Rudeneja | OUTFIT POST


Da li ste nekada čuli za reč 'rudeneja' litvanskog porekla? Ona bi u prevodu predstavljala reč koja opisuje način na koji se priroda ili vreme transformišu iz leta u jesen.


Mislim da mi je jesen zaista postalo omiljeno godišnje doba i samim tim sam jedva dočekala da nosim kombinacije poput ove koje ćete videti u nastavku.

Outfit je sačinjen od svega jednog odevnog komada i tri aksesoara, a u pitanju su: prelepa haljina midi dužine u bež boji sa suptilnim leopard printom koju sam nedavno poručila sa Shein sajta i koja je trenutno najlepša jesenja haljina koju posedujem. Ispod nje sam obukla crne unihop čarape, a odlučila sam se i za crne kožne bajker čizmice iz prethodne jesenje kolekcije Deichmann radnje. 

Zvezda ove kombinacije bi ipak bio predivan @miss_macmac ranac od eko-kože koji je ručno napravljen i jako praktično koncipiran. Apsolutno ga možete personalizovati kako vi želite, odnosno odabrati boju ili više kombinacija boja eko-kože na njemu i uz to birati da li će ista imati sjajan ili mat izgled. Sve je na vama tako da sam sigurna da ćete pronaći ono što vam odgovara! Ranac je unutra postavljen tekstilom u odgovarajućoj boji, može se stegnuti koliko god želite prvi vrhu i sadrži jednu pregradicu unutra koja mu doprinosi na praktičnosti. Obožavam ga! 

Sve sam zaokružila sa novim, takođe omiljenim, minđušama sa profila @tikolobytijana koje su ručno rađene i oslikane. Takođe postoji opcija personalizacije! 

Mislim da mi je ovo zbog svih pomenutih aksesoara i ove divne haljine prosto omiljeni outfit ove jeseni. Kako se vama dopada?

Uživajte u fotografijama ispod! :)




















Outfit info:

Minđuše/Earrings: @tikolobytijana
Haljina/Dress: SHEIN 
(iskoristite moj kupon kod 4Qmilica koji će vam doneti dodatnih 15% popusta na porudžbine u iznosu od preko $60!)
Ranac/Backpack: @miss_macmac 
(kombinacija boja ranca: gore - nugat, sredina - sjaj crna , dole - kesten crvena, dimenzije: 50/43/14 - standardna veličina)
Čizme/Boots: Deichmann

Da li vam se dopada outfit i da li biste ga nosili?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Ja sam večiti zaljubljenik u leopard print, ova haljina je divna i prelepo izgledaš u njoj! Sviđaju mi se čizmice s kojima si je uklopila, a i ranac je presladak i trendi. <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  2. Outfit je fenomenalan. Ne znam što mi se više dopada. Ali, taj ruksak me oborio s nogu. :)

    Savršen nered

    ReplyDelete
  3. Wow! I love your blog! What blogger template is this pls?

    ReplyDelete
  4. Outfit je vrhunski. Dopada mi se kako ti haljina stoji i kako se uklopila uz čizme i ranac. Odličan post. 💗

    Sweet-dreams-14.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Hi! What software do you use to edit your photos?

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!