Savršen poklon za Dan zaljubljenih | @fotorol.privesci

 

Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu!

Iako je februar već uveliko ušao na velika vrata, ovo je prvi post koji čitate na mom blogu u ovoj, novoj, 2021. godini. Januarski rok je od mene zahtevao da se na mesec dana fokusiram na nešto drugo, što mi je u tom trenutku bilo važnije da odradim i sada se vraćam u punom jeku sa mnogo novih postova koji strpljivo čekaju da budu napisani i objavljeni. Jedan od tih je upravo ovaj koji čitate i koji će vam sigurno pomoći da odaberete pravi poklon za vama dragu osobu, za praznik koji nam predstoji.

Dan zaljubljenih se bliži, a s obzirom na to da je originalnih ideja za poklone sve manje, mnogo mi je drago da mogu da vam predstavim profil na Instagramu @fotorol.privesci jer putem njega možete poručiti savršen poklon koji će sigurno oduševiti vaše najmilije. 

Ipak je fotografija jedini način da zauvek sačuvamo uspomene od zaborava i zato su pokloni kreirani sa njima nešto posebno, što se čuva tokom celog života. Kad je nešto od srca i kada želite da nekome pokažete koliko vam je stalo ili koliko tu istu osobu volite, onda su ovakvi pokloni idealni za to.

U nastavku ću vam u nekoliko fotografija pokazati celokupan asortiman pomenutog profila, a na kraju posta vas očekuje i snimak gde sam vam prezentovala proizvode i pokazala po čemu su oni toliko posebni i inovativni.

Sva tri proizvoda koja čine njihov proizvodni program su došla upakovana u preslatku crvenu kutiju ukrašenu prelepom mašnom, tako da ni o pakovanju samog poklona ne morate brinuti.


Ono što se u ovoj prelepoj kutiji nalazi su sledeći predmeti:


• 4 photo strips-a sa po 2 vertikalne fotografije i natpisom po želji
bočica sa vertikalnom fotografijom po izboru, ukrašena sa srcima i crvenim peskom
privezak u obliku filma za foto-aparat sa 8-10 horizontalnih fotografija po želji, ukrašen spolja sa natpisima i datumom po izboru i QR kodom koji skeniranjem vodi do omiljene odabrane pesme

Photo Strips

Bočica sa slikom

Foto rol privezak (spolja)

Foto rol privezak (unutra)

Sva tri pomenuta proizvoda koje ste mogli da vidite na fotografijama ispod možete videti i na snimku koji možete pogledati klikom na "play" dugme:


Kao što i sami možete da zaključite, u pitanju je veoma originalna ideja za poklon kojom će se apsolutno svako oduševiti. Ono što me je posebno oduševilo je mogućnost dodavanja QR koda sa omiljenom pesmom na sam privezak, koja se pušta jednostavnim skeniranjem putem kamere telefona.

Sva tri proizvoda su veoma kvalitetno odrađena, fotografije su visoke rezolucije i kvalitet je ostao nepromenjen prilikom slanja i same izrade. Sve je stiglo u rekordnom roku i imate moju iskrenu preporuku sa poručivanje putem profila @fotorol.privesci i preporučujem vam da vašu porudžbinu kreirate što je pre moguće kako biste osigurali da vam paket stigne pre Dana zaljubljenih. Možete se odlučiti za bilo koji od ovih proizvoda, odnosno jedan, dva ili sva tri.

Da li vam se dopada ovakva vrsta poklona?
- Šta je vaš predlog za savršen poklon za Dan zaljubljenih?

- To bi bilo to do sledećeg posta! Nadam se da vam se ovaj dopao!
- Unapred vam se zahvaljujem na deljenju mišljenja u komentarima ispod!
Hvala vam na čitanju!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments