My Case zaštitne maske za mobilni telefon | RECENZIJA

 

Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu!

Sigurna sam da ste svi barem jednom čuli za My Case jer je u pitanju brend koji je prvi osnovao ovakav koncept u Srbiji. Ono po čemu su oni posebni su zaštitne maske za telefon koje možete sami da dizajnirate, ili da kupite sa već gotovim dizajnima koji su dostupni na sajtu ili u okviru njihovog Insta shop-a.

Ja sam se odlučila za tri maskice, dve sam uradila u dizajn delu sa fotografijama koje su već dostupne i jednu sam kreirala sama tj. dodala fotografiju iz svoje galerije.

Pre nego što vam pokažem moje maskice, želim samo da vas obavestim da do kraja februara možete iskoristiti fantastičan popust od čak 30% na vašu porudžbinu, bez obzira na iznos iste. Samo ukucajte kod LOVE30 pri potvrdi porudžbine i biće vam uračunat popust! *Klikom na ovaj link možete pogledati dizajnove maskica specijalno kreirane za Dan zaljubljenih i vašu voljenu osobu.

Poručila sam sledeće maskice:


Maske su stigle upakovane u zaštitnu kesu, tako da ćete ih dobiti bez ikakvih oštećenja.




Sve tri maske koje sam poručila su apsolutno prelepe, veoma kvalitetne, a takođe pružaju i potpunu zaštitu mom telefonu. Dizajn je veoma kvalitetno odštampan i boje su identične kao i kada ih gledate preko monitora, što je za svaku pohvalu.

Ono što bih navela kao zamerku je da se boja skida u dodiru sa alkoholom. S obzirom na to da ja vrlo često dezinfikujem telefon, ali i masku, mislim da je potrebno da ista ima neki premaz kako ne bi došlo do uništavanja boje i samog dizajna. Ja sam to rešila tako što sam maske premazala sa bezbojnim lakom, a vi možete isprobati i neku drugu tehniku ukoliko dezinfikujete maske odnosno telefon.

Celokupan My Case asortiman možete pogledati ovde, a takođe ih možete zapratiti na Instagramu za više fotografija kako same maskice izgledaju uživo.

Mislim da su njihove maskice zaiste prelepe i da je personalizacija veliki benefit ali i činjenica da ujedno predstavljaju i pravi modni aksesoar, što je svakako ono što želimo. Od mene, iskrena preporuka!

- Hvala vam na čitanju! Nadam se da ste uživali u ovoj recenziji!
- Da li se vama dopadaju maskice koje sam odabrala za svoj telefon?
- Pišite mi u komentarima ispod ovog posta!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments