Shein x Kaćuška | OUTFIT POST



Zdravo svima i dobro došli u novi OUTFIT post na mom blogu! Ovog puta vam predstavljam kombinaciju koja je za mene izlazak iz zone komfora ali koja mi se takođe mnogo dopala kako izgleda na meni i sa kojom sam i te kako ponosna. Preovladava "country" odnosno "Western" fazon koji se meni u poslednje vreme mnogo dopada, a tome su najviše doprinele široke visoko-strukirane farmerke koje sam poručila sa sajta SHEIN i koje zaista obožavam da nosim!

U nastavku ovog posta ćete videti fotografije kombinacije koja je sačinjena od klasične bele pamučne uske rolke koju možete pronaći skoro u svim prodavnicama, dok sam preko nje obukla svetlo plavi top, koji sam još letos poručila sa već pomenute online prodavnice Shein, kako bih razbila monotonost. Rolku sam upasala u malopre pomenute teksas pantalone koje su nešto najudobnije što posedujem, a izrađene su od pamuka i veoma lepo pristaju mojoj figuri jer ističu struk, a ne šire me u predelu kukova zbog ravnog kroja.

Što se tiče aksesoara, opredelila sam se za prelepe @tamtam.hm ručno rađene i oslikane minđuše u obliku leptira u plavoj boji ukrašene mojim omiljenim suncokretima. Obožavam ih i stvarno smatram da su nešto posebno jer su neobične i tako unikatne! Mislim da svako treba da poseduje ovako nešto i da zaiste oplemene svaku kombinaciju. Uz njih sam ukombinovala još jedan unikatan i ručno oslikan predmet, a u pitanju je @kacuska_bags Candy torbica koja je jako kvalitetno urađena i koju sam mnogo zavolela zbog "Zvezdane noći" koja je krasi na spoljašnjem delu. Možete je poručiti u mnoštvo različitih boji i dezena! Na kraju, odlučila sam se za jednostavan crni kajš sa srebrnom šnalom u obliku srca poručen sa Dresslily sajta, ali i za moje omiljene Deichmann čizme iz pretprošle sezone.

Ne znam šta više volim od pomenutih odevnih komada i aksesoara! Kako se vama dopada ovaj outfit?

































Minđuše/Earrings: @tamtam.hm
Rolka/Turtleneck: Not Branded (local store)
Majica/Top: SHEIN
Kajš/Belt: DRESSLILY
Pantalone/Jeans: SHEIN
Torba/Bag: @kacuska_bags
Čizme/Boots: Deichmann

Da li vam se dopada outfit i da li biste ga nosili?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Autfit je brutalan. Iako je sama ideja moćna, smatram da ne bi bio isti, bez torbe, kojom sam najviše oduševljena, jer je dala kombinaciji poseban pečat. 😍❤️

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!