Recenzija ORIFLAME kozmetike | @branka.oriflame

 

Oriflame je švedski brend koji se već 50 godina bavi kataloškom prodajom visoko-kvalitetnih preparata po pristupačnim cenama, a na našim prostorima je dostupan nekoliko decenzija unazad zahvaljujući bezbroj divnih zastupnika među kojima je i Branka sa Instagram profila @branka.oriflame.

U nastavku ovog posta vam recenziram proizvode iz prošlo mesečne porudžbine i jedva čekam da vam pokažem šta se to lepo našlo u paketu Oriflame preparata kako za negu tela, tako i za negu lica.

Sadržaj paketa možete pogledati ispod:




O proizvodu: Naš najnoviji gel za tuširanje sa dodatkom voća, divnog, sočnog mirisa koji morate probati! Obilje prirodnih voćnih ekstrakata – kivija, grejpfruta & jabuke, vitamina, minerala & antioksidanata, pomaže u oživljavanju, i zaštiti kože. Dermatološki testirana, biorazgradiva formulacija."

Moje mišljenje:

- Voćni mirisi kupki i gelova za tuširanje su mi uvek bili omiljeni pa sam samim tim bila prijatno iznenađena kada sam ugledala ovaj gel za tuširanje jer sadrži ekstrakte kivija grejpfruta i jabuke što je za mene fenomenalna kombinacija mirisa.

- Ovaj gel za tuširanje koristila sam proteklih mesec i po dana i polako dostižem dno bočice jer sam ga zaista svakodnevno po više puta koristila jer izuzetno prija mojoj osetljivoj i suvoj koži tela i ne izaziva nikakve iritacije, crvenilo ili osip što mi se inače često dešava sa gelovima za tuširanje. Ima povoljno dejstvo jer se u njegovom sastavu nalaze prirodni sastojci!

- Miris je fantastičan i ostaje na koži sve do sledećeg tuširanja, a tekstura ovog gela je kako mu i ime kaže samo bih rekla da ide ka tečnijoj strani. Zelenkaste je boje i u njemu definitivno preovladava jabuka koja mu daje osvežavajuću mirisnu notu.

- Nakon već 2-3 upotrebe primetila sam da mi je koža osvežena, a nimalo je nije isušio već doprineo dugotrajnijem vlaženju kože i pružanju hidratacije.

- Imate moju iskrenu preporuku!

Količina: 250ml
Cena: 729 RSD

Za više informacija kliknite OVDE!


O proizvodu: "Lep sapun u obliku zvona unosi u vaš dom ukusne praznične mirise hrskave brusnice, aromatičnog crnog čaja i nagoveštajima reskog đumbira. Uživajte u prazničnom duhu! Pogodno za nežno, svakodnevno čišćenje. U prelepom, prazničnom dizajnu i poklon kutiji. Ograničena serija."

Moje mišljenje:

- Dakle, kao što ste već imali prilike da pročitate u opisu iznad, u pitanju je ograničena serija proizvoda u prazničnom duhu. Reč je o sapunu u obliku zvonca sa mašnicom koji ima mirisne note brusnice i crnog čaja.

- Nažalost, trenutno ga nije moguće poručiti što ne znači da se neće ponovo vratiti u nekom drugom obliku i pakovanju u prazničnom katalogu sledećeg meseca.

- Mislim da je ovo idealna ideja za poklon i da vam svakako preporučujem da pogledate Oriflame katalog sledećeg meseca i da na vreme obezbedite ovakve, praznično upakovane, poklone za vaše najmilije. Do tada možete pogledati i ponudu sniženih proizvoda za crni petak, a to možete učiniti ovde!

- Sapun me je apsolutno očarao što zbog pakovanja, što zbog oblika, što zbog predivnog mirisa koji me podseća na božićne kolačiće. Toliko je lep da sam se prvih nekoliko dana suzdržavala da ga ne probam, međutim drago mi je da sam ipak presekla i krenula sa njegovom upotrebom jer mi ulepša svako pranje ruku.

- Nisam ga koristila za telo jer sam u to vreme isprobala malopre recenzirani gel za tuširanje, ali sam sa njime prala ruke i pala s nogu koliko ih lepo neguje, a ostavlja ih mirisnim sve do sledećeg pranja. Oduševljena sam!

Količina: 75g
Cena: 229 RSD

Za više informacija kliknite OVDE!


O proizvodu: "Milk & Honey Gold hranljiva krema za telo i ruke je blaga krema koja neguje ekstraktima organskog mleka i meda. Intenzivno hrani kožu ruku i tela čineći je nežnom, gipkom, mirisnom i hidriranom tokom celog dana."


Moje mišljenje:

- Kad biste samo mogli da pomirišete ovu predivnu kremu preko ekrana apsolutno biste pali s nogu koliko fenomenalno miriše na med i mleko, koja je ujedno moja omiljena mirisna nota.

- Tekstura ove kreme je naizgled dosta gusta, a opet lagana i laka za razmazivanje. Koža kako tela tako i ruku je vrlo brzo upija, ne ostavlja lepljiv trag niti beli film, a koža bude mekana kao pamuk i miriše sve do tuširanja. Fantastično hidrira kožu i uz redovno korišćenje je regeneriše i rešava se suvoće pružajući joj dugotrajnu vlažnost.

- Apsolutno obožavam ovu kremu i mislim da mi je ovo nova omiljena mazalica za telo! Nije mi izazvala nikakve iritacije i neželjene reakcije tako da je samim tim odlična i za osetljiv tip kože.

- Imate moju iskrenu preporuku mada verujem da je većina vas već isprobala ovu kremu jer je ona jedan od njihovih najprodavanijih proizvoda!

Količina: 250ml
Cena: 999 RSD

Za više infromacija kliknite OVDE!


O proizvodu: "S vremena na vreme, usled raznih životnih izazova, naša koža postaje opuštena, dehidrirana i umorna. Ova intenzivna noćna maska dubinski hidrira kožu, oslobađa je od znakova umora i čini da ujutru izgleda odmorno, blistavo i revitalizovano. Intenzivno hidrira kožu i dubinske je neguje - 92% ispitanika je to potvrdilo! Intenzivno ishranjuje kožu tokom noći, momentalno hidrira. Više od maske za lice, više od noćne kreme - to je 8 sati sna u teglici i savršen je dodatak našoj uobičajenoj NovAge rutini. Delikatan miris. Testirano klinički na korisnicima i dermatološki. Klinički testirano!"


Moje mišljenje:

- Nisam imala pojma da postoji ovakav preparat sve dok ga nisam ugledala u ovom paketu. Prvi put se susrećem sa noćnom maskom i samim tim nisam znala šta da očekujem, ali ono što je ona pružila mojoj koži je nešto što nijedna krema niti bilo kakav serum još uvek nije.

- Pakovanje ove maske baš predstavlja koji luksuz koži ona pruža, miriše jako suptilno i nežno. Tekstura je dosta lagana i maska se jako lepo razmazuje. Koža lica je upija čim je umasirate u kožu i odmah je ostavlja mekanom i zaglađenom.

- Koristila sam je nedeljama unazad svako veče i ostala zatečena rezultatima. Prvi efekat koji sam primetila je odmah bio sledeće jutro kada sam bila u šoku koliko izgledam odmorno i koliko mi je koža bila mekana na dodir i osvežena. Ten je ujednačen, koži vraćena elastičnost, postala je vidno zategnutija bez osećaja zatezanja, rešila se suvih delova na mojoj koži a nije je dodatno zamastila. Apsolutno je pogodna za sve tipove kože, ali smatram da najviše odgovara masnoj, a dehidriranoj jer potpuno regeneriše kožu i pruža joj sve što joj je potrebno da izgleda blistavo, zdravo i negovano.

- Verujte mi na reč kada vam kažem da bolju noćnu kremu nećete pronaći, jer ova maska ima intenzivno delovanje i izuzetno prija koži, a ne izaziva nikakve iritacije.

- Najiskrenija preporuka od mene!

Količina: 50ml
Cena: 899 RSD (snižena sa 2599 RSD)

Za više informacija kliknite OVDE!


O proizvodu: "Osetite osvežavajući buket prolećnog cveća koji za vas cveta svakog dana uz ovu hidratantnu kremu za ruke koja vas opija predivnim cvetnim notama. Čini ruke negovanim, nežnim i mekim. Priredite nekom divan poklon ili obradujte sami sebe."


Moje mišljenje:

- Ova krema je takođe bila dostupna u ograničenim količina tokom "limited edition" ponude što opet ne znači da će ponovo biti dostupna u sličnom obliku. S obzirom na sličan sastav, a razliku samo u mirisnim notama, verujem da će isti efekat imati kao bilo koja njihova krema.

- Miris ove kreme u prelepom cvetnom pakovanju je baš takav kakvim je pakovanje ilustrovano - cvetan i nežan. Božanstvena je, a sama formulacija je veoma lagana i brzo se razmazuje uz još brže upijanje. Ne ostavlja masan trag na koži i nakon par sekundi možete obavljati sve svoje obaveze nesmetano odnosno bez da vam bilo koji predmet klizi iz ruku. Roze je boje što još više doprinosi njenoj neodoljivosti!

- U ovom periodu kada je napolju veoma hladno i vetrovito moja koža ruku postaje još osetljivija, sklona isušivanju, pucanju i čak stvaranju ekcema tako da se ja svim silama trudim da izbegnem te posledične reakcije i konstantno isprobavam nove kreme u nadi da ću pronaći onu koja neće izazivati iritacije, koja će lepo mirisati, koja će dubinski hidrirati moje ruke i šititi ih od nepovoljnih uticaja spoljašnje sredine satima, a koja pritom neće izazvati crvenilo i peckanje. Upravo sve to sam pronašla u ovoj prelepoj kremi i nadam se da će se opet vratiti u asortiman jer je pravo blago u tubici!

- Prezadovoljna sam!

Količina: 75ml
Cena: 399 RSD

Za više informacija kliknite OVDE!

- Sve pomenute preparate možete pronaći na Oriflame sajtu ukoliko ih nema u ovomesečnom katalogu koji možete ovde pogledati, ali iako postoji opcija direktnog poručivanja sa sajta preporučujem vam da to uradite preko divne Branke sa profila @branka.oriflame jer ćete se oduševiti ljubaznošću ali i spremnošću da odgovori na svako vaše pitanje jer bolje informisanu osobu o Oriflame preparatima ne možete pronaći. Za sve informacije kontaktirajte je putem njenog Instagram profila, a pružite joj podršku praćenjem jer na njenom profilu uvek možete pronaći sve informacija o novitetima, sniženjima i promocijama. Ja sam apsolutno prezadovoljna sa svim proizvodima koje sam isprobala i od srca vam preporučujem iste i poručivanje preko Branke!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Da li ste probali ove preparate i kakvi su vaši utisci?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Što se tiče Oriflame proizvoda, koristila sam jedan njihov parfem, koji sam dobila na poklon, ne sjećam se tačno imena. Ovo što si ti predstavila mi djeluje odlično i veoma kvalitetno. Divan post. 💗

    Sweet-dreams-14.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!