Nutripureactive Startup paket zdravih obroka | RECENZIJA

 

Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu!

Nastavljamo u istom ritmu kao i u prethodnih nekoliko dana. Obećala sam vam da ću vam opširnije pisati o Nutripureactive kompaniji i njihovim zdravim proizvodima koje sam isprobala u prethodnom periodu i koje koristim sada, kada aktivno treniram.

Pre same recenzije Startup paketa koji je trenutno na sniženju na njihovom sajtu, dozvolite mi da vam ukratko predstavim samu kompaniju i koncepte kojima se ona vodi.

- Nutripureactive je inovativna, startup kompanija čija je priča počela sa željom i idejom da spoje mogućnosti zdravog, praktičnog, kompaktnog i kompletnog na pravi način. Njihova kompanija je rezultat marljivog rada i saradnje čitavog tima ljudi, koji su radili okupljeni oko jedinstvene ideje da kreiraju prirodan i zdrav obrok prilagođen savremenom načinu života. Veruju u kvalitet, kao i u činjenicu da je njihov obrok istovremeno istinski zdrav i praktičan.

U njihovom asortimanu se trenutno nalaze sledeći proizvodi:

• obrok smesa sa šljivom i vanilom (u pojedinačnom pakovanju od 75g - jedan obrok, ili u kesi od 600g - 8 obroka)
• obrok smesa sa jabukom i cimetom (u pojedinačnom pakovanju od 75g - jedan obrok, ili u kesi od 600g - 8 obroka)
• šejker
• ceger

Benefiti njihovih obroka su:

- nutritivno izbalansiran obrok (15% dnevnog unosa kalorija po obroku od 75g sa značajnim sadržajem proteina i vlakana)
- prirodno bogat vlaknima (do 15%)
- prirodan izvor proteina
- prirodan izvor čak 12 vitamina i minerala
- bez dodatnog šećera (sadrži prirodno prisutne šećere)
- sadrži minimum 22% semenki i jezgrastog voća
- daje duži osećaj sitosti
- može se koristiti kao zamena za bilo koji obrok i/ili užinu
- za one koji brinu o telesnoj težini, posebno se preporučuje za večernji obrok

Brz i stresan način života nas usled nedostatka slobodnog vremena lišava kvalitetne i zdrave ishrane, a Nutripureactive ima rešenje za to jer nudi kvalitetan i zdrav obrok spreman za samo 2 minuta.

Može se pripremati na 3 načina: kao Active "šejk" obrok, Lazy "smuti" obrok i Classic obrok (kao kaša).

startup paket + ceger

Na moju adresu je pri lansiranju kompanije stigao startup paket koji još uvek možete pronaći na njihovom sajtu (ovde) jer predstavlja idealan način da započnete zdravu ishranu i da se upoznate sa samim brendom.

Njihov startup paket čini:

- obrok sa šljivom i vanilom (2 komada po 75g)
- obrok sa jabukom i cimetom (kesa od 600g - 8 obroka)

Cena startup paketa je 1190 RSD (snižena sa 1605 RSD) i možete ga poručiti OVDE!

- Poštarina je BESPLATNA za sve porudžbine u iznosu od preko 3000 RSD, a ukoliko se odlučite da dobijate periodičnu isporuku obroka (30-60-90 dana) ostvarujete pravo na 10% popusta na iznos porudžbine. Više o tome ovde!

 Sadržaj Startup paketa pogledajte ispod (u njemu se nalazi i ceger koji sam, nažalost, zaboravila da slikam ali je odlična varijanta za kupovinu namirnica i odlaganje u isti):


- Šejker je nešto što mi je bilo apsolutno neophodno od kada sam počela aktivno da se bavim treniranjem i stigao mi je u pravom trenutku, u okviru pomenutog startup paketa. U njemu možete pripremiti obrok u vidu šejka po instrukcijama koje su napisane na poleđini same obrok kese i zato vam uvek može biti pri ruci i poslužiti kao obrok kada nemate vremena za isti, u bilo koje doba dana. Zaista je kvalitetno napravljen i koristim ga apsolutno svaki dan. Ukoliko iz njega ne konzumiram obrok, pijem vodu. Stvarno imam samo reči hvale! Odličan dodatak u sam sadržaj paketa.

Šejker možete i odvojeno poručiti OVDE!


Obrok sa jabukom i cimetom je nešto čemu sam se najviše obradovala jer je to kombinacija ukusa koju prosto obožavam. 

- Ovaj obrok dolazi u pojedinačnim kesicama od 75g (jedan obrok) ili u kesi poput ove sa fotografije u količini od 600g.


Moje mišljenje:

- Obrok sam pripremala uglavnom na klasičan način, kao kašu jer mi je tako bilo najzgodnije, ali kada bih žurila odlučila bih se za šejk.

- Kaša prelepo miriše i jako se lako priprema, s tim što ako volite gušću smesu preporučujem da dodate manje vode ili mleka nego što piše u instrukcijama na poleđini obroka.

- Probala sam je na nekoliko načina. Prvo sam je konzumirala sa mlekom i mislim da je tako najukusnija, a kada bih je konzumirala sa vodom ukus mi je bio isuviše neutralan i na taj način mi se nije dopala. 

- Kada uzmete prvi zalogaj obroka shvatićete da je u pitanju nešto potpuno drugačije od onoga što ste navikli. Nije nimalo slična obrok kašama koje su dostupne u prodavnicama, poput ovsenih, pirinčanih i slično jer su njima dodati veštački zaslađivači i pojačivači ukusa, dok su Nutripureactive obroci potpuno prirodni, bez dodatnih šećera i napravljeni su od jezgrastog voća poput badema. Ukus jeste gorak u početku, dok se ne naviknete, ali nakon određenog vremena vam postane sasvim prihvatljiv i čak se vremenom sve više i više oseća aroma jabuke i cimeta kada se naviknete na tu gorčinu od badema. Moja iskrena preporuka je da u obrok dodate bilo koji whey protein (moj je sa ukusom vanile) jer ćete na taj način dobiti još više proteina u obroku i sama kaša će vam biti ukusnija ukoliko ne možete da se naviknete na njen karakterističan ukus u početku.

- Kada pojedem ovaj obrok osećam se sito više nego inače i zaista me drži barem 2-3h, odnosno mogu ceo trening da odradim bez osećaja gladi. Ono što mi se kod nje najviše dopada je što ne osećam nelagodnost i težinu u stomaku, već je veoma laka za varenje i samim tim pospešuje probavu.

- Mislim da je ovo jedan od najboljih brzih obroka na tržištu i da svakako zaslužuje veću pažnju.

Cena kaše van startup paketa je: 840 RSD (a možete je pronaći u pojedinačnom pakovanju od 75g)

Kesu od 600g možete poručiti OVDE (8 obroka), a kesicu od 75g možete pronaći OVDE!


- Neću mnogo dužiti što se tiče obroka sa šljivom i vanilom jer je skoro pa identična situacija kao sa prethodnim ukusom i imam apsolutno isto mišljenje.

- Ono što bih dodala je da mi je ova kombinacija ukusa omiljenija jer inače volim vanilu i mislim da je ovo sjajan izbor za ovakav tip obroka.


- Cena obroka sa slike od 75g (jedan obrok) van startup paketa je 145 RSD.

- Kesicu od 75g možete poručiti OVDE, dok kesu od 600g možete pronaći OVDE!

- Ceger, koji je takođe deo startup paketa, sam zaboravila da fotografišem, ali ga možete pogledati OVDE i tu i poručiti van startup paketa. U pitanju je biorazgradiva tkanina.

- Došli smo i do samog kraja ove recenzije. Ja se iskreno nadam da su vas zainteresovali proizvodi o kojima sam pisala, ali i sama kompanija jer ovako nešto zaista treba podržati, pogotovo što je sa naših prostora i što je u pitanju stručan tim ljudi koji stoji iza ovog koncepta. Uvek sam za to da se podržava domaća proizvodnja, a još više sam za očuvanje prirode, korišćenje prirodnih sastojaka u sastavu i celokupan koncept održivog razvoja. Bravo za Nutripureactive koji ispunjava sve te kriterijume!

- Pored njihovog sajta, njihov asortiman možete pogledati i u okviru njihovog Instagram profila, a tamo takođe dele razne fitness savete, ali i iskustva i recenzije korisnika. Njihove proizvode možete pronaći i u bolje snabdevenim zdravih hranama, bio špajzevima i takođe pijačnim tezgama, mlekarama i sličnim trgovinama.

- To bi bilo to! Nadam se da vam se dopada malo drugačija tematika posta na mom blogu!

- Hvala vam na čitanju! Nadam se da ste uživali u ovoj recenziji!
Da li ste probali neke od ovih proizvoda? Da li trenirate, kako izgleda vaša ishrana?
- Pišite mi u komentarima ispod ovog posta!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments