Prirodni preparati za negu kose | LAFY NATURAL



 Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu!

Lafy Natural je domaći brend osnovan od strane bračnog para iz Sombora koji je od nedavno dostupan u svim dm drogerijama širom Srbije. U njihovom asortimanu se za sada mogu pronaći dva proizvoda, odnosno 7 u 1 Rice Protein For Your Hair DETANGLER sa arganovim uljem i Instant Natural Volumen HAIR SEA MIST sa aloe verom. Oba preparata su potpuno prirodna, bez parabena, sulfata, silkona i alkohola, a ukoliko vas zanima moje mišljenje o istima, nastavite da čitate ovaj post.


Prvi proizvod sa kojim ću vas upoznati i preneti utiske o istom se naziva 7 u 1 Pirinčani protein za tvoju kosu - DETANGLER sa arganovim uljem.


O proizvodu: "Rice protein for your hair detangler with argan oil 7 in 1 na bazi proteina pirinča i proteina pšenice u kombinaciji sa pantenolom i uljima argana i lešnika učiniće da se vaša kosa oporavi i revitalizuje, te bude laka za raščešljavanje. Kompleks prirodnih proteina u ovom proizvodu hrane, jačaju i štite vašu kosu od negativnog dejstva sunca i vetra, i drugih stresora, te oporavljaju kosu i štite je od pucanja. Upotrebom ovog proizvoda vaša kosa dobija dugotrajan sjaj i potpunu hidriranost. Lagana prirodna formula učiniće vaše krajeve svilenkastim, sjajnim i voluminziranim."

Količina: 100ml

Za više informacija kliknite OVDE!


Mojw mišljenje:

- Ovakav proizvod mi je bio preko potreban jer mi se kosa jako brzo zamrsi, a mislim da ju je najteže očešljati kada je tek operem i to je bez ovog proizvoda maltene nemoguća misija.

- Ono što mi se posebno dopada kod ovog preparata je njegova ambalaža čiji je dizajn apsolutno prelep jer ga krasi prelepa pastelna roze boja, ali takođe je za svaku pohvalu što je doziranje uz pomoć pumpice koja se može zatvoriti ili otvoriti. Veoma praktično upakovan proizvod.

- Sama tekstura je jako lagana i ide ka tečnoj strani, a vrlo malo proizvoda je potrebno da proizvod nanesete na celu kosu. Ne utiče na brže mašćenje kose što je jako bitno, a opet sadrži negujuća ulja i proteine i time neguje kosu i ćini je svilenkastom i mekanom.

- Njegova glavna namena je razmršavanje kose odnosno potpomaže lakšem i bezbolnijem raščešljavanju. U tome je i te kako efikasan i stvarno nemam niti jednu zamerku. Oduševio me je!

- Kod njega me je prvenstveno kupio miris koji je prosto prelep, a takođe i sam efekat koji je za svaku pohvalu jer proizvod ne sadrži nikakve štetne sastojke poput silikona, parabena i sulfata, koji su inače sastavni deo skoro svih preparata za negu kose.

- Imate moju preporuku nakon skoro pa potrošene bočice! Biće ovo ponovljena kupovina!

Možete ga pronaći u svim dm drogerijam!

Naredni i ujedno poslednji preparat koji ću vam recenzirati, a koji se nalazi u njihovom asortimanu je sprej za kosu za postizanje instant, prirodnog volumena kose sa aloe verom.


O proizvodu: "Instant natural volume sea mist with aloe vera pruža instant volumen vašoj kosi. Ovaj proizvod je jedinstven po tome što u sebi sadrži biljku aloe vera koja štiti vašu kosu od UV zraka te pruža kosi savršenu hidriranost, a u kombinaciji sa morskom solju nudi visok stepen nutritivnih vrednosti. Potpuno prirodni sastojci učiniće da vaša kosa bude bujna čitave godine."

Količina: 100ml

Za više informacija kliknite OVDE!


Moje mišljenje:

- Kao i kod prethodno recenziranog preparata i kod ovog me je oduševila ambalaža koja je apsolutno prelepo dizajnirana i praktično osmišljena. Pastelno plava boja je prosto neodoljiva, a doziranje u spreju je baš ono što mi je potrebno kada je u pitanju proizvod ovakvog tipa. Ovo je prva pumpica koja je zaista kvalitetna i koja mi se nije pokvarila kod proizvoda ovog tipa, tako da pohvala i za to.

- Miris je apsolutno neutralan, a sprej providan. Nanosim ga isključivo na peškirom prosušenu kosu, pre sušenja ili feniranja. Raspršuje se ravnomerno i potrebno je svega nekoliko puta da pritisnete kako biste prekrili celu kosu sa proizvodom. Kada ga nanosim odnosno prskam to radim isključivo fokusirajući se na teme glave jer mi tu fali volumena.

- Kosa posle korišćenja i sušenja zaista dobija na volumenu i on je dugotrajniji nego inače jer mi volumen spadne obično već nakon par sati od pranja kose, a sa njim traje barem tokom celog dana. Ne masti kosu, omekšava je i daje joj na živahnosti. Još jedan fenomenalan prepart!

Možete ga pronaći u svim dm drogerija!


Brend Lafy Natural možete pronaći na Instagramu, a tamo vas očekuje više informacija o samim preparatima, kao i informacije o raznim promocijama, akcijama i sniženjima koja su aktuelna.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Da li ste probali ove preparate i kakvi su vaši utisci?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Tvoje recenzije su stvarno divnee..
    Nisam još uvijek probala njihove preparate, ali sigurno ću probati ubrzo.

    Imam novi post, bilo bi mi drago kad bi pogledala.. ly <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!