možete ih poručiti OVDE!


Moje mišljenje:

- Veliki sam ljubitelj šminke i iako se jako retko šminkam u poslednje vreme moram priznati da mi senki i pigmenata nikad nije dosta. Do sada sam imala prilike da koristim samo jedan pigment od jednog drugog brenda i jako mi se svideo jer se uz samo jedno nanošenje dobije potpuni intenzitet same nijanse, iz tog razloga sam jedva čekala da nanesem ove divne pigmente u 5 prelepih nijansi (Gold Child -žuta, Candy Crush - pink, Atlantis - plava, Throne - zelena i Black Diamond - crno/ljubičasta) i odmah ću vam reći da nikako ne mogu da se odlučim za jednu i da je predstavim kao favorit jer se zaista ne zna koja je lepša.

- Pigmenti su jako fino i sitno mleveni, praškaste su teksture i iz tog razloga morate biti jako oprezni sa njima jer se dosta truse i vrlo je lako napraviti nered pa imajte to na umu. Probala sam da ih nanosim na nekoliko načina i najbolje su se pokazali kada sam ih nanela prstima ili navlaženom pljosnatom četkicom (možete je naprskati fiksatorom ili blago pokvasiti vodom).

- Isprobala sam ih u nekoliko makeup look-ova i svaki je bio poseban na svoj način baš zbog upotrebe ovih jarkih boja. Kako izgleda nijansa u pakovanju tako izgleda i na kapku tako da zaista nemam zamerku što se tiče pigmentacije, a u pitanju je prirodna i veganska formula tako da su i te kako bezbedni za korišćenje na očima, neće izazvati nikakve iritacije niti će trajno ili privremeno obojiti kapak i nakon uklanjanja micelarnom vodom ili drugim sredstvom tog tipa sa kojim skidate šminku sa očiju.

- Oduševljena sam sa njima i skoro nisam koristila pigmente koji su ovako lepo samleveni, koji u sebi imaju sitne šljokice koje daju efekat duo-chrome momenta jer se na kapcima iz različitih uglova pokazuju kao da su druge boje. Na primer, pink ima plavičaste šljokice u sebi, crna ima ljubičaste i pink itd. Zaista su sve nijanse fenomenalne i vrlo je lako raditi sa njima pa sam sigurna da bi svako uživao koristeći ih.

- Ukoliko vas zanima kako se nanose i kako izgledaju na kapku možete pogledati ovaj IGTV video koji sam snimila pre mesec dana i u kojem sam nanosila pigment u nijansi Atlantis!

- Bliži kadar nijansi možete pogledati ispod, a od mene čista desetka za sve njih!











- Koja nijansa se vama najviše dopada?
- Pišite mi u komentarima ispod! :)

Pigmente, kao i body glow mist koji imaju u svojoj ponudi možete poručiti OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam je bio interesantan za čitanje.

- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments