"Hello, Good Stuff"! essence noviteti jesen/zima 2020 | RECENZIJA

 

Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu!

Sigurna sam da ste šetajući kroz dm i lilly drogerije već primetili novu "Hello, Good Stuff! kolekciju uveliko poznatog brenda essence koji je već jako dugo poznat na našem tržištu. Essence je brend sa čijom sam dekorativnom kozmetikom i započela sa šminkanjem pred kraj osnovne škole, tako da je moja ljubav prema njihovim proizvodima neizmerna, a i imam neke favorite koje nijedan drugi brend još uvek nije uspeo da zameni. Međutim, o tome ću u nekom drugom postu, a ukoliko vas tako nešto zanima pišite mi u komentarima ispod.

"Hello, Good Stuff!" kolekcija, koja predstavlja deo nove jesen/zima ovogodišnje kolekcije, je poznata i pod sloganom čista lepota, a podrazumeva koncept koji se vodi mantrom: "Ono što je dobro za vašu kožu, dobro je i za vas!". Svih šest proizvoda koji su deo ovog koncepta o kojima ću vam kasnije pisati sadrže najmanje 90% prirodnih sastojaka, veganski su i formulirani su bez mikroplastike, parabena, PEG-ova i mineralnog ulja.

Ne mogu vam opisati koliko sam ponosna što moj omiljeni brend unapređuje sastave i formulacije svojih proizvoda kako bi oni bili što pogodniji za našu kožu, a zato sa nestrpljenjem želim da vam pokažem novitete koji su pre oko mesec i po dana stigli na moju adresu. Sve sam ih isprobala i snimila makeup tutorijal koji će uskoro ići na mom IGTV kanalu, a do tada vam ostavljam recenziju istih!


Proizvodi su stigli upakovani u ovo prelepo koferče koje je izrađeno od recikliranih materijala, tako da je essence apsolutno na sve mislio kada je u pitanju zaštita životne sredine i eko-proizvodnja.


Ovo su proizvodi koji sačinjavaju novu jesen/zima kolekciju, a ja vam ispod prenosim utiske držeći se nekog redosleda kako se sami proizvodi nanose odnosno koriste. Uživajte!

• Hello, Good Stuff! preparativna kozmetika - serum i 3u1 sprej za negu lica •


O serumu: "Besprekoran ten zagarantovan je ovim serumom za lice! Formula s ekstraktom ananasa pruža intenzivnu hidrataciju, a iza sebe ostavlja lep sjaj i prijatan miris ananasa."

Količina seruma: 30ml
Cena: 619 RSD

O 3u1 spreju za fiksiranje: "Koža na vašem licu neće hteti da propusti ovaj hidratantni sprej za fiksiranje s prirodnim ekstraktom lubenice: Sa samo jednom pumpicom spreja, voćna mirisna formula hidrira, postavlja šminku na mesto i osvežava kožu."

Količina spreja: 50ml
Cena: 399 RSD


Moje mišljenje o serumu: Oduševila sa se kada sam saznala da je essence izbacio liniju preparativne kozmetike i to sa prirodnim sastojcima, bez parabena i mikroplastike i to dostupnu po veoma pristupačnim cenama u odnosu na konkurente. Ovaj serum dolazi u staklenoj bočici od 30ml, dozira se pipetom, sadrži 97% prirodnih sastojaka, među kojima je ekstrakt ananasa koji je ujedno i njegova mirisna nota jer zaista imate osećaj kao da utrljavate sok ananasa na lice koliko lepo i prijatno miriše. Gelaste je teksture, ali vuče ka tečnoj strani i poprilično je lepljiv dok se ne osuši. Kada ga koža upije predstavlja sjajnu podlogu za nanošenje pudera, međutim posle njega volim i da nanesem sprej iz iste kolekcije kao prajmer. Ono što me je navelo na korišćenje kod njega je miris, ali me je zadržao efektom zaglađene i osvežene kože koja dobija rosan izgled. Obožavam ovaj serum i mislim da je vredan kupovine i isprobavanja!

Ocena seruma: 10/10

Moje mišljenje o 3u1 spreju za fiksiranje: Kao što ste već imali priliku da pročitate u prethodnom paragrafu, ovaj sprej ima više namena i ja ga koristim umesto prajmera i kao fiksator. Odlično hidrira kožu i osvežava je kako bi imala prirodan i zdrav sjaj. Jako lepo naleže na kožu, ne ostavlja lepljive tragove i lepo se stapa sa puderom iz iste kolekcije. Miriše apsolutno prelepo, na lubenicu i ima čak 90% prirodnih sastojaka, a ne sadrži silikone. Apsolutna preporuka!

Ocena spreja: 10/10


O Pretty Natural hidrirajućem tečnom puderu: "Za sve zavisnice lepote! Ovaj puder je vrhunski partner za glatku, prirodnu i negovanu kožu - jer je razvijen zajedno sa essence potrošačima i posebno prilagođen njihovim željama. Lagana, dugotrajna formula s hijaluronskom kiselinom i aloe verom pruža hidrataciju u toku 24 sata i stvara predivan, prirodno mat završetak jednako toliko dugo - za savršen ten tokom celoga dana. Zahvaljujući svojoj srednjoj pokrivnoj moći crvenilo nestaje, osigurava ravnomeran ton kože i prijatno se stapa s kožom."

Količina: 30ml
Cena: 669 RSD

O Hello, Good Stuff! matte & glow bronzeru: "Za kožu osunčanu suncem! Jednostavno se nanosi četkicom, 2u1 duo bronzer sa kakaovim maslacem i sa 99% prirodnih sastojaka stvara nežan preplanuli ten, matira lice i dekolte te ostavlja blistav trag jer kombinuje prozračnu mat i predivnu bisernu nijansu. Bronzer sa ugodnim mirisom kakaa dostupan je za svetle i srednje tipove kože."

Količina: 9g
Cena: oko 450 RSD


Moje mišljenje o tečnom puderu: Znate ono kad probate neki puder i ponovo se zaljubite u izgled vaše kože? E tako sam se ja osećala kada sam prvi put nanela ovaj puder. Toliko je lagane teksture, ima srednju pokrivnu moć i uopšte se ne oseča na licu. Jako se lako razmazuje i blenda, vrlo malo proizvoda je potrebno za celo lice i savršeno se stapa sa tenom kože. Daje koži blistav izgled i izravnjava teksturu same kože jer primetno popunjava pore. Pritom sadrži hranljive i anti-age sastojke poput hijaluronske kiseline i aloe vere pa je izuzetno hidrirajući i negujući prema koži. Ima prijatan miris, a postojan je tokom celog dana. Nosila sam ga jednom prilikom 7h i nije mrdnuo. Imate svaku moju preporuku! Inače je dostupan u 6 nijansi, a moja je 050 - Neutral Champagne.

Ocena: 10/10

Moje mišljenje o matte & glow bronzeru: Nemam dovoljno reči hvale da nahvalim ovaj proizvod onoliko koliko to zaslužuje. Prvenstveno moram napomenuti da sadrži 99% prirodnih sastojaka, među kojima je kakao na koji miriše sam bronzer što me je kupilo kod njega čim sam otvorila pakovanje. Drugo, sam izgled brozera i utisnut kakao je doživljaj sam po sebi, toliko mi se dopao dizajn da mi je bilo žao da ga koristim. U pitanju je duo proizvod koji sa gornje strane ima svetliji bronzer sa sitnim šimerom pa može poslužiti kao suptilniji hajlajter, a sa donje strane sadrži bronzer hladnije i tamnije nijanse odlične za konturu lica. Formulacija je prelepa, savršeno je mleven i baršunaste i mekane teksture pod prstima, prelepo se blenda, nijansa je apsolutno savršena i pritom ne ostavlja fleke već fenomenalno sarađuje sa samim puderom iz iste kolekicije. Malo je reći da ga obožavam!

Ocena: 10/10


O Daily Dose of... paletama senki: "Ove tri nove palete senki zrače dobrim raspoloženjem! Sa devet metalik, svetlucavih i mat visoko pigmentovanih nijansi, nema ograničenja za izražajne makeup stilove za oči. Dok ENERGY paleta nudi jake zlatne i narandžaste nijanse, DAILY DOSE OF LOVE (paleta na slikama) sadrži predivne nosive ružičaste nijanse. POWER paleta dočarava ime, jer crveni i plavi tonovi intenzivnim bojama omogućavaju stvaranje neverovatnih, izražajnih izgleda. Održivo pakovanje dodatno privlači pažnju, jer je izrađeno od 100% recikliranog papira, ne sadrži magnete i stane u svaku omiljenu torbicu zahvaljujući svojoj praktičnoj veličini."

Količina: 6,3g
Cena: oko 650 RSD


Moje mišljenje o paleti senki: Mislim da nema žene/devojke koja nije zaljubljenik u lepa pakovanja i generalno palete senki, a u tu grupu pripadam i ja jer im nikako ne mogu odoliti. Ma koliko paleta imala uvek se radujem isprobavanju različitih nijansi, formulacija i tekstura. Ova paleta me je oduševila jer se senke nalaze u pakovanju od recikliranog papira koje se zatvara pomoću lastiša kao blokče, pa samim tim ne sadrži magnete. Pakovanje je zaista prelepo i zato mi je bilo jako teško da je svočujem i kasnije koristim jer je tako lepo presovana. Sadrži 9 nijansi od kojih su 4 senke mat, 4 su šimeraste i jedna (kružna u sredini) je metalik. U pitanju je paleta sa ružičastim senkama koja zaista pruža mnoštvo mogućnosti za kreiranje različitih makeup look-ova, a idealna je i za svakodnevno šminkanje i za neke specijalne prilike. Formulacija je vrhunska, senke se veoma malo truse, prelepo su pigmentovane i kakve su u paleti takve su i na kapcima. Lepo se blendaju jedna sa drugom i ne prave fleke. Savršeno su mlevene i presovene tako da nemam niti jednu moguću zamerku. Još jedno oduševljenje!

Ocena: 10/10


O 2u1 pomadi za obrve: "Sada možete savršeno oblikovati obrve, čak i u pokretu jer sa novom pomadom za obrve dolazi i četkica. Jednostavno odvrnite malu posudu s pomadom, uklonite poklopac s
druge strane i umočite vrh četkice u kremastu teksturu. Zatim popunite male praznine u obrvama, postavite dlačice u željeni oblik, pustite da se kratko osuše i to je to, gotovi ste. I što je najbolje: formula je izuzetno dugotrajna, vodootporna i neće se razmazati."

Količina: 1.2g
Cena: 459 RSD

O tiny tip precise olovci za obrve: "Za wow-obrve! Bez obzira želite li prirodan ili dramatičan izgled, sa novom polu-trajnom olovkom za obrve sa preciznim i tankim vrhom, male praznine u obrvama mogu se popuniti vrlo lako i krajnje precizno. Zahvaljujući super dugotrajnim nijansama u svijetloj, srednjoj i tamno smeđoj boji, svi će sigurno pronaći svoju savršenu nijansu."

Količina: 1,1ml
Cena: oko 350 RSD


Moje mišljenje o 2u1 pomadi za obrve: Moja je u nijansi 02 - Ash Blonde i iako se čini svetla po samoj ambalaži zapravo je jako približna nijansi mojih obrva jer bih rekla da ide ka toplijoj nijansi braon boje. Dostupna je u četiri nijanse i zapravo mi je drago da mi je baš ova stigla jer se verovatno ne bih odlučila za nju sudeći po pakovanju, a zapravo m odlično odgovara. Veoma je praktična za korišćenje i sasvim se precizno i lako može naneti sa četkicom koja dolazi pod drugim čepom. Tekstura je kremasta, a daje takav izgled obrvama kao da su prirodne i pritom se suši kroz 10-ak sekundi i nakon toga se zaista ne pomera sa obrva. Obožavam je i moram priznati da mi se više dopada od olovke o kojoj ću vam pisati u nastavku. Fenomenalna pomada!

Ocena: 10/10

Moje mišlje je o tiny tip precise olovci za obrve: U pitanju je olovka koja je semi-permanent odnosno ima polu-trajnu formulaciju tako da kada se osuši apsolutno ne mrda sa obrva, ali ju je zato malo teže i skinuti sa samo micelarnom vodom (preporučujem kokosovo ulje). Sadrži aplikator kao ajlajner i vrlo je lako iscrtati dlačice sa njom tamo gde nedostaje i nijansa mi savršeno odgovara dok se još uvek sama boja ne osuši na mojim obrvama (nijansa je 03 dark brown). Međutim, onda kada se osuši iz nekog razloga reaguje sa vazduhom ili možda mojom kožom i dobija zeleni odsjaj na određenom svetlu (led osvetljenju) i na momente se presijava. Iz tog razloga mi se ne dopada sama po sebi, ali kada je koristim sa pomadom i dodam svega par dlačica odlično se ponaša. Meni nije odgovarala u potpunosti što ne znači da vama neće.

Ocena: 6/10


O tiny tip vodootpornom ajlajneru: "Stil poput profesionalca! Ovaj izuzetno dugotrajan, vodootporan ajlajner ima posebno tanak vrh za stvaranje izuzetno preciznih ajlajner stilova i stila poput make-up artista! Duboka crna tekstura ostavlja iza sebe prekrasan, mat završetak, a osećaj na očima prijatan i lagan."

Količina: 1,1ml
Cena: 369 RSD

O 24ever Defined volume maskari: "Dramatično uvijene trepavice koje traju celi
dan - za to je sposobna nova maskara 24ever! Hranjiva tekstura s uljem konoplja, badema i jojobe kao i vitaminom E prekriva trepavice dubokom crnom bojom koja traje 24 sata. Volumen se može nadograđivati postupno, zavisno od željenog efekta i dostupna je u dve verzije: Bez obzira biraš li 24ever BOLD maskaru za volumen s plastično-elastomernom četkicom za ekstremni volumen ili 24ever DEFINED maskaru (ova sa slike) za volumen s četkicom od vlakana za definisani, voluminizirani izgled - tvoj izbor!"

Količina: 12ml
Cena: 459 RSD


Moje mišljenje o ajlajneru:

- Veliki sam ljubitelj ajlajnera i zaista sam ih isprobala u mnogo varijanti, od mnogo različitih brendova. Ovaj mi se dopao na prvu loptu jer sam nekada davno, kada sam počinjala sa nanošenjem ajlajnera, upravo koristila ajlajnere u vidu flomastera odnosno sa ovakvim aplikatorom jer je precizniji i lakši za korišćenje od dip liner-a koji sada koristim. U pitanju je vodootporna formulacija tako da se ajlajner suši potpuno mat i ne razmazuje se tokom celog dana. Baš je postojan i za divno čudo se veoma lako skida (u delovima otpada, odlepljuje se u kontaktu sa micelarnom vodom ili kokosovim uljem). Jako je precizan i veoma se lako i brzo nonosi (videćete u IGTV-u). Nemam niti jednu zamerku, a cena mu je veoma povoljna!

Ocena: 10/10


Moje mišljenje o maskari:

- Ja mislim da nema osobe koja nije isprobala essence maskare jer su zaista poznati po njima zbog fenomenalnog odnosa cene i kvaliteta. Ova maskara je novitet i privukla me je jer obećava da se neće razmazivati i preslikavati, da će definisati trepavice odnosno lepo ih raščešljati i da će im dati volumen. Ima četkicu koja je poprilično velika čemu se nisam nadala i koja mi je delovala neprecizno, međutim odlična je jer u jednom potezu raščešljava i prekriva bojom sve trepavice. Daje veoma glamurozan izgled trepavica ukoliko se nanese u 2 ili više slojeva, dok sa jednim slojem predstavlja odličnu svakodnevnu varijantu. Brzo se suši, ne razmazuje se, ne ostavlja grudvice i daje izgled trepavicama kao da su veštačke. Još jedna odlična maskara u njihovom asortimanu!

Ocena: 10/10


O pure volume balzamu za usne: "Predstavljamo vrhunske balzam za usne s onim dodatnim posebnim dodirom! Pure VOLUME plumping effect balzam za usne s mentolom stvara trenutno vidljivi efekt volumena i daje usnama pravo pojačanje svežine. Proizvod sadrži shea maslac za usne, ne sadrže silikone i mikroplastične čestice."

Količina: 3,7g
Cena: oko 320 RSD

O this is me semi-shine ružu za usne: "Popularni this is me. asortiman ruževa dobija pojačanje: od sada pet predivnih nijansi this is me. semi shine ruževa ostavljaju polu sjajan, a opet visoko prekrivajući završetak na usnama. Formula sA hranjivim ricinusovim uljem nežno se topi u kožu usana i pruža im mekoću."

Količina: 3,3g
Cena: 299 RSD

O Juicy Bomb sjaju za usne: "Nova, šarena JUICY BOMB sjajila za usne ne samo da su visokog sjaja, već su i super ukusna: jednostavno nanesite ukošenim vrhom aplikatora, a tekstura u obliku gela ostavlja lep, sjajan sjaj na usnama koji nije ljepljiv i ima neodoljiv voćni miris dragon fruit (Zmajevo voće), maline, breskve ili trešnje.

Količina: 10ml
Cena: oko 130 RSD


Moje mišljenje o pure colume balzamu za usne: Sigurna sam da ste već upoznati sa balzamom za usne ovog tipa koji uz pomoć mentola i senzacije peckanja pruža dodatan volumen usnama i pojačava njihovu prirodnu boju. Ovaj balzam dolazi u pakovanju kao ruž za usne, jako se lepo razmazuje, prelepo miriše i ne pecka u tolikoj meri da postane neprijatno. Zaista pruža jaču pigmentaciju usana koje postaju crvenkastije, međutim nisam pripremila nikakvo povećanje u volumenu. Moram priznati da odlično pripremi usne za nanošenje ruža.

Ocena: 8/10

Moje mišljenje o Juicy Bomb sjaju za usne: Moj sjaj za usne se naziva "Lovely Raspberry", a mirisna nota mu je kao što mu i samo ime kaže - na malinu. Guste je teksture, ali se opet lepo razmazuje i ne daje usnama tu težinu kao ostali sjajevi. Nema lepljivog osećaja i čini usne da izgledaju sočno i negovano. Obožavam ga!

Ocena: 10/10

Moje mišljenje o this is me. semi-shine ružu za usne: Ovo je prvi ruž iz ove linije ruževa za usne koji sam isprobala iako ih mnogi hvale. Prosto sam više za mat karmine i tečne ruževe ali sam htela ovom da dam šansu zbog prelepe nijanse - 106 Late Night. Nijansa je crvenkasta sa ljubičastim pod tonom, tekstura je fenomenalna jer je kremasta i ruž se prelepo razmazuje. Veoma je precizan i bez olovke, ali postoji olovka iz iste kolekcije koja je dostupna u identičnoj nijansi po veoma povoljnoj ceni. Zapravo je veoma pigmentovan i dugo ostaje na usnama. Uz nekoliko ponovnog nanošenja bez problema ostaje na usnama. Dopada mi se!

Ocena: 10/10


I stigli smo do poslednjeg segmenta ove recenzije, a to su lakovi za nokte iz nove kolekcije koji su ili deo novog koncepta ili su unapređene formulacije.

O Clean&Strong i Clean&Care lakovima za nokte: "Novi clean & strong asortiman savršeno odgovara za sve one koji žele prirodan izgled i čistu savest kada je u pitanju njihov manikir. Clean & care bazni lak  (providan lak sa desne strane) sadrži organsko ulje breskve i 95% prirodnih sastojaka osigurava lepo negovane nokte i savršeno ih priprema za njihov omiljeni lak za nokte. Formula sedam trendovskih, nosivih lakova za nokte iz clean & strong (bordo lak sa leve strane) asortimana osetno jača nokte u samo nedelju dana - sa 86% prirodnih sastojaka.

Količina: po 8ml

Moje mišljenje: Ne mogu da vam opišem moju sreću kada sam ugledala ova dva laka i njihov sastav. Bazni lak sadrži organsko ulje breskve koje neguje nokte i pruža im predivan sjaj, brzo se suši i predstavlja sjajz podlogu za lak u boji iz iste kolekcije. Moja nijansa je 06 - Vibrant Magma, i u pitanju je prelepa bordo nijansa hladnijeg tona. U kombinaciji zaista pružaju izgled noktiju kao da je rađen profesionalni manikir, a veoma su povoljni i fenomenalnog sastava.

Ocena oba laka: 10/10

O extreme gel nadlaku za nokte: "Baš kao i njegov popularni prethodnik, završni premaz je obavezan za sve ljubiteljke noktiju, jer ostavlja neverovatno sjajan gel-like završetak na noktima - i sve to bez potrebe za LED ili UV lampom! Uz to, novi Extreme završni premaz osigurava znatno dužu trajnost vašeg laka za nokte u boji - što je potvrdilo 80% korisnika u kombinaciji sa shine last & go! gel lakom za nokte."

Količina: 8ml
Cena: 339 RSD

Moje mišljenje o nadlaku: Nadlak sam koristila kao poslednji korak nakon prethodna dva koraka i zaista daje efekat gel laka jer prelepo ujednačava nokat i pruža visoki sjaj. Brzo se suši i produžava trajanje laka do dva dana u mom slučaju zbog obavljanja više tipova kućnih poslova koji dovode do nagrizanja laka. Skida se u ljuspicama pa ga nije teško skinuti, a sam efekat me je oduševio. Ukoliko ne perete sudove ručno niti određeni veš, može vam trajati i više dana.

Ocena nadlaka: 9/10

- To bi bilo to za ovu recenziju essence novitetina iz jesen/zima 2020 kolekcije zajedno sa limitiranom serijom preparativne i dekorativne kozmetike pod nazivom "Hello, Good Stuff!". Oduševljena sams a svim preparatima i proizvodima i moram priznati da essence prosto nikad ne razočara. Svi noviteti su vredni pažnje i imate moju iskrenu preporuku što se njih tiče. Dostupni su u lilly i dm drogerijama!

- Budite u toku i pratite me na Instagramu jer vas uskoro očekuje već pomenuti IGTV tutorijal sa upravo ovim proizvodima!

- Hvala vam na čitanju! Nadam se da ste uživali u ovoj recenziji!
- Da li ste probali neke od ovih proizvoda? Koje je vaše mišljenje?
- Pišite mi u komentarima ispod ovog posta!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Izbor proizvoda je raznolik i interesantan. Uživala sam čitajući. Odlično odrađena recenzija. 👏❤️

    Sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete
  3. Divna i temeljna recenzija, draga, paleta senki ima divne nijanse! <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!