Ecodenta prirodna pasta za zube | RECENZIJA

 

Ecodenta je evropska marka proizvoda za oralnu higijenu koja uključuje visoko-kvalitetne organske + veganske paste za zube za oralnu higijenu. Sve njihove paste su prirodnog sastava i bez štetnih materija koje inače sadrže ostale komercijalizovane paste za zube. Dostupne su u svim dm drogerijama širom Srbije, a u nastavku ovog posta ću vam recenzirati njihovu Whitening Beautifying pastu za zube za sve ljubitelje kafe, čaja, vina i cigareta.


O proizvodu: "Napravljen posebno za ljubitelje kafe, čaja, vina, pušenja. Limunski trio koji čine Bergamot, limunska eterična ulja i kalident aktivna je formula za izbeljivanje koja ojačava gleđ i osvežava dah."

Napomena: Za decu mlađu od 6 godina koristite količinu graška. Pri pranju zuba vodite računa da ne dođe do gutanja. Ako koristite bilo koji drugi proizvod koji sadrži fluor, obratite se svom stomatologu ili svom lekaru.


Količina: 100ml
Cena: 599 RSD


Moje mišljenje:

- Znate koliko volim proizvode koji su prirodnog sastava i da takvi najviše odgovaraju mom organizmu. Samim tim sam se oduševila kada sam saznala da je u dm drogerijama od nedavno dostupan litvanski brend Ecodenta koji u svom širokom asortimanu ima nekoliko vrsti pasti za zube sa različitim sastojcima i delovanjem, kao i za različite starosne grupe jer postoje paste za odrasle (koje mogu koristiti i deca ali u manjim količinama) i specijalizovane paste za decu.

- Kao što ste već mogli da pročitate, pasta sa fotografije iznad koja dolazi u prelepom zelenom pakovanju sadrži 100ml i krase je sastojci pod nazivom "limunski trio" (bergamot, limunska eterična ulja i kalident) koji pomaže u neutralisanju svih neprijatnih mirisa, čak i zadaha nakon pušenja cigareta, konzumiranja kafe, čaja ili vina. Opšte je poznato da se usled konzumacije pomenutog menja boja zuba, da oni žute i da se vremenom oštećuje njihova gleđ pa je pasta sa ovakvom zašititom i efektom preko potrebna svim osobama koji svakodnevnu piju kafu i pomenute napitke, ali i osobama koji su pušači i pate od neprijatnog zadaha.

- Koristim je već dve nedelje svako jutro i veče tako što malu količinu paste nanesem na četkicu i klasično operem zube. Tekstura paste je dosta gusta i drugačija od klasičnih pasti, ne peni u onoj meri kao ostale ali dovoljno da temeljno očisti zube. Ima ukus na limun koji prelepo osvežava dah i neutrališe apsolutno sve neprijatne mirise, a kasnije kada se limun manje oseća dominira bergamot koji je zadužen za dah koji predivno miriše sve do sledećeg pranja.

- Već nakon nekoliko upotreba sam primetila da su mi zubi znatno belji i da su smanjene žute naslage, a takođe izgledaju sjajnije i lepše. Osećam svežinu i čistinu u ustima tokom celog dana, a neprijatan zadah se ne oseća ni nakon konzumacije kafe, čajeva pa ni hrane što je za svaku pohvalu.

- Oduševljena sam ovom pastom i apsolutno bih je svakome od vas preporučila, pogotovo ako konzumirate pomenuto!

Možete je kupiti u svim dm drogerijama širom Srbije ili je poručiti OVDE putem Eco Beauty online prodavnice!

- Brend EcoDenta možete pronaći i na Instagramu putem korisničkog imena @ecodenta_srbija, kao i na Facebook stranici Ecodenta Srbija gde imate informacije o svakom njihovom proizvodu dostupnom na našem tržištu!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Da li ste probali neku pastu iz njihovog asortimana i kakvi su vaši utisci?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments