TOPFACE šminka | RECENZIJA + IGTV makeup tutorijal

 

 

Brend TopFACE, čiji je zastupnik i uvoznik Unitech, je kod nas na tržištu već uveliko poznat po širokom asortimanu veoma kvalitetnih proizvoda koji spadaju u kategoriju dekorativne kozmetike, a u pitanju je brend koji svoju šminku proizvodi u Turskoj. Ja sam na isprobavanje dobila nekoliko proizvoda i njih ću vam u nastavku ovog post recenzirati, a nešto kasnije vas na mom Instagram profilu očekujte i makeup tutorijal na mom IGTV kanalu!

U paketu su se našli sledeći proizvodi:


instyle kremasta senka za oči (nijansa br. 005)
 • instyle tečni korektori (nijanse br. 001, 002, 003, 004 i 006)
vodootporni ajlajner (nijansa: carbon black)


O proizvodu: "Zahvaljujući intenzivnim pigmentima i kremastoj strukturi, Topface Instyle kremasta senka za oči daje savršeni završni pečat šminkanju. Njena vodootporna formula sa mat metalik efektom traje tokom celog dana. Ne grudva se i ne ocrtava na kapcima. Nanosi se prstima ili četkicom."

Nijansa: 005
Količina: 2,5g
Cena: 885 RSD


Moje mišljenje:

- Do sada nikada nisam probala kremaste senke ovog tipa i moram da priznam da sam bila skeptična oko načina nanošenja istih pa sam ih iz tog razloga izbegavala. 

- Ovu prelepu ljubičastu, šljokičastu kremastu senku sam prvi put nedavno isprobala i oduševila se sa pigmentovanošću. Jako se lepo razmazuje i prstima i uz pomoć pljosnate četkice, a takođe postoji mogućnost i da se izblenda za šta sam mislila da je nemoguće zbog same teksture, međutim uverila me je u suprotno.

- Veoma je postojana, ali očekujte da će nakon nekoliko sati nošenja malčice izbledeti, ali se neće preslikavati na gornjem delu kapka.

- Imate moju preporuku!

Možete je poručiti OVDE!


O proizvodu: "Ruž za usne, mat, u olovci, sa uljem makadamije & vitaminom E. Prijatan i lagan osećaj intenzivne i neprozirne boj. Samo jednim potezom dobijate somot usne mat izgleda, sa efektom korektora. Ruž za usne svojom formulom omogućava održavanje optimalne vlažnosti i deluje kao korektor pošto pokriva sitne linijice. Struktura i upotreba ruža-olovke omogućava da ga nosite svuda sa sobom."

Nijansa: 013 (nema je na sajtu pa ću vam ostaviti link ka 003 jer je najsličinija ovoj)
Količina: 3,5g
Cena: 622 RSD

Moje mišljenje:

- Ovakve ruževe najviše volim jer ponekad pravi mat ruževi umeju da mi isuše usne, dok se ovaj fenomenalno razmazuje, ima veoma kremastu teksturu i zaista popunjava sve linijice na usnama tako da im daje ujednačen izgled. Jedino što mi se ne dopada je kako mi stoji ova nijansa, što ne znači da neću kupiti neku drugu jer mi se formula baš dopada. Ne suši se potpuno mat, već ima taj neki somotni finiš gde se usne ne presijavaju previše, a ruž ne ostavlja tragove na svemu što dolazi u kontakt s usnama. Mnogo mi se dopada!

Možete ga poručiti OVDE!


O proizvodu: "Perfect Gleam sjaj za usne obogaćen je sjajnim pigmentima koji usnama daju blistav izgled. Specijalni aplikator omogućava oblikovanje i povećavanje dimenzija usana, bez osećaja lepljivosti. Sadrži mešavinu visokokvalitetnih sastojaka kao što su ulje jojobe, ulje makadamije i ekstrakt kamilice i nevena. Ovi bogati sastojci čine vaše usne mekim, ujedno dajući im umirujući i opuštajući efekat."

Nijansa: 113
Količina: 3,5ml
Cena: 773 RSD

Moje mišljenje:

- Apsolutno sam zaljubljena u ovaj sjaj za usne! 

- Verovatno već znate koliko sam više privržena mat formulacijama ruževa i da sjajeve baš retko kupujem i koristim jer se plašim da će isti ostaviti taj lepljiv trag na usnama, što se zapravo vrlo često i dešava. To sa ovim sjajem nije slučaj jer ima takvu teksturu da je izuzeto kremast i da se vrlo lako razmazuje, pruža predivan sjaj usnama i daje im na punoći dok ne ostavlja nikakav lepljiv trag jer je na uljanoj bazi i sadrži mnoge negujuće sastojke koje će pružiti vašim usnama potrebne nutrijente. Čak mi se i njegov miris dopada, a o nijansi bolje i da ne govorim jer sam se zaljubila u istu na prvi pogled. Zaista daje efekat punijih usana i vrlo se lako nanosi jer ima praktičan, pljosnati aplikator. Veoma je pigmentovan i nije poziran! Još jedna preporuka!

Možete ga poručiti OVDE!


O proizvodu: "Sa biljnim taurinom & ekstraktom crvene alge Palmaria palmata. Zahvaljujući svojoj teksturi bogatoj biljnim ekstraktima, hidrira oblast oko očiju i savršeno sakriva podočnjake i kesice ispod očiju. Njegova meka tekstura čini ga savršenom podlogom za oblast oko očiju. Pojačava efekat šminke."

Nijanse: 001, 002, 003, 004 i 006.
Količina: testeri od po 2,5ml (standardna količina je 3,5ml)
Cena: 734 RSD za količinu od 3,5ml


Moje mišljenje:

- Ovo je apsolutno čudo od korektora! Isprobala sam ga u dve nijanse koje najviše odgovaraju mom tenu, a to su 003 i 004 i moram reći da pored Catrice kamuflaže bolji korektor nisam probala. Zaista je u rangu sa njim, a zbog samog sastava bih ga možda stavila i na prvo mesto dok je po pokrivnoj moći ipak bolja kamuflaža.

- Mnogo mi se dopada sama tekstura, a ja ga nanosim sa beauty sunđerom i tako se najbolje stapa sa kožom, dok ga bez problema možete utapkati prstima ili razmazati četkicom. Pokrivna moć mu je srednja ka visokoj, a može se vrlo lako nadograditi jer se sam setuje. Izuzetno neguje predeo oko očiju i ne isušuje ga tako da su one sitne borice oko očiju manje vidljive jer ih znatno popunjava. Zaista produžava postojanost senki i može da se koristi umesto prajmera za oči. Obožavam ga!

Možete ga poručiti OVDE!


O proizvodu: "Naglasite pogled intenzivnom crnom bojom. Zahvaljujući specijalnoj formulaciji otpornoj na vodu i vlagu, imaćete intenzivan pogled tokom celog dana. Silikonska četkica omogućava lako i savršeno nanošenje."

Nijansa: carbon black (izrazito crna)
Količina: 3,5ml
Cena: 622 RSD

Moje mišljenje:

- Odavno sm zaljubljenik u ajlajnere i do sada sam zaista mnogo njih isprobala. Moj večni favorit su dipliner-i od brenda Golden Rose, ali to ne znači da neću dati šansu i nekom drugom. Zato sam se odlučila da probam ovaj, vodootporni, od brenda TopFace i moram priznati da je prevazišao moja očekivanja.

- Ima jako precizan aplikator, što mi je jedna od najbitnijih stavki kada biram ajlajner, koji je zaoštren pri vrhu i time pruža veoma lako i brzo nanošenje. Sa njim možete iscrtati jako tanke linije i s obzirom na to da je vodootporan neće se razmazivati, niti preslikavati. Na fotografiji iznad možete videti da sam uspela da iscrtam srce sa strelom uz pomoć njega kako bih vam pokazala koliko je precizan. Brzo se suši, kada se osuši potpuno je mat i jedina mana mu je što se veoma teško skida. Zato vam preporučujem da natopite tupfer sa micelarnom vodom i da ga prislonite i zadržite na kapku jedno minut do dva, pa tek onda krenite se nežnim trljanjem ili ako koristite mleko natopite oči i ostavite da mleko deluje barem pola minuta.

- Još jedna preporuka!

Možete ga poričiti OVDE!


O proizvodu: "Focus Point maskara momentalno daje ekstra volumen i dužinu zahvaljujući svojoj kremastoj formuli koja prekriva svaku trepavicu. Lako se nanosi i stvara ujednačen film preko trepavice dajući joj intenzivnu boju. Formula koja traje tokom celog dana. Nanesite maskaru pomoću specijalne
silikonske četkice od korena ka vrhu trepavice cik-cak pokretom. Dobićete guste, dugačke i uvijene trepavice!"

Količina: 12ml
Cena: 819 RSD

Moje mišljenje:

- Maskaru nanosim skoro svaki dan i neizostavan je korak u mom šminkanju, a nekad i jedini. Veoma mi je bitno da se maskara ne razmazuje, da je izrazito pigmentovana, odnosno crna, da ima četkicu koja će lepo razdvojiti trepavice i da formula nije takva da stvara grudvice. Ova maskara je ispunila sve stavke koje sam navela, a pored toga pruža i te kako glamurozan izgled trepavice koje nakon 2 sloja maskare izgledaju kao veštačke. Kada nanesete jedan sloj, makeup look bude savršen za svakodnevnu varijantu, a uz dva sloja ste spremni za bilo koji događaj, izlazak i slično.

- Inače imam dugačke, ali ravne trepavice i moram priznati da ih je uz pomoć ove silikonske četkice veoma lako uviti uz cik-cak pokrete. Još jedno oduševljenje!

Možete je poručiti OVDE!

- To bi bilo to što se tiče ove recenzije, a kasnije u toku dana vas očekuje i IGTV na mom Instagram profilu tako da budite u toku ukoliko želite da vidite sve ove proizvode direktno na delu!

- Imate moju najiskreniju preporuku što se tiče brenda TopFace i poručivanja preko njihovog uvoznika UniTech koji ima nekoliko lokacija i za kupovinu u klasičnim prodavnicama. One su: Beograd - Ustanička 65 i Svetogorska 20, Novi Sad - Bulevar Oslobođenja 82 i Mileve Simić 23 i Niš - Obrenovićeva 57!

- Zapratite ih na Instagramu ovde kako biste bili u toku sa novitetima, akcijama i aktuelnim sniženjima!

- Da li ste probali nešto iz njihovog asortimana i kakvi su vaši utisci ako jeste?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.


Comments

  1. Proizvodi mi djeluju odlično i baš sam uživala čitajući, jer si ih savršeno opisala. Ovaj brend je, inače, novost za mene, pa mi je samim tim ovaj post još interesantniji. Odlična recenzija. ❤️

    Sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!