Rioko Beauty | RECENZIJA

 

Rioko beauty je domaći brend osnovan od strane Jovane Richard koja se može pohvaliti za širokim asortimanom proizvoda koji nisu testirani na životinjama i koji su kreirani po veganskoj recepturi.

Rioko asortiman čine: visoko-pigmentovani sjajevi za usne, mat tečni ruževi, olovke za obrve i (od nedavno) hajlajteri.

U nastavku ovog posta ću vam pisati o dva veoma popularna proizvoda iz Rioko proizvodnog asortimana, a to su:




O proizvodu: "Koko Beauty tečni ruž za usne – visoka pigmentacija i potpuna pokrivna moć u jednom potezu. Kremasta hidratantna formula intezivne pigmentacije i dugotrajnog efekta. Formula koje se ne lepi i ne stvara osećaj težine na usnama. Za efekat punijih usana. Aplikator posebno dizajniran da prati oblik vaših usna – za lakše nanošenje i potpunu kontrolu."

Količina: 8ml
Cena: 1200 RSD (sada je na popustu i košta 700 RSD)

*Sastav možete videti na fotografiji ispod!


Moje mišljenje:

- Uvek napominjem da nisam veliki ljubitelj sjajeva za usne jer ne volim lepljiv osećaj koji oni imaju, kao i činjenicu da su uglavnom jako prozirni, nisu postojani itd. Međutim, ova formulacija je potpuno (pozitivno) iznenađenje za mene.

- U pitanju je visoko-pigmentovani tečni sjaj za usne koji ima gustu teksturu, vrhunsku pigmentaciju i nimalo nije poziran. Kada se nanese daje otisak sočnih i punih usana, što je svakako ono što želimo da postignemo. Ne lepi se, međutim ukoliko se odlučite da s njim konzumirate hranu ili piće, oslikaće se i razmazati pa je potrebno da ga ponovo nanesete kako bi održao dugotrajnost. Što je svakako očekivano od sjajeva i nije nikakva zamerka.

- Ono što mi se ne dopada kod ovog tečnog ruža je sama nijansa koja je za moj ukus i suviše jarka i prosto mi ne pristaje. Ukoliko vam se ovakva nijansa dopada (rekla bih da najviše podseća na burnt orange) onda je ovo sjajna opcija za vas, ali ja bih se odlučila pre za neku nude ili bordo nijansu koje se svakako nalaze u samom asortimanu.

Bacite pogled na celu kolekciju sjajeva za usne ovde, a pritom su i sniženi!

- Imate moju preporuku za kvalitet formulacije jer stvarno vrede 1200 dinara, a sada su još na popustu i koštaju po 700 dinara, što mislim da je prilika koju ne smete da propustite jer su ovo sjajevi sa kojima se nećete pokajati!

Još samo želim da pohvalim samo pakovanje ruževa koje je prosto prelepo i koje zaista odaje luksuzan izgled i kvalitetan proizvod, što je i potvrđeno sjajnim sastavom.

Ocena: 9/10 
(samo zbog nijanse koja nije u mom fazonu)

Možete ga poručiti OVDE!


O proizvodu: "Za najpreciznije iscrtavanje, potpunu definisanost i punoću vaših obrva. Laka za korišćenje, vodootporna. Formula koja se ne razmazuje, postojanost i do 12h. Automatik olovka sa jedne i češljić sa druge strane za savršeno blendanje. Dostupna u tri nijanse: Dark Grey, Light Brown i Dark Brown."

Cena: 1100 RSD (snižena na 890 RSD)

Nijansa: Dark Brown


Moje mišljenje:

- Kao neko ko svakodnevno koristi olovke za obrve, jer imam jako svetle i retke obrve, prosto sam stalno u potrazi za savršenom olovkom za obrve koja će ispuniti sva moja očekivanja.

- Obično kupujem klasične olovke koje se zarezuju jer ih jako brzo trošim i nisam uvek u mogućnosti da dam nešto veću svotu novca za ovakvu vrstu proizvoda. Međutim, od kada sam počela sa korišćenjem ove automatik olovke na odvrtanje, koja takođe sa donje strane ima i mali češljić, apsolutno sam promenila mišljenje. 

- Njena regularna cena je 1200 dinara, dok je sada na popustu 890 dinara što mislim da je fenomenalna cena za kvalitet koji zaista mogu da potvrdim nakon što sam je mesec dana uzastopno koristila.

- Ono što mi se kod nje dopada je sama nijansa dark brown koja je idealna za mene jer je zagasito braon i nema taj crvenkasti pod ton, što je slučaj sa ostalim olovkama za obrve koje sam do sada koristila. Dakle, ide ka hladnijem pod tonu. Jako je precizna i zaista obrve izgledaju prirodno kada se sa njom iscrtaju, jer sa njom možete iscrtati i najtanje dlačice. Češljić je veoma praktičan i savršen za prednji deo obrva koje uvek na taj način posvetlim (blendanjem). Veoma je postojana jer se sasuši posle par sekundi i ne mrda tokom celog dana (čak ni na mojoj, masnoj koži). Nemam niti jednu zamerku i mislim da je ovo najbolja olovka za obrve koju sam ikad probala i definitivno vredi koliko košta.

- Napominjem jedino da se veoma brzo troši ukoliko popunjavate obrve celom dužinom. Da biste joj produžili vreme trajanja, najbolje je da prvo popunite obrve senkom pa da sitne dlačice iscrtate sa njom preko.

Ocena: 10+/10

*U ovom IGTV videu sam je koristila pa ga pogledajte ovde!

Možete je poručiti OVDE!

Hvala vam na čitanju! Nadam se da ste uživali u ovoj recenziji!
Da li ste probali neke od ovih proizvoda? Koje je vaše mišljenje?
- Pišite mi u komentarima ispod ovog posta!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments